kapitel 17 - Sluta vara så himla envis

 
 TIDIGARE KAPITEL: 

  ”Det låter så äckligt när du säger det så. Men ja jag gjorde det. jag ville få en reaktion ifrån sig och visa dig att jag kunde spela med samma regler”

  ”Det tror jag verkligen inte men vi skiter i det just nu. Du verkar ha druckit mycket så vad säger du om att jag tar med dig hem så att  du kan få sova lite” sa jag och hon nickade smått till svar. Jag gav henne ett litet leende och la en arm runt hennes midja för att dra med henne bort till bilen.

  

 

Briannas perspektiv

  Jag vaknade av en hög duns från undervåningen och stönade klagande när mitt huvud började värka. Det var som att mitt huvud hade en egen rytm som spelades i mitt huvud fast med bara bas för mitt huvud dunkade och det kändes som att mitt huvud skulle sprängas vilken sekund som helst. 

  Det kanske blev lite för mycket att dricka igår trotts allt.  

  Jag hörde hur någon stönade bredvid mig och vred mig om lite så att jag skulle kunna snegla ner på Jason. Han låg med en arm runt min midja och höll mig hårt mot sitt bröst. Jag kände hans värme mot min rygg igenom tyget på hans tröja som jag hade på mig och värmen från hans andetag på min nacke vilket fick rysningar att gå längst min ryggrad. 

  Hans ansikte var in tryckt i min nacke och jag kunde höra hans nästan små snarkningar. Inte riktigt snarkningar men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det som annars. Små grymtningar? Nej, det låter inte bra heller. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva och det kanske inte riktigt är så viktigt så nu fortsätter vi.

  Mitt huvud dunkade som jag vet inte vad och jag kände mig en aning illamående. Hade jag vart hemma så hade jag tagit någon tablett för att få bort det. Men med tanke på att jag inte var hemma just nu och jag inte ville snoka runt i någon annans hus så jag fick väll stå ut. Jason skulle förmodligen vakna snart och då kunde jag be honom om en huvudvärkstablett och något emot illamåendet.

  Jason vred lite på sig och hans grepp om mig släppte. Han rullade över på rygg och efter som jag hade ett dödsgrepp om täcket så gled det av från Jason. Inte för att han verkade klaga då han var väldigt varm och jag skulle då inte klaga. Jason sov alltid utan tröja och det gjorde han även idag.

  Jag lät min blick glida över hans överkropp och svalde högt. Han var så himla snygg, så väll byggd. Inte för mycket, inte för lite. Helt enkelt perfekt. Jag tvekade en aning innan jag lät mina fingrar följa mönstret från hans tattueringar på hans arm. Jag började nere vid hans hand och jobbade min vägg uppåt. Jag lät mina fingrar lätt dra över hans hud och när jag kom upp till hans axel så började jag följa tattueringarna som gick ner på hans bröst. 

  Hans tattueringar slutade vid mitten utav hans bröst men jag fortsatte ner mot hans mage ändå. Jag menar magmuskler som hans var gjorda för att bli rörda. Och den där V linjen som han hade, dan var bara. Jag vet inte hur jag ska förklara det. Men ni måste ju hålla med om att V linjen är bland det snyggaste på en kille. Om ni inte tycker det. Ja då är det något fel med dig.

  Jason skiftade lite smått på sig och jag drog snabbt bort min hand ifrån Jason. Ville inte att Jason skulle komma på mig med att spana in honom -igen- för det här skulle då inte gå ihop med mitt kalla beteende där jag låtsas vara opåverkad utav honom. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag lurar någon. Alla kan nog se att jag är dragen till Jason. Han rörde på sig igen och jag andades lättat ut när jag insåg att han fortfarande låg och sov.

  Jag drog mig bort från honom helt och hållet innan jag ställde mig upp från sängen. Allt började snurra en aning och jag blev tvungen att greppa tag om sänggavlen för att inte ramla. Mitt huvud gjorde fortfarande ont och jag stönade klagande.

  Jag tänkte tillbaka på gårdagen och kände mig nästan äcklad när jag lyckats gå igenom hela gårdagen. Eller åtminstone så tror jag att det var hela dagen. Jag har ju som sagt världens baksmälla så jag skulle lika gärna ha glömt bort hälften. Förhoppningsvis inte men om jag gjort det så hoppas jag att jag i alla fall inte skämde bort mig. Det är inte riktigt vad jag behöver. 

  Äcklad som jag kände mig gick jag bort till Jasons badrum. För en dusch kunde väll inte sitta så fel. Det kanske skulle kunna få bort lukten och smutsen som jag kände. För så borta som jag var så somnade jag det första jag gjorde när jag satte mig i Jasons bil. Han väckte mig sen när vi kom hem till honom för att jag skulle kunna byta om och gå på toa innan jag somnade direkt. Det gick nog inte ens en minut innan jag somnade efter att jag lagt mig ner i Jasons säng. Som jag måste säga är den skönaste sängen jag någonsin har sovit i. Den är fantastisk.

