länkbyte - Jbiebz

 
Let Go And Move On - Handling

"Det var inte såhär det skulle bli. Det var inte såhär det var planerat att det skulle sluta. Jag skulle gå på bal, jag skulle sluta skolan och jag skulle ha den bästa sommaren i mitt liv. Jag skulle vara lycklig. Jag skulle inte bry mig om något. Varför kunde det inte få vara så?" 

Kayleigh Sierra Jones är en tjej på 17 snart 18år från Kansas där hon bor tillsammans med sin pappa och sin ett år yngre bror Benjamin. Hennes mamma har hon inte ett minne av. Hon stack nästan direkt efter Benjamins födsel och har inte hört av sig sedan dess. Inte för att hon bryr sig. De klarar sig bättre utan henne säger hennes pappa, men hon har många gånger hört hur han instängd i sitt sovrum har gråtit om kvällarna.

Kay, som hon kallas, är inte någon speciell egentligen. Det tycker i alla fall inte hon själv. Hon är inte populär, men hon är inte heller en outkast. Hon är en i mängden och det trivs hon jättebra med. Hon är en senior. Hon ska på bal och hon ska sluta skolan. Hon är för första gången på länge riktigt lycklig. 

Men lycka varar inte för evigt. Det är det som gör livet så skört. Även det allra minsta snedsteget kan förstöra allting som man är och har. I värsta fall lämnar det ärr för livet, om man inte hinner blir räddad. 

 

 

Som jag sagt flera gånger nu så läser jag inga svenska noveller då jag föredrar engelska men den här låter väldigt intressant om ni frågar mig. Hon har lagt upp 19 kapitel på den här novellen vilket är hennes tredje. Om ni är intresserade och har lite tid över kan ni ju kolla in där ;)


kapitel 33 - Så kyss mig nu

 
TIDIGARE KAPITEL:

  Utan att säga något mer greppade jag tag om Briannas hand och drog med henne ut för dörren som jag slängt upp. Mitt grepp om Briannas hand var hårt, inte tillräckligt för att skada henne dock. Jag skulle aldrig skada henne. Men det var tillräckligt för att kunna dra med henne bakom mig.

  ”Vart ska vi någonstans?” frågade Brianna när vi äntligen kom bort till utgången av skolan och jag började styra våra steg mot min bil som stod en liten bit bort.

  ”Jag tar med dig hem till mig”

  

Briannas perspektiv

  Bilturen hem till Jason var i stort sätt under total tystnad utan under den gången som någon idiot trängde sig innan framför bilen så att Jason blev tvungen att tvärnita. Han hade då kastat ett antal olika svordomar efter personen och jag kunde inte låta bli att skratta kort. Jason hade verkligen inget tålamod när det kom till andra personer.

  Jason parkerade utanför hans hus och en stel tystnad spreds mellan oss. Ingen utav oss sa något på ett bra tag utan bara kollade ut för fönstret. Efter ett tag dock verkade Jason få nog på tystnaden som låg över oss då han snabbt hoppade ur bilen för att sen göra sin väg över till min sida. Jag kollade frågandes på honom men kunde inte sluta le när han öppnade upp dörren för mig. Han räckte mig hans ena hand och jag fnittrade smått innan jag tog den för att sen hoppa ur bilen. Men när jag började göra min väg bort mot huset blev jag stoppad utav Jason och han pressade istället upp mig mot bildörren.

  "Du vet inte hur gärna jag vill köra över till vägkanten så att jag kunde kyssa dig. Jag kunde inte få bort känslan av dina läppar över mina"

  "Så kyss mig nu" sa jag och Jason tvekade inte en sekund innan han pressade sina läppar mot mina. Känslan av hans läppar mot mina och hans händer på min kropp fick ett stön att lämna mina läppar. Jason verkade nöjd med resultatet då ett litet leende spreds på hans läppar. Men hans leende varade inte länge då jag pressade mina läppar hårdare mot hans.

  Mina händer hittade fort sin väg upp till Jasons hår som jag direkt började leka med. Jasons händer tog dock en annan väg och jag kände hur likt små fyrverkerier spreds genom hela min kropp. Jag rös utav välbehag och ännu ett stön lämnade min läppar. Efter ett tagg verkade Jasons händer äntligen hitta sitt mål då han greppade tag om mina lår så att han sen kunde lyfta upp mig till hans höfter för att sen dra mig om möjligt närmre. 

