kapitel 19 - Vandrande sexgud

 

TIDIGARE KAPITEL:

  Jag kommer ihåg att hon nämnt att hennes bror dog för ett tag sen så hon kan kanske koppla till det jag gått igenom. Hon var den smartaste personen som jag kände och som jag sa till henne så föredrog jag henne förre killarna i det här tillfället. För ärligt talat så var jag rädd att öppna upp mig. Jag var rädd att jag skulle bryta ihop och jag ville inte göra det inför killarna. Jag vill inte vissa mig svag, inte inför killarna. Dem skulle aldrig förstå vad jag pratade om. Dem skulle förmodligen bara tycka att jag var dum i huvudet eller något.

  

 

  ”Okej jag kanske måste börja berätta från hela början för att du ska kunna hänge med” började jag och kollade upp på Brianna som nickade smått. Vi satt just nu bredvid varandra på min säng med en ganska tung tystnad som låg över oss. Vi hade suttit tysta ett tag nu och jag försökte komma på vad jag skulle säga. Det här var inte en lätt grej att berätta men jag måste öppna upp mig för eller senare. Och för en gångs skull så väljer jag nu istället för att skjuta upp på det.

  ”Okej så allt började väll egentligen med att mina och Alex föräldrar lämnade in oss till ett barnhem när vi var små. Liten och rädd som jag var då gömde jag mig bakom min bror. Jag var bara tre år när våra föräldrar satte in oss hos ett barnhem. Alex som var fyra år äldre än mig var då 7 och redan då var han rätt kaxig. Jag tror att det är rättvist att säga att han är anledningen till att vi blev runt flyttade hela tiden. Han hamnade hela i bråk med dem andra ungarna på barnhemmet. Det minsta lilla kunde göra honom irriterad” sa jag och skrattade kort åt ett minne när Alex blev sur för att en kille tagit hans plats i matsalen. Vilket kanske inte hade vart så konstigt om vi hade haft bestämda platser. Men det hade vi inte eller Alex hade sin plats och det visste alla. Eller åtminstone alla utom den nya killen.

  ”Han var den där stora starka killen som alla var rädd för och automatiskt var dem rädda för mig. Eller egentligen så var dem inte rädd för mig, dem var bara rädd att göra något mot mig som skulle få Alex arg. Alex tog alltid hand om mig, kanske inte alltid på dem bästa sätten enligt dem vuxna men han fanns alltid där för mig. Han hade alltid min rygg och det var därför som jag såg upp på honom. Han var min hjälte eller vad man ska säga. Dem flesta hade superhjältar men jag hade min bror. Det låter säkert jätte fånigt men jag var liten så” sa jag och Brianna skrattade smått.

  ”Det låter inte fånigt. Jag hade också min bror som min hjälte. Jag såg upp på honom och ville bli precis som honom när jag blev äldre. Jag gjorde allt som han gjorde. Förutom att dansa då, det var bara jag som gjorde det. Min bror var lite mer för sport, bilar och där av kan jag det jag kan när det kommer till bilar”

  ”Det är förståeligt då antar jag. Det kanske är en grej som vi alla gör när vi är små. Men i alla fall nu kom vi lite ur spår” sa jag och Brianna nickade instämmande innan jag fortsatte att prata.

  ”Jag vet faktiskt inte hur många olika barnhem som vi flyttades runt ibland mellan. Det fanns inte särskilt många kvar att flytta mellan när jag nådde åldern 14. Alex var då 17 och skulle fylla 18. Han väntade bara på att fylla 18 så att han kunde ta mig och sticka ifrån allt det där. Vi hade aldrig riktigt passat in någonstans och jag antar att jag på sett och viss skulle kunna skylla på Alex. Alla var alltid rädda för honom och som sagt så var det aldrig någon som vill bli kompis med mig. Arbetarna började märka det här och började fundera fall det verkligen var så bra att Alex tog hand om mig. Dem började fundera på att sära på oss. Men innan dem hann göra något fyllde Alex 18 år och tog mig då därifrån. Han hade lärt känna Mike under dem gångerna som han var ute och Mike tog emot oss med öppna armar. Han var redan inblandad i allt det här och det var även Alex. Mike hade fått med honom i allt det här och trots att ingen utav dem ville få mig inblandad så blev det så. Jag ville ju som sagt bli precis som min bror så när han började studera bomber och allt det där så gjorde även jag det” sa jag och skrattade kort åt minnet när Alex kom på mig med att sitta och läsa en utav hans bomb böcker. Han hade fått ett utbrott på mig och skrikit åt mig att det inte var min sak att röra hans grejer.