  Jag vinglade lite  bort till badrummet och gnuggade mina ögon smått innan jag öppnade dörren intill badrummet. Min blick som jag haft nere i golvet höjde jag fort när jag hörde hur vattnet gick och mötes av en väldigt oväntad syn.

 

 

  

 ”Omg Robert vad gör du här” sa jag och slängde snabbt händerna för ögonen för att försöka få bort bilden framför mig. Robert stod sprits språngande naken framför mig. Blöt från vad jag antog var hans dusch men det gick inte ihop. Varför skulle han vara här? han har ju ett eget badrum i sitt rum.

  ”Oh kom igen baby vi båda vet att du vill kolla så varför tar du inte bara bort händerna”

  ”För att jag inte vill se dig naken. Det jag vill se är dig med kläder på” sa och pressade händerna hårdare mot mitt ansikte när jag hörde hur han närmade sig. 

  Hans händer greppade tag om mina handleder och det spelade ingen roll hur mycket motstånd jag gjorde för mina händer var snart hängandes längst mina sidor. Men mina ögon var fortfarande stängda för jag vill inte se honom. Visst han såg ju bra ut men jag vill inte se honom naken. Jag är inte bekväm med det. Dem enda två killarna som jag har sett är min pappa, brorsa och det var när jag var liten.

  ”Kom igen Brianna. Sluta vara så himla envis. Varför kan du inte bara ta en risk för en gångs skull. Vem vet. Du kanske till och med kommer att gilla det”

  ”Det tvivlar jag starkt på och det kommer aldrig hända så snälla bara gå eller släpp mig så att jag kan gå härifrån”

  ”Nej jag tycker att det är rätt bra här. Precis så här. Kanske till och med lite närmre” mumlade han fram och jag kunde inom kort känna hans andetag mot min nacke. Jag vill putta honom ifrån mig, springa därifrån men jag kunde inte. Robert höll mina händer i ett dödsgrepp och det fanns inget jag kunde göra. Skrika? Nej vem skulle bry sig egentligen. Jason bryr sig bara om sig själv och jag tror inte att han kunde bry sig mindre om vad som egentligen hände med mig. Så länge våran relation verkade bra för ute världen så var allt bra för honom.

  ”Du vet inte hur länge jag har väntat på det här. Att vara så här nära dig” jag kände hans läppar mot mina hals när han pratade och jag fick rysningar som gick igenom hela min kropp. Men inte av någon bra anledning som Robert verkade tro ”Åh du vill det också. Vill du inte? Din kropp vill det i alla fal. Din kropp ger iväg dig”

  ”Hon skulle kunna stå och skrika att hon vill ha dig i ansiktet och du skulle fortfarande inte få henne. Hon är min och om jag kommer ihåg rätt så skulle du backa undan från henne då hon vann ert lilla vad igår” sa en mörkare, raspigare och en röst och jag kände igen allt för väl bakom mig och genast så kände jag hur min kropp slappnade av.

  En arm lindades runt min midja och jag andades lättat ut när jag hamnade i Jasons famn istället för Roberts. Jag gossade in mig i hans bröst och lindade mina armar runt hans midja. Hans armar var lindade runt mina axlar och han började backa mig ut ur rummet.

  ”Det är okej baby, han kommer inte att göra något. Det är bara ett utav hans sjuka skämt. jag ska prata med honom okej?” frågade Jason när jag satt ner på hans säng igen och jag nickade smått.

  ”Robert jag vill prata med dig” var det sista jag hörde honom säga innan han stormade ut ur rummet.

 

Jasons perspektiv

  Robert kom in i vardagsrummet nu med kläder på och jag kolla ilsket på honom Han lovade att han skulle låta Brianna vara om hon vann deras vad och det gjorde hon. Så varför kunde han bara inte backa undan.

  ”Så vad ville du prata med mig om McCann?” frågade han när han satt sig ner och betedde sig som att inget hade hänt. Som att allt vore helt normalt.

  ”Vad  mitt problem är? Är du dum eller något? Nej vänta svara inte på det för jag kan redan svaret på den frågan. Jag du är fan dum i hela jävla huvudet. Vad tusan håller du på med. Du kan få en massa andra tjejer så varför ska du hänge upp dig på Brianna?”

  ”Just för den anledningen. Jag har aldrig träffat en tjej som har gjort så mycket motstånd”
  ”Har tanken slagit dig att det kanske är för att hon inte vill ha dig?”

  ”Åh hon vill ha mig Jason. Det kommer bara ta ett tag för henne att mjukna upp med iden utav mig. När hon slutar tro att jag är något hemskt monster så kommer allt funka precis som planerat”

  ”Robert du är ett jävla monster. Du behandlar tjejer som att dem inte var mycket mer