  Vi stod där ett tag ihop slingrade mot Jasons bil, våra läppar som rörde sig perfekt mot varandra innan Jason verkade få nog. Eller rättare sagt han verkade vilja ha mer då han i nästa sekund började styra oss upp mot huset och igenom dörren.

  Jag kunde höra ljud som kom från källaren och jag antar att killarna var där nere och planerade något. Om vad ville jag inte veta. Jason började styra sina steg uppför trappan och utan att tappa greppet om mig eller dra bort sina läppar från mina lyckades ha ta oss in i hans sovrum för att sen spraka igen dörren efter oss. Han pressade upp mig mot dörren för att komma närmre mig men behovet av luft verkade komma ikapp oss då vi blev tvungna att dras oss undan från varandra. Vi båda andades andfått efter våran intensiva kyss stund och mitt hjärta gick just nu i 180. Jason lutade sin panna mot min och efter ett tag möte hans blick mig. Hans blick som inte visade något annat än kärlek. Okej kanske en del lust också men för det mesta kärlek.

  ”Du vet inte hur mycket jag har saknat dig” mumlade Jason fram andfått och tog ett djupt andetag efter som att det vart jobbigt att bara prata.

  ”Jag tror att jag har en liten aning om vad du kände. Du vet inte hur många gånger jag satt med mobilen framför mig, ditt numer inslaget och väldigt nära, väldigt nära att ring”

  ”Så varför gjorde du inte det?”

  ”Jag var rädd för vad som skulle hända, jag var rädd för att du skulle såra mig ännu mer om jag gav dig en chans till att göra det”

  ”Tro mig Brianna jag hatade mig själv för att jag sårat dig, men jag kan lova dig att jag aldrig kommer såra dig igen. Jag älskar dig, jag älskar dig så mycket”

  ”Visa mig, visa mig hur mycket du älskar mig” andades jag fram och Jasons ögon kollade frågandes på mig ett tag för att ge mig chansen att ångra mig vilket jag inte skulle göra. Jag var säker på det här, jag litade på Jason. Jag älskade honom och han älskade mig. Det var så här det skulle vara.

  Efter ha gett mig chansen att backa undan pressade han sina läppar hungrigt mot mina. Han händer utforskade min kropp som att det vore för första gången och jag kunde inte låta bli att stöna när Jasons tunga kom in i mun. Jag vet inte vad han gjorde eller hur han gjorde det men han fick det att kännas som att min hud brann på något sätt. Vart han än rörde mig. Det här hade hänt förut men aldrig så här starkt, jag hade aldrig haft en sådant här behov av någon. Jag har aldrig behövt Jason på det här sättet förut och det skrämde mig. Jag visste att Jason vart med ett antal tjejer innan mig som förmodligen har mer erfarenhet än mig och vet vad dem ska göra. Medan jag är här och är nytt till allt, jag är rädd att jag ska göra något fel. Att jag antingen skada honom på något sätt eller att han inte skulle njuta utav det.

  Jag hade inte märkt att Jason börjat röra på sig för än jag kände något mjukt under min rygg och jag förstod att han lagt ner mig på hans säng. Men han la sig inte ner med mig utan han stod där vid sidan utav sängen och bara kollade på mig. Han intensiva blick fick mig att känna mig osäker och började fundera på om jag hade något i ansiktet eller om jag hade någon fläck på mina kläder. Vi sa inget på ett tag, vi bara kollade på varandra. Jason verkade paralyserad eller något då han knappt rörde på sig. Det enda beviset jag hade att han inte var död var den lilla rörelsen från hans bröstkorg när han andades.

  När Jason inte gjorde något tog jag problemet i mina egna händer. Jag kröp bort till kanten där Jason stad och ställde mig på knä framför honom så att jag sen kunde dra upp honom närmre mig. Han ögon kollade intensivt in i mina och jag släppte inte hans blick medan jag började dra mina händer från hans bröst ner till kanten på hans tröja. Jason gjorde ingenting för att stoppa mig utan lyfte bara lydigt på armarna när jag drog tröjan av från honom. När tröjan sen väll var av honom verkade jag ändå få lite liv i honom då han tog ett fast grepp om mina höfter. Men det var allt han gjorde och fortsatte bara att kolla ner på mig. Jag vet inte varför han betedde sig så konstigt helt plötsligt. Det var som att han var här men ändå så långt bort. Hade jag redan gjort något fel? Ville han inte ha mig på det sätet? Nej det kan inte stämma, han säger hela tiden att han skulle vilja ha sex med mig så det kan inte vara problemet. Så vad var det?