    ”I alla fall. När vi hade bott hos Mike ett tag så träffade jag Robert och efter en massa klagande och tjatande från min sida så gick Alex och Mike med på att ta in honom. Det var Alex som jag fick med mig först. Jag lyckades övertala honom att det skulle vara bra för mig, att jag då skulle kunna ha någon att vara med. Mike var helt emot det först men efter att jag gått med på att låta honom göra en bakgrund koll på honom så fick jag med mig honom också. Han gjorde även en bakgrunds koll på Chaz och Ryan när jag tog med mig dem hit”

  ”Så man skulle kunna säga att det var du som skapade eran grupp? Eller kanske inte skapade men valde personerna som var i den. Jag menar du tog hit Robert, Chaz Ryan vilket är hela gruppen om man bortser från dig och Mike som var med från början” frågade Brianna och jag skrattade kort.

  ”Man skulle väll kunna säga det. Dem jag har tagit hit tar upp nästan halva vårat gäng eller vad man ska kalla det. Vet inte riktigt vad jag ska kalla oss. Dem flesta känner till oss som The Bloody Ghosts. Det är namnet på vårat gäng skulle man väll kunna säga”

  ”Varför kallas ni The Bloody Ghosts om jag får fråga? Jag menar dem flesta gäng namn brukar vara kopplade till något. Så vad är eran förklaring?”

  ”Haha jag antar det. Alex brukade alltid säga att det var kopplat till att vi spillde mycket blod men aldrig blev tagna för det. Där av The Bloody Ghosts”

  ”Jag antar att det låter logiskt” sa Brianna och lät en aning obekväm om du frågar mig. Förmodligen för att jag pratade om att döda folk som att det vore en vardagsgrej. Vilket det var i mitt liv var. Men inte i Briannas liv och det skulle det förhoppningsvis inte bli heller.

  ”Brianna vi kommer inte skada dig så du har inget att oroa dig”

  ”Jag vet, jag oroar mig inte för det. Men bara en grej. Du sa att dem personer som du tagit hit tog upp nästan halva erat gäng. Men ni är ju bara fem och du har tagit hit tre killar. Då borde ju dem ta upp mer än hälften. Eller är det bara jag som tänker helt fel?”

  ”Haha nej din matte är helt korrekt baby. Men vi är faktiskt fler än fem personer i vårat gäng. Vi har flera personer som har mindre roller och som inte brukar hänga här runt med oss. Vilket är en av anledningarna till att du inte träffat dem. Men en utav dem kommer du nog att träffa väldigt snart skulle jag tro. Trish kommer tillbaka om någon vecka tror jag”

  ”Vem är Trish. Jag har inte hört er nämna henne förut. Eller förresten så har jag hört Mike nämna henne flera gånger. Vem är hon?”

  ”Det är Mike’s tjej. Hon har vart en del av gänget ett tag nu och är till väldigt stor användning då hon lät kan ta sig in på olika klubbar. Vissa killar är så uppenbara, tjejen visar lite hud och dem skulle göra allt för henne” sa jag och skakade smått på huvudet ”Patetiska och desperata jävlar”

   ”Har Mike en tjej? Jag trodde att ni alla var helt emot den här relation grejen”

  ”Ja han har en tjej och nej det är inte alla som inte tror på kärlek. Det är egentligen bara jag och Robert som inte tror på det. Chaz och Ryan tror att det finns men dem har inte hittat ”den rätta” Men i alla fall så kom vi ur spår igen” sa jag och skrattade smått åt Brianna som fnittrade smått. I vanliga fall skulle jag störa mig på en tjej som fnittrade och rodnade lika mycket som henne. Men på henne var det på något sätt, gulligt? Ja jag antar att det är så jag kan förklara det.

  ”Förlåt. Jag ska inte störa igen. Jag lovar” sa Brianna och låtsades dra igen sin mun med ett blixtlås, hänga på ett lås och slänga bort nyckeln. Vilket fick mig att skratta än en gång, gud hon var bara för sött.