  ”Jason ta mig, jag behöver dig. Jag behöver dig nu, visa mig att du älskar mig” 

  ”Är du säker Brianna” frågade Jason allvarligt och han blick borrade sig ännu mer in i mina om det ens var möjligt ”För om vi inte slutar nu tror jag inte att jag kommer kunna dra mig undan. Jag ville ha dig så mycket just nu och tror inte att jag har den självkontrollen för att kunna dra mig undan från dig”

  ”Så gör inte det. Jag vill det här Jason. Jag älskar dig, jag litar på dig och just nu behöver jag dig. Det sägs att handlingar tynger mer än ord så visa mig. Visa mig att det du sa stämmer”

  ”Är du säker?”

  ”Ja, jag älskar dig och jag kan inte tänka mig att ha det med någon annan än dig. Jag älskar dig, det här känns rätt. Så snälla håll tyst och kyss mig” Jason var inte tvungen att bli tillsagd två gånger. Hans läppar låg inom kort över mina och stön flög från oss båda över känslan som spred inom oss. Mina händer började fumla med hans byxor men innan jag ens hann få upp knappen på dem låg jag återigen ner i sängen. Den här gången följde dock Jason med mig och hans händer var över hela min kropp.

 

  Det tog inte långt för oss att få bort alla kläder så att vi nu bara låg i underkläder vilket fick mig att rodna kraftigt när Jason lät sin blick glida över hela min kropp. Han hade aldrig sett mig naken förut så tänk om han inte skulle gilla det han såg, tänk om jag inte var tillräckligt bra för honom. Tankarna flög runt i mitt huvud och Jason verkade märka det också då han låg smått ner mot mig.

  ”Brianna du är så himla vacker, jag älskar allt med dig. Men är du inte redo så kan vi sluta, vi har ingen brådska baby. Jag är härför att stanna”

  ”Jag vill det här, tro mig det är inget mer jag vill just nu. Men jag är orolig” erkände jag och kollade bort från Jason. Min blick hamnade istället på min hand som var nerpressad i sängen vid mitt huvud utav Jasons. Men min blick låg inte där särskilt länge innan den möte Jason igen då han lyckats vrida mitt huvud med hans ena hand.

  ”Du har inget att oroa dig för baby. Du är så vacker, så himla vacker”
  Jasons läppar började kyssa mina för jag vet inte hur många gånger men jag skulle aldrig tröttna på hans läppar. Om jag kunde skulle jag spendera varje dag och bara kyssa hans läppar om jag kunde. Jag kände hur Jasons hand gled upp min rygg för att sen enkelt knäppa upp min bh som föll löst över mitt bröst. Sakta och försiktigt drog han ner banden för att sen kasta den åt sidan. Men trotts att bh nu var av var Jasons blick fortfarande fast med min och han ögon var fyllada med inget annat än lust. Han intensiva blick fick känslan mellan mina ben att stärkas och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag hade aldrig haft den här känslan förut 

  Efter ett tag klarade jag inte av att hålla Jasons intensiva blick längre så jag drog ner honom mot mig så att jag kunde kyssa honom. Han började kyssa mig tillbaka direkt och för än gångs skulle var det jag som tog initiativ till att fördjupa den. Jag lutade huvudet åt sidan så att vi fick bättre vinkel innan jag pressade in min tunga i hans mun. Våra tungor började någon dans eller något med varandras och jag kunde känna Jasons händer över allt. Mina ben, midja, rumpa, ansikte, bröst. Han fortsatte att smeka mig på dem ställena innan han verkade märka att jag ville ha mer, att jag behövde med. Mina trosor drog han ner sakta för att ge mig chansen att backa undan. Men den här gången skulle jag inte backa undan från det här. Jag ville det här, jag behövde bekräftelsen på att Jason faktiskt älskade mig. Att han skulle stanna vid min sida. 