  ”Okej så det var väll via Trish som Alex mötte Amanda egentligen. Hon presenterade dem för varandra på en fest som vi gick på allihopa. Dem klickade direkt och dem hade mycket gemensamt. Vi alla var dock väldigt misstänksamma mot henne först. Men Mike gjorde en av sin bakgrund kollar på henne och hon visade sig vara ren. Så vi lät dem vara men höll ett nära öga på henne. Men inget verkade vara konstigt så vi släppte ner våra murar. Där ibland även Alex. Han tänkte alltid som mig förut. Att kärlek bara är skit, att det bara var för folk som ville ha något att tro på. Att det var något som folk använde för att antingen glömma bort allt skit i världen eller för att få något utav någon. Vilket visades vara sant. Efter att dem dejtat ett tag, jag kommer inte ihåg hur länge men dem var ihop men länge var det i alla fall. Han hade planer på att fria till henne och han hade köpt ett hus till dem båda två. Ingen utav oss misstänkte något. Vi alla hade som sagt släppt ner våran mur runt henne och hon började bli en utav oss. Jag såg henne som min egen syster. Hon var en utav oss och vi gjorde allt för att skydda henne. Men jag antar att hon egentligen inte behövde skyddas. Hon kunde ta hand om sig själv visade det sig” sa jag och svalde hårt innan jag fortsatte att berätta. Nu kom till den svåraste delen utav allt. Den delen när jag fick reda på att min bror var död.

 

 

Tillbaka blick:

 Jag avslutade mitt samtal med Alex och slängde mobilen på sängen så att den kunde ligga där under tiden som jag bytte om. Jag drog på mig mina kläder och gick in i badrummet för att snabb fixa håret innan jag stack. 

  Alex hade bjudit in mig för att kolla in huset som han och Amanda hade köpt. Dem hade haft huset ett tag nu men Alex vill inte att någon utav oss skulle komma över dit förs än allt var klart. Förs än alla väggar var målade, alla möbler var på plats och all den där skiten. Jag kunde inte bry mig mindre om det var klart eller inte men Alex ville verkligen inte ha oss där förs än det var klart. Eller det är vad han säger i alla fall. Jag tror dock bara att det är en lam ursäkt för att säga att han har sex med henne på varenda liten yta som dem kunde hitta.

  Jag greppade tag om mina nycklar och mobil innan jag halvsprang ner för trappan. Jag orkade inte ens leta upp killarna för att säga hejdå till dem innan jag stack. Väll inne i bilen började jag köra bort mot adressen som Alex hade skickat mig för ett tag sen. Jag kollade på kartan och såg att jag började närma mig.

  Jag såg hur rök steg till himlen en bit bort och rynkade smått på pannan. Det kom från där Alex hus skulle stå. Jag trampade hårdare på pedalen för att komma bort till där det brann fortare. Men jag önskade nästan att jag inte hade åkt hit. Jag kände hur hela jag frös till is och mitt hjärta började slå i 180. Framför mig stod Alex hus i brand och jag kunde höra skrik inifrån huset, Alex skrik.

  Jag skakade av mig chocken och hoppade ur bilen. Mina steg började jag fort styra mot dörren när jag hörde ett högt skratt bakom mig. Jag vände mig fort om för att endast låta min blick falla på Amanda som stod med ett stort leende på läpparna vilket förvirrade mig.

  ”Amanda du måste hjälpa mig att få ut Alex”

  ”Haha det kommer inte att hända Jason. Det är försent. Alex har inte lång tid kvar så du kommer endast bara att dö om du försöker rädda honom”

  ”Snälla Amanda du måste hjälpa honom. Han kan inte dö, han är den enda jag har kvar” Snälla”

  ”Det kommer inte att hjälpa dig genom att be till mig”

  ”Varför inte? Varför vill du inte hjälpa mig att rädda honom?” frågade jag nu förvirrat och kollade med stora ögon på henne.

  ”För att det var jag som satte eld på huset. Det jag som velat döda din bror i alla dessa år. Ni alla var så himla lätt lurade. Allt jag behövde göra var att spela kär i din bror ett tag och jag hade era alla vid mina fötter. Ni gjorde det för lätt för mig, jag hade förväntat mig mer motstånd från er. Lite tveksamhet så att jag fick en liten utmaning. Men jag antar att jag bara är jävligt bra på det här spelet” skrattade hon fram och öppnade munnen för att säga något mer när ett högt skrik fick oss båda att kolla upp på huset. 

  Jag struntade i att Amanda fortsatte att prata och sprang istället upp till huset sen utan att tveka slängde jag min in i huset. Jag sprang ner till källaren där det var störst chans att han låg. Men ingen Alex kunde bli funnen där.

 

 

 

  Luften började bli allt tjockare och det började bli jobbigt att andas. Men jag kunde inte lämna Alex så jag fortsatte att leta. Jag kom in i det sista rummet där även alla möbler ni stod i eld men fortfarande ingen skymt utav Alex. Eller det var förs än min blick föll på halsbandet som låg på golvet. Halsbandet som hade hans bricka på. Alltså hans dogtag för att vara mer specifik. 

  Men jag hittade inget mer. Inget tecken på honom någonstans och jag kände hur tårar började rinna. Jag kände hur något skrapade mot min kind och hur det brändes utav smärta. Men jag brydde, jag orkade inte bry mig. Jag hade förlorat den enda delen i mitt liv som gav mig en mening att leva. Alex var den enda jag hade kvar och just nu ville jag inget hellre än att dö jag också. Försvinna från den här planet. Sjunka igenom marken.

 

Tillbaka till nutid:

  ”Efter det så kommer jag inte ihåg något, allt blev svart och det nästa jag vet är att jag vaknade upp på sjukhuset. Jag hade svåra brännskador över hela kroppen och jag hade fått det här ärret på kinden” sa jag och pekade smått på mot min högra kind. Brianna nickade smått och höjde handen för att låta hennes fingrar smått följa mitt ärr på kinden innan hon flätade ihop sin hand med min.

  ”Jag är ledsen Jason. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men ingen borde behöva gå igenom det som du gått igenom. Men jag kan lova dig att jag inte är som hon Amanda. Jag kommer inte att skada dig, så länge du inte förtjänar det då” sa hon och jag skrattade kort. Vilket jag tror var hennes avsikt då hon log smått.

  ”Jag vet att du aldrig kommer att göra det som Amanda gjorde. Du har ett hjärta till skillnad från henne. Robert vill bara ha någon att skylla på. Han är bara sur för att jag inte längre är ute och jagar tjejer med honom. Han tycker att du har tagit mig ifrån honom och där av gillar han inte dig. Han ger dig en massa skit för att försöka få mig att stötta bort dig men det kommer inte att hända. Jag behöver dig och du behöver mig. Sen så har jag även blivit rätt fast vid dig. Du har blivit en bra vän till mig och jag känner att jag kan berätta saker för dig. Saker som det här” sa jag och hon nickade smått ”Han tror att du får mig att känna saker igen” vilket då var sant men det kunde jag ju inte erkänna för henne ”Och att jag kommer att bli svag som min bror. Men jag kommer inte att göra samma misstag som bror gjorde för jag tror att vi alla har lärt oss utav hans misstag.

 

  

Briannas perspektiv:

  Jag hade inte sett Jason sen den dagen som han berättade om hans bakgrund men vi hade hört som fortast över telefon. Han har haft fult upp med sina ”jobb” så vi hann inte prata särskilt länge men vi hann i alla fall fixa ihop en dag där han skulle träffa min kompisar. Eller bara Emily och Alexandra då men jag måste säga att dem blev överlyckliga när dem fick reda på att dem skulle träffa min ”man” som dem sa. Jag var dock inte lika taggad på det här. Eller alltså det skulle bli kul att se deras reaktioner när dem ser Jason men jag kan inte riktigt lista ut hur det här skulle gå. Det här skulle antingen sluta perfekt eller i katastrof.

  Så just nu satt jag tillsammans med Emily och Alexandra på Starbuck. Vi satt och väntade på Jason som skulle komma om bara någon minut. Hoppades jag i alla fall. Jason hade en förmåga att hela tiden komma försent.

  ”Bri lyssnar du ens på vad vi säger?” frågade Emily och jag drogs ur mina tankar. Jag kollade frågandes upp på henne och hon skrattade kort.

  ”Du verkar långt borta. Tänker du på en viss snygg kille som är på sin väg?”

  ”Nej eller ja. Jag vet bara inte riktigt hur den här dagen kommer att gå”

  ”Kom igen slappna av Bri. Jag är säker på att det här kommer att gå bra och jag är säker på att vi kommer att älska honom”

  ”Jag är inte lika säker. Jag gillar verkligen Jason men han är inte som dem vi brukar hänga runt. Han är annorlunda. Jag gillar det men jag är inte lika säker på att ni kommer att gilla det. Han är ganska ”bad” om jag ska säga så”

  ”Gumman du glömmer bort att jag var den personen som åkte och fixade en tattuering utan mina föräldrars tillstånd. Jag älskar att ta risker och mystiskt, lite farliga killar. Dem har bara ett visst sätt som får mig att gå. Om ni förstår vad jag menar?” frågade Emily och jag skrattade kort men nickade sen kort där efter. För ärligt så förstod jag vart hon kom ifrån. Jag älskade och det här lite farliga och mystiska hos Jason. Det var liksom det som gör honom till han om man ska säga så.