  Precis som när han tog av bh låg hans blick på min medan han drog ner mina trosor och jag låg nu naken i Jasons säng. Men jag antar att jag inte kunde förvänta mig att Jason inte skulle kolla på mig, han var en kille trotts allt och han har sagt att han längtar tills han kan se mig naken. Så nu är jag här. Jag såg hur Jasons blick gled över min kropp och jag kände hur rodnaden spreds på mina kinder. Hans blick gled ner till min nedre del och jag stängde snabbt ihop mina ben så att hans syn av min mest privata del försvann ur hans synfält. Vilket han inte verkade uppskata då ett högt nästan morrande ljud lämnade honom.

  ”Göm dig inte för mig Brianna. Du är vacker, hela du är vacker” sa Jason och satte sina händer på mina knän för att kunna sära på dem. Min rodnad blev om möjligt värre och jag blev tvungen att stänga ögonen för jag kunde inte kolla på honom just nu.

  Jag hörde hur Jason rörde på sig i sängen och i nästa stund kunde jag känna hans andetag på mitt öra ”Brianna du behöver inte göra något emot din vilja. Jag kan sluta om du vill, du måste komma ihåg att du inte behöver göra något du inte är redo för”

  ”Jag är redo Jason, jag vill ha dig. Jag är bara inte van med att folk ser mig naken. Utan min familj så är du den enda killen som sätt mig så här förutom när jag var tillräckligt liten för att ens orka bry mig”
  ”Och jag älskar att du inte vart med andra innan, jag älskar att jag är den första som rör dig på det här sättet, som kysser dig på det här sättet” sa Jason och jag suckade smått. Tyvärr kunde jag ju inte säga detsamma med honom. Men jag älskade honom och jag kan inte hålla hans förslutna emot honom. Han var med mig nu, han älskade mig och det var allt som betydde något.

  ”Jag är redo Jason”

  ”Jag måste förberedd först innan jag kan göra något” sa Jason och jag kollade frågandes på honom ”Jag måste få dig våt så att jag lättare kan röra mig i dig” förklarade Jason och jag kände hur mina kinder hettade till än en gång. Detta fick Jason att skratta smått innan han pressade sina läppar mot mina. Jag kunde känna hans ena hand över mitt vänstra bröst, masserade det smått medan jag kände hur hans andra hand gjorde sin väg ner för min mage och ner mellan mina ben. Ett högt stön lämnade mina läppar men dämpades då Jasons läppar låg över mina. Hans fingrar utforskade en aning innan jag kunde känna hur han pressade in två fingrar i mig. Ett högt stön lämnade mina läppar då en hög njutning spreds inom mig. Han började röra två fingrar ut och in i mig och det kändes lite konstigt, ovant i början. Men jag kunde inte låta bli att känna njutningen som jag fick utav det också. Flera stön lämnade mina läppar som Jason dämpa med sina. Kanske för att resten av killarna inte skulle höra oss men för tillfället kunde jag inte bry mig mindre än dem.

  ”Hur känns det?” frågade Jason  efter ett tag och fortsatte att stryka två fingrar in och ut ur mig.

  ”Ovant och lite konstigt. Men det känns bra på samma gång”

  Jason verkade slappna av pågrund utav mitt svar och drog sen ur sina fingrar ur mig. Jag kollade chocka på honom, kunde inte förstå varför han slutat. Det kände ju så bra, jag ville ha mer. Så varför slutade han. Den förlorade och tomma känslan jag kände när han drog sig undan försvann fort när jag kände mig hur Jason la sig över mig. Han pressade sina läppar hårt mot mina och hans händer drog bort dem få hårstråna som fallit ner i mitt ansikte

  ”Är du säker på det här Brianna, det här är sista gången gången jag frågar. Om du låter mig fortsätta nu kommer jag absolut inte kunna sluta”

  ”Så sluta inte då, jag vill ha dig Jason. Jag älskar dig, det här känns rätt” sa jag och pressade mina läppar hårt mot hans för att visa att jag menade det jag sa.

  Jason stönade in i min mun och kysste mig hungrigt innan han drog sig undan från mig. Han räckte sig över sängen för att dra upp något ur nattygsbordet. Efter ett tag insåg jag att det var en kondom som han dragit upp och inom kort drog på sig. Min blick gled ner mellan oss och jag svalde högt. Tusen tals frågor började flyga runt i mitt huvud. Hur skulle det kännas? Skulle det göra ont? Alexandra sa att det gjorde ont första gången.