  ”Men i alla fall vad var det ni pratade om innan?”

  ”Vi frågade fall” var allt Alexandra sa innan hon tystnade. Jag kollade frågande på henne då hon satt med blicken fast klistrad på något. Jag märkte att Emily också satt och stirrade på något.

  ”Omg” mumlade Alexandra fram och jag kollade frågandes på dem. Jag rynkade smått på pannan men mina funderingar försvann fort när jag kände hur ett par armar lindades runt mig från bakifrån. Jag kände hur ett par läppar pressades mot min tinning och hur Jason mumlade ett kort ”Hej sexy” innan han slog sig ner bredvid mig på bänken som jag satt på. Han greppade tag om min kind i sin vänstra hand för att vrida mitt ansikte mot sitt innan han pressade sina läppar mot mina. Han kysste mig kort och placerade även en kyss på min nästipp vilket fick ett litet fnitter att lämna mina läppar innan vi båda vände oss mot Alexandra och Emily.

  Juste innan vi fortsätter kanske jag borde berätta att anledningen till att jag och Jason kysstes, spelade gulliga och allt det där är för att jag inte berättat för mina kompisar att det här bara är ett vist avtal. Jag vet att jag faktiskt borde berätta för dem men jag känner bara att om alla tror att vi är tillsammans så blir det mer verkligt. Inte för att vi någonsin kommer bli tillsammans då Jason aldrig kommer att ha samma känslor för mig. Men en tjej kan ju alltid drömma eller hur?

  ”Damn” mumlade både Emily och Alexandra fram samtidigt och Jason kollade frågandes på dem båda.

 

 (Your even hotter then I imagen)

 

 

  ”Du är till och med snyggare än jag hade hade förväntat mig” sa Emily som var den första som pratade efter en stund tystnad med ett stort leende. Henne blick var fäst på Jason och det såg nästan ut som att hon försökte klä av honom kläderna med bara blicken. Inte för att jag klandrade henne. Jason var snygg och han var till och med snyggare när man såg honom utan tröja. Inte bara för hans vältränade kropp -som dock hade väldigt stor del i allt. men även för alla hans tattueringar. Jag har fått en viss kärlek till dem alla och jag älskade att bara kolla på dem olika små detaljerna, hur allt gick ihop. Låta fingrarna följa dem alla små linjerna för att ha en ursäkt att röra honom.

  Jason skrattade kort och mumlade ett kort ”tack” innan han kollade bort mot några killar som satt vid ett bord en liten bit bort. Hans käkar spändes en aning men jag la ingen vikt på det. Min blick föll istället på hans nacke. Han hade skaffat flera tattueringar sen jag såg honom senast. Hans tattueringar gick nu upp mer på nacken nu, i alla fall på högra sidan utav hans nacke. Jag kunde inte se hans vänstra sida så jag kunde inte säga fall han hade gjort något på den sidan också. 

  Utan att tänka på vad jag gjorde sträckte jag ut handen för att låta mina fingrar glida över hans tattuering. Jason ryste till en aning under min beröring och jag hoppas att det var av välbehag och inte att han kände sig obekväm. Jag lät mina fingrar glida längst linjerna på hans nya tattuering och Jason vände sig mot mig. Han gjorde ingen avsats till att ta bort min hand så jag fortsatte min undersökning utav hans nacke. Jag greppade tag om hans haka för att vrida det mer åt sidan så att jag även kunde se andra sidan utav hans nacke och även där var det en ny tattuering som påminde om den på andra sidan.

  ”Du har skaffat fler” sa jag och släppte mitt grepp om hans nacke. Jag lät mina fingrar glida en sista gång längst hans hals innan jag lät den falla tillbaka i mitt knä där den låg innan.

  ”Haha ja jag gjorde dem dagen efter att jag var med dig. Jag har planerat på att göra dem ett tag nu men har inte orkat åka förs än nu”

  ”Har dem någon betydelse? Jag menar står dem för något?”

  ”Egentligen så betyder inte själva betydelsen av tattueringen något för mig men Alex hade en likadan och jag tyckte att det var snyggt. Han älskade meningen med den. Även fast ingen annan kunde förstå den”

  ”Vad var meningen med den”

  ”Den står enligt honom för livet. Att det hela tiden finns olika vägar att ta, inget är förutsagt och livet är ett evigt band. Han trodde på att man hade ett liv efter det här. Han var inte troende men han sa alltid att efter man dog så började men om på nytt. Det är ganska töntigt om du frågar mig men den ser bra ut och den betydde mycket för Alex och där av betyder den mycket för mig”

  ”Det är inte töntigt. Jag gillar det” sa jag och lutade mig fram för att placera en kort kyss på hans hals innan jag lutade mig bakåt igen ”Jag tycker att det är väldigt gulligt att du gör en grej som din bror gjort” det här fick Jason att himla smått med ögonen och jag fnittrade smått.

  Okej så kanske inte allt var spelande i mellan oss. Eller inte för mig i alla fall. Jag hade börjat få starka känslor för Jason och jag fejkar inget med honom längre. Om något så fejkar jag att jag inte känner något för honom.

  ”Okej när ni två är klara med att vara gullig och all den där skiten kan ni prata med oss for ever alone personer här borta” sa Alexandra och jag tillsammans med Jason skrattade roat åt henne. Men vi släppte ämnet och vände oss mot dem. 

  Emily började direkt förhöra honom om hans liv och jag måste säga att Jason skötte sig väldigt bra. Emily har en förmåga att börja ställa alldeles för privata grejer och för många frågor. Vilket i vanliga fall brukar irritera Jason till den punkt till där han spricker. Men just nu höll han lugnt -men kokade säkert på insidan- och svarade på alla hennes frågor. Okej kanske inte alla frågor då han hade en jävla förmåga att undvika frågor och få in dem på något helt annat ämne. Jag förstår varför polisen har haft så svårt att sätta in honom. Jason säger inte ett ord fel. Hans äger allt så naturligt. Utan att stamma eller ta för lång tid på sig att svara. Vilket är stor skillnaden i jämförelse med mig då jag alltid får panik när jag ska ljuga för någon. Det var verkligen något som jag behövde förbättra. Jag har mina tillfällen när jag lyckas övertyga folk. Men det kan lika gärna gå åt skogen. Jag börjar stamma, upprepa mig och mina meningar har absolut ingen sammankoppling.

 

  ”Okej men du måste hålla det här nu. Jag förväntar mig att du fixar det här inom en kort framtid” sa Emily och pekade menande på Jason som skrattade kort.

  ”Ja jag lovar att jag ska fixa ihop dig med en av mina kompisar och ser till att han är en riktig ”bad boy” som du säger” skrattade Jason fram och kollade roat på Emily.

  Okej så undrar ni vad som har hänt? okej låt mig berätta kort vad som har hänt. Fikat gick jätte bra. Dem alla kom jätte bra över ens. Alexandra är dock lite skeptisk till Jason men det gick bra ändå. Vi satt pratandes, skrattandes nästan hela tiden och jag kunde inte få bort leende som hade vart placerat på mina läppar under hela tiden. Jason hade suttit med en arm runt min midja hela tiden och hade då och då placerat kyssar över hela mitt ansikte. Vare sig det var min panna, tinning, näsa, kind eller läppar så fick det ett visst pirer att gå igenom min kropp. Allt var bara så perfekt och jag ville inte att det skulle ta slut. Men tyvärr så har allt sitt slut och nu hade den här fikat sitt slut. Vi stod alla vid Jasons bil för att säga hejdå till honom innan jag tillsamman skulle hem med tjejerna för att plugga lite inför vårat prov som skulle ha imorgon.

  Just innan ni kan komma tillbaka till nutid så borde ni veta att Emily har pressat Jason att para ihop henne med en av sina kompisar. Hon var avundsjuk på mig som hade Jason och ville ha sin egen bad boy.

  ”Det är bäst för dig Jason om du vill behålla dina bollar som jag är helt hundra på att håller kärt” var det sista som hon sa till Jason innan hon tillsamman med Alexandra gick bort till min bil som stod en bit bort. Lämna mig ensam med Jason så att vi kunde säga hejdå ifred.

  Vi båda kollade chockat efter henne innan Jason valde att bryta tystnaden ”Okej så dina kompisar är”

  ”Knäppa, galna och dumma i huvudet” avlutade jag åt honom och han skrattade kort.