  Jason verkade märka min nervositet då han låg smått mot mig ”Det kommer att göra ont i början eftersom du aldrig haft det förut men jag lovar att det kommer att gå över” jag nickade lite smått och Jason gav mig ännu ett litet leende innan han pressade sina läppar mot mina. Ja besvarade snabbt kyssen och i nästa sekund kände jag hur han trängde in i mig. 

  Ett högt stön lämnade båda våra läppar men av totalt olika anledningar. Jasons ifrån njutningen han fick av att äntligen ha sex efter alla dessa veckor, mitt ifrån smärtan som spreds i min nedre halva. Tårar spreds i mina ögon och mina naglar begravdes i Jasons rygg men Jason klagade inte. Istället log han bara smått mot mig när han dragit sig undan från mig en aning. Han verkade märka tårarna som lyckats rinna ner för mina kinder då han böjde sig ner igen för att kyssa bort dem.

  ”Försök att inte tänka på smärtan, det kommer snart gå över” sa han och jag nickade smått till svar. Han började röra sig sakta inom mig igen men den här gången var det inte alls lika smärtsamt som innan. Nu var det mest bara obehagligt och ovant. Men ju längre Jason höll på desto mindre blev den känslan och inom kort började njutning ta över mig. 

  Ett högt stön lämnade mina läppar och den här gången utav njutningen som började spridas i min kropp. Jason verkade ta det här som sin signal att kunna gå lite snabbare men även längre in i mig.

  ”Omg Jason” Ännu mer njutningen spreds inom mig och jag lindade mina ben runt hans midja för att kunna dra honom närmre mig. Mina händer låg vid hans axlar men gjorde snart sin väg ner till hans svank och jag tror att mina naglar lämnade märken på hans rygg på vägen ner. Jasons ena hand höll upp hans vikt för att han inte skulle mossa mig med hans vikt medan den andra smekte över min sida innan han greppade tag om mitt ansikte.

  ”Jag älskar dig Brianna”

  ”Jag älskar dig också” stönade jag fram och pressade mina läppar mot hans för jag kunde inte få nog utav honom ”Snabbare” bad jag och Jason tvekade inte en sekund innan han gjorde vad jag bad om.

  ”Du är så tajt” stönade han fram och började röra sig ännu lite fortare i mig. Känslan som nu spreds i min kropp var obeskrivlig och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag hade inte längre kontroll på min kropp. Det var som att den rörde sig av sig själv.

  ”Jag tror att jag kommer”

  ”Jag också” sa Jason och i nästa sekund nådde vi både vårat klimax. Höga stön lämnade oss båda och Jason föll utmatta över mig. Men han låg inte där särskilt länge innan han la sig ner på rygg i sängen. Han drog med sig mig på vägen så att jag nu låg halv över honom.

 

  ”Tar du någonsin av dig kedjorna?” frågade jag efter att ha hämtat andan en aning och pillade på kedjorna som höll hans dogtags. Eller för att vara mer specifik, hans dogtag och hans bror. 

  ”Nej, jag tar aldrig av mig dem. Det är en av dem få grejerna som jag har kvar av min bror. Han tog heller aldrig av sig den så jag gör inte det heller. Jag vet att dem kanske inte dem mest mode inriktade som dina kläder men”

  ”Nej jag gillar dem” avbröt jag och Jason kollade frågandes på mig ”Jag vet inte, jag har bara börjat gilla dem. Det är något med deras mening som gör det. Dem betyder så mycket för dig och jag tycker att det är fint att du bär runt på Alex. Jag skulle också vilja ha en” mumlade jag helt plötsligt fram och pillade på kedjorna i mina händer.

  Jag kände hur Jason skiftade under mig och i nästa sekund kände jag något kalt runt min nacke. Chockat kollade jag ner och fann nu Jasons dogtag hägnades där. Jag pillade på den lite smått innan jag kollade upp på Jason som låg smått mot mig.

  ”Jason jag kan inte ta emot det här, det här betyder för mycket för dig. Jag vet hur mycket du gillar de, jag kan inte ta den”

  ”Brianna jag vill att du ska ha den. Se det som ett löfte från mig. Du har min själ, mitt hjärta i dina händer och det här är en sak för att symbolisera det. Jag är din, precis som du är min och du kommer alltid att ha mig. Jag kan inte se mig själv falla för någon annan, jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra.

  Jag log stort upp mot honom och kände hur tårar utav glädje spreds i mina ögon vilket fick honom att skratta smått åt mig. Men hur lite vet han om hur mycket det här betyder för mig. För jag ve hur mycket hans dogtags betyder för honom så att han anförtror mig med sin betyder mer än han anar.

 

 

  ”Jag måste gå och tvätta av mig” sa jag då jag kände mig rätt äcklig och började resa mig upp men blev snabbt tillbaka dragen in i Jasons famn ”Stanna” mumlade han fram och i just det ögonblicket hade jag inga planer på att flytta på mig. Jag var äntligen tillbaka där jag hörde hemma och jag har aldrig vart lyckligare. Det var hos Jason som jag hörde hemma hos och jag älskade honom mer än allt annat.

  ”Jason kan du lova mig att du inte kommer att fortsätta flörta med en massa olika tjejer?” frågade jag efter att vi legat i tystnade ett tag. Jag vet att det kanske sabbade stämningen en del men jag behövde veta. Jag hatade att se honom med alla dem andra tjejerna. Jag vet att han bara spelade men det gjorde inte dem. Dem ville ha honom och det skrämde mig för jag var rädd att han skulle hitta någon bättre.
  ”Brianna jag gör det här”
  ”Du gör det för mig jag vet. Men jag kan inte stå ut med tanken på dig med andra tjejer. Även fast jag vet att du inte är intresserade utav dem så gör det ont för mig att se dig med dem. Jag litar på dig, det är inte det. Det är dem som jag inte litar på”

  ”Brianna det är inget som kommer hända mellan mig och dem där tjejerna” 

  ”Jason jag vet det. Men det får inte känslan att försvinna. Känslan jag känner när du är med dem där tjejerna och håller på med dem. Det är samma känsla som du fick är du såg mig kyssa Nate. Bara att du är mer åt ilskna håller medan jag istället gråter och bryter ihop. Du vet inte hur mycket jag grät efter jag såg kyssen med den där tjejen. Om inte Alexandra tvingat ut mig hade jag nog fortfarande vart instängd på mitt rum. Det kanske låter patetiskt men Jason du är det bästa jag har och jag klarar inte av oron om att jag kommer förlora dig när som helst. Jag vet att du säger att det aldrig kommer hända. Men Jason det kommer alltid att finnas någon bättre, vackrare”

  ”Inte i mina ögon. Brianna du måste förstå att du är det vackraste som finns i mina ögon. Inte bara för ditt utseende men även för vem du är. Ingen annan tjej skulle stå ut med hälften av den skit du fått vart med om sen jag träffade dig. Jag älskar dig Brianna och om det betyder så mycket för dig så lovar jag att jag ska sluta med dem andra tjejerna. Jag får helt enkelt hitta på något annat sätt”
  ”Tack” andades jag fram och log tacksamt upp mot Jason som gav mig ett litet leende tillbaka innan han böjde sig ner för att kyssa mig.

  ”Allt för dig baby” var det sista jag hörde innan jag somnade in med ljudet utav Jasons hjärta i bakgrunden då mitt huvud nu låg på hans bröst.

 

  

  Jag kände hur jag började vakna upp pågrund utav ljuset som lyste mig rakt i ögonen. Jag stönade irriterat och försökte vrida på mig men kom inte särskilt långt då en arm låg runt min midja. Jag öppnade ögonen och blev tvungen att blinka några gånger innan jag kunde se ordentligt. Jag kollade runt i rummet och kunde inte förstå vart jag var någonstans förs än min blick fastnade på Jason. Han låg på rygg i sängen med hans vänstra arm runt min midja. Täcket täckte hans nedre halva vilket gav mig ett bra blick av hans vältränade överkropp.

  Jag följde hans magmuskler och upp mot hans bröst med mina fingrar för att sen följa musklerna i hans armar innan jag kollade upp på hans ansikte. Han såg så fridfull ut när han låg och sov, som att ingenting kunde komma åt honom. Jag lät min blick glida över hans ansikte igen och lät mina fingrar dras längst hans käke innan jag drog dem över hans perfekt formade läppar.