  ”Jag tänkte säga annorlunda och konstiga men dina grejer funkar också”
  ”Jag tror faktiskt att mina grejer passar bättre in på dem”

  ”Kanske” sa Jason och skrattade kort innan han flinade stort mot mig. Han lindade sina armar runt min midja och drog upp mig mot sig.

  ”Förresten killarna undrar om du vill hänga med på fredag?”

  ”Ut på klubben igen. Nej tack jag står nog gärna över. Vi alla vet ju hur det slutade senaste jag var där” sa jag och Jason skakade smått på huvudet med ett litet skratt.

  ”Kom igen var ingen drama queen. Så illa var det inte. Plus jag vill ha dig där och jag lovar att inte gå runt till andra tjejer. Jag behöver dig där. Folk börjar ifrågasätta våran relation då dem flesta inte sätt oss tillsammans mer än en gång och därför tror dem inte att vi är tillsammans. Dem behöver se oss ihop oftare så att dem faktiskt börjar tro att vi är tillsammans och att du inte bara är ett engångsligg. Så snälla”

  ”Okej visst jag följer med. Men jag har dansträning på fredag så ni får i sådana fall hämta mig vid studion efter för jag orkar inte åka hem i mellan. Det blir världens omväg”
  ”Inget problem baby. Säg bara tid så är vi där” sa Jason med ett stort leende placerat på hans läppar och jag smälte inombords. Hans leende var så himla vackert. Det skulle få vilken tjej som helst på fall utan tvekan.

  ”Bra och det är bäst för dig att jag inte kommer att ångra det här McCann”
  ”Tro mig Smith du kommer att ha ditt livs kväll” sa han och jag skakade smått på huvudet.

  Jag kysste honom kort innan vi sa våra hejdå och jag gick bort till Alexandra och Emily som kollade med stora ögon på mig.

  ”Jag förstår verkligen inte hur du inte kan ha haft sex med honom än. Han är ju fan en vandrande sexgud” sa Emily och jag skrattade högt åt hennes smeknamn på honom. För ärligt talat så stämde det bra in på honom.

  Jason var en vandrande sexgud och jag slår vad om att om jag faktiskt hade vart den tjejen som hade sex med olika killar så skulle jag ha haft sex med honom för länge sen. Men nu är jag inte den personen. Jag ville i alla fall vara tillsammans med killen som jag tappar min oskuld till och Jason kommer ju aldrig falla för mig så det kommer ju aldrig hända att jag har sex med honom.

  

Paul Wesley är Alex.

Sasha Pieterse spelar Trish.

Nina Dobrev spelar Amanda. 

Okej så det här är det längsta kapitlet jag har skrivit någon sin tror jag. Det är över 5000 ord!!!! :O Mina andra kapitel brukar ligga mellan 2000-3000 så det här är typ dubbelt så långt. Jag tänkte först dela in det i två men tänkte att efter som ni väntat så länge så får ni hela på direkten vilket jag hoppas uppskattas. 

Det blev även en himla massa bilder men det var nödvändigt för att ni skull få ihop alla personer och liknande. Men jag hoppas att ni inte har något emot det. Det flesta brukar alltid gnälla på att jag borde ha fler bilder så här har ni. Nu kan ni inte gnälla på att jag har för lite bilder ;)

 

Jag har jobbat stenhårt för att få till det här kapitlet bra och jag hoppas verkligen att jag lyckades bra. Jason har nu berättat vad som hände med Alex och han har äntligen mött hennes kompisar.

 

Men vad tycker ni om kapitlet? Var det vad ni hade väntat mig eller något helt annorlunda. Jag hoppas då att det är något onväntat då jag vill ta något som ingen haft tidigare. Lyckades jag? KOMMENTERA

 

Sen till frågorna då:

1, Vad tycker ni om det som Jason berättade om Alex och allt det där?

2, Vad tycker ni om Briannas kompisar?

3, Vad tycker ni om gäng namnet The Bloddy Ghosts på Jasons gäng? Blir det bra eller har ni något annat bra alternativ?

4, Ställde även den här frågan på min andra blogg. Men tycker ni att jag ska börja med en bestämd dag? att jag bestämmer att TORSDAGAR är kapitel dagar så att nu vet att varje torsdag kommer det komma upp ett kapitel. Jag ska ju självklar lägga upp fler kapitel i veckan men torsdagar kommer i alla fall vara bestämt för kapitel.