  Minnen från igår började spelas i mitt huvud och jag kunde inte låta bli att le. Jag vet att mina föräldrar skulle få hjärtattack när dem fick redo på att jag skolkat, jag skulle säkert få något straff av något slag men det var värt. Allt var värt det, jag skulle ta vilket straff jag än fick med ett leende på läpparna för jag kommer veta att jag tog det straffet för att jag följde med Jason vilket ledde till min bästa dag någonsin. Allt som hade med igår att göra var perfekt och jag tror inte att jag skulle kunna fråga om en bättre första gång. Och absolut inte med än bättre person att ha det med. Jason hade vart fantastisk igår vilket var en av anledningarna till varför jag inte kunde sluta kolla på honom. Han var perfekt på så många sätt, vare sig han vill inse det själv eller inte. Han var perfekt i mina ögon.

  ”Spanar du in mig baby?” frågade Jason helt plötsligt och jag hoppade till en aning då jag trott att han legat sovandes.

  ”Mm jag... Jag trodde att du” var allt jag hann säga innan Jasons läppar låg över mina för att tysta mig ”Jag har inget emot att du spanar in mig baby ”Jag är bara din om du kommer ihåg” mumlade han mot mina läppar innan han kysste mig igen. Hans ena hand i mitt redan rufsiga hår och den andra runt min midja för att dra mig närmre honom. Mina händer  låg på hans bröst och jag lät den ena flätas in i hans hår för att dra honom närmre mig innan jag lutade mig bakåt.

  ”Har du sovit gott?” frågade Jason med ett leende lekandes på hans läppar. Han pillade smått på mitt hår med fingrar  medan den andra ritade smått mönster på min vänstra höft.

  ”Bättre än på väldigt länge. Du?”

  ”Samma här. Jag tror det kan bero på att jag har dig i mina armar igen, jag har alltid sovit bättre när jag har dig nära mig. Du får mig att känna mig hemma” jag log stort upp mot honom och kysste honom än en gång innan jag la ner mitt huvud på hans bröst.

 

  Jag drog med fingrarna längst hans ena ögonbryn och kollade fundersamt på honom.

  ”Vad är det? Varför kollar du på mig så där?” frågade Jason och hävde sig upp på armarna så att han nu kunde kolla ner på mig. Jag fortsatte att dra fingret över hans ögonbryn en gång innan jag lät den falla ner på hans kind.

  ”Inget, jag bara. Jag tror du skulle passa med en percing i ögonbrynet” sa jag och Jason kollade chockat på mig. Det var nog inte riktigt vad han hade förväntat sig att jag skulle säga. Men efter ett tag verkade han återhämta sig och ett leende spreds på hans läppar.

  ”Så det tycker du?”

  ”Japp” sa jag bara enkelt och han skrattade smått innan han snurrade runt så att han nu hamnade över mig. In i mellan mina ben med armarna på varsin sida utav mitt huvud för att hålla sig uppe. Han lutade sig ner mot mig men istället för att kyssa mig som jag trodde att han skulle göra vred han huvudet åt sidan så att han istället kunde viska in i mitt öra.

  ”Vilken tur att jag redan funderat på att göra det då”

 

Jasons perspektiv

  ”Vilken tur att jag redan funderat på att göra det då” sa jag och placerade sen mina läppar mot huden precis under hennes öra. Hon rös till under mig och ett stön lämnade hennes perfekta läppar när jag fortsatte att kyssa henne ner för halsen. Mina händer hade ett fast grepp om hennes höfter som nu var bara då hennes tröja glidit upp. Hennes små händer drog smått i mitt hår när jag fortsatte ner mot hennes nyckelben och sen ner över hennes bröst efter att jag fått av henne min tröja. Hon stönade högt när jag började massera hennes bröst och jag kände hur jag blev hård bara utav att höra henne stöna. Den effekten som hon hade på mig är något som någon aldrig haft på mig förut. Och om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt om jag gillar det. Jag är van att vara i kontroll och när jag är runt henne så tappar jag allt, jag har inte längre kontroll över mg själv. Jag gillar inte känslan av att inte vara i kontroll över mig själv men om det är vad som krävs för att jag ska ha Brianna vid min sida så får det va så. Jag skulle ge upp allt för henne, mig inklusive.

  ”Hur känner du dig?” frågade jag och kollade upp på Brianna som kollade frågandes på mig ”Jag menar känner du dig öm eller något?”

  ”Jag är lite öm, men jag skulle kunna gå för en omgång till”

  Jag kollade en aning chockat på henne men jag tvekade inte innan jag böjde mig ner för att fortsätta min lite massage utav hennes bröst. Hennes fingrar hittade sin väg in mitt hår som hon sen drog i.

  ”Älska mig Jason” stönade hon fram och jag kunde inte låta bli att le när minnen från igår började spelas i mitt huvud. Igår hade vart så perfekt på så många sätt. Jag hade fått tillbaka Brianna igen, jag erkände att jag älskade henne för första gången (eller till henne direkt i alla fall) och hon var äntligen redo för att ha sex. Bara det att det var så mycket mer än sex med Brianna.

  Jag skyndade mig med att ta av mig shortsen som jag dragit på mig innan jag la mig ner över Brianna igen. Jag kysste hennes läppar (som var en aning svullna efter allt kyssande) hungrigt och trängde försiktigt in i henne för det här var bara hennes andra gång. Dessutom var hon lite öm från igår och om jag gick på för hårt nu skulle det bara bli värre. Den här gången vande sig Brianna mycket snabbare med att ha mig i sig och stön lämnade inom kort oss båda.

  Jag fortsatte att stötta in i henne och jag kunde inte dra bort blicken från Brianna som låg under mig. Hon var perfekt, hela hon var det. Jag älskade henne, jag vet att jag inte förtjänar henne men jag skulle göra allt i min makt för att vara värdig henne. Hon förtjänade så mycket mer än jag kunde erbjuda henne och även om hon säger att hon nöjer sig med bara mig så vet jag att hon vill ha mer. Och även om hon inte vill ha mer så förtjänar hon mer. Hon förtjänade världen och om jag kunde skulle jag ge den till henne. Om hon bad mig om en stjärna skulle jag komma på något sätt att ge henne dem.

  Men för den lilla stunden som jag var i henne, som vi var sammanlänkade kände jag mig äntligen värdig henne. Jag fick henne att känna något som ingen annan kille skulle få göra om det var upp till mig. För hon var min och även om jag visste att det var bättre att släppa henne så kunde jag inte. Jag var en självisk person och Brianna var det bästa jag hade så jag skulle inte släppa taget om henne så enkelt. För hon är det närmsta jag kan komma till lycka och paradis. Så länge jag hade henne vid min sida skulle jag vara glad och jag skulle dö en nöjd man.

  Ett högt stön från Brianna fick mig att dras ur mina tankar och jag kollade ner på Brianna som såg ut att tappa allt under mig. Hennes huvud var slängt i kudden under henne, hennes ögon hårt stängda, läppar öppna för att kunna hämta andan och hennes händer var på min rygg. Jag kunde känna hennes naglar grävas ner i min hud men just nu kunde jag inte bry mig mindre. Jag skulle ta den lilla smärtan jag fick utav det och märkena som skulle bli lämnade på min rygg vilken dag som helst om det betydde att jag kunde ha sex med Brianna. För sex med Brianna var så mycket mer än bara sex. Jag vet inte hur jag skulle förklara det men allt var bara bättre. Jag älskade hur hon kändes runt mig. Känslan jag fick utav hennes händer och läppar mot min kropp. Jag älskade hur hennes ögon hittade mina ibland och jag älskade dem små grejerna hon viskade i mina öron, stönen som lämnade hennes läppar.

  Jag drogs ur mina tankar än en gång när dörren intill rummet flög upp och någon gjorde sin väg in.

  

Okej så det här är helt klart mitt längsta kapitel någonsin och det här skulle vara ett kort. Haha det slutade på 8 sidor och nästan 6000 ord!! Mina kapitel brukar annars ligga på runt 3000 ord så det här är dubbelt så långt. Förhoppningsvis gör det kanske upp för den långa väntan.

 

1, Okej så många har väntat på den här biten nu så vad tycker ni nu när dem äntligen haft det?

2, Vad tycker ni om att Jason gav henne sin dogtag?

3, Hur tycker ni om att Jason skaffar en piercing i ögonbrynet?

4, Sen sist men inte minst. Vad hände där på slutet? Vem tror ni att det är?

 


Jag hoppas att ni gillar kapitlet och snälla lämna en kommentar om vad ni tycker! :) <3