Kommentarer
Postat av: Erika

Shit du skriver verkligen sjukt bra! Detta kapitlet var ju verkligen hur bra som helst! När han berättade om tatueringen, asså så bra! Kommer defenetivt kika in här mer än torsdagar och bara hoppas att det har kommit ett kapitel extra! kram :)

2013-10-18 @ 06:50:56
Postat av: camilla

Jag dör, du är grym du skriver fantastiskt, men kan det inte hända lite mer mellan dom o deras känslor för varandra? :DD

Svar: Det kommer det kommer, har allting planerat så oroa dig inte :P <3
Bieber My World

2013-10-18 @ 07:58:13
Postat av: Maria :*

Sjukt bra kapitel!! Längtar till nästa kapitel. Vill se vad hon kommer göra. Justin kommer säkert kolla på tjejerna,och Robert kommer säker störa Brianna :D
1. Jag tycker faktiskt synd om Justin :/
2. Hahah, tycker att de är roliga och galna x)
3. Tycker att namnet passar Justins gäng. De dödar nästan hela tiden ;)
4. För mig spelar det ingen roll. Gör vad du tycker är bäst för dig och som passar dig. Om du väljer fasta dager så spelar det ingen roll. Bara du uppdaterar ;) <3

2013-10-18 @ 13:39:43
Postat av: Vicky

OMG,du skriver så himla bra du är ju typ olagligt duktig. 1 så tycker jag synd om "Jason". 2 så tycker jag att dom var väldigt roliga och knäppa😂 3 namnet passar in på dom tycker jag. 4 jag tycker att det skulle vara bra med en bestämd dag:) 5 KAPITLET ÄGDE!!

2013-10-18 @ 15:20:40
Postat av: Anonym

Skule inte Jason gå på briannas dansuppvisning? Eller det kanske kommer senare? GRYM KAPITEL. Älskar den här novellen!

2013-10-18 @ 15:26:01
Postat av: Rebecka

Gud, så bra!! Din novell gör mig beroende!! Men som jag sa när du kom med förslaget om fasta dagar för kapitel på din andra blogg så bryr jag mig inte. Så länge du håller oss läsare uppdaterade så är jag glad. För du ska inte överanstränga dig och dina betyg är ju viktigare än bloggen så skriv bara när du har tid över och ork

2013-10-18 @ 16:12:56
Postat av: Anonym

hitta din novell idag och kan säga dig att jag är mer än beroende! sjukt grym

2013-10-18 @ 20:30:31
Postat av: Celebnovell

Så sjukt bra kapitel! Måste ha tagit en evighet att skriva och läsa igenom det flera gånger. ♥
1. Jag tycker verkligen syns om Jason, då han som ung fick gå igenom skitmycket!
2. Well, well... ”Knäppa, galna och dumma i huvudet” - passar bra. xD
3. Namnet passar superbra!
4. Jag tycker du ska göra det som känns bäst för dig. Om det blir enklare osv så tycker jag du ska göra det! :)♥

2013-10-18 @ 21:09:41
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Fanny

Omg du skriver som en ängel. Love it!

2013-10-19 @ 09:29:12
Postat av: Anonym

din novell är bäst!

2013-10-20 @ 17:57:29
Postat av: Maja

Går Jason i skolan ? Och jätte bra älskar din novell:)

Svar: Nej Jason går inte i skolan :)
Bieber My World

2013-10-20 @ 22:19:53
URL: http://biebermyworld.blogg.se
Postat av: L

one word... perfektion ! seriöst så otroligt bra, längtar efter nästa x

2013-10-21 @ 22:13:42
URL: http://bringwordstolife.blogg.se
Postat av: Rebecca ツ

Perfekt!
Klockan är mycket och jag orkar inte svara på alla frågor nu. Men jag gör det imorgon om jag kommer ihåg det c:
Men perfekt, awsome helt kabsksjzbsbk , ååhh jätte bra kapitel. Sjukt kul att det var långt och hade bilder osv.. <3

2013-10-21 @ 23:15:21
Postat av: Louise

Jag total älskar din novell, så speciell☻♥

Vill bara svara på fråga 4 så gör det.. :)
Tycker inte du ska ha någon dag, du kommer troligtvis ha en massa press på dig då och tillslut vill du inte skriva mer.. Så jag tycker du ska lägga ut kapitel när du känner för't.

2013-10-23 @ 17:30:53
Postat av: Ina

åhh vilken underbar novell1!!!

Svar: Åh tack så mycket :)
Bieber My World

2013-11-04 @ 20:57:21
URL: http://rosenvind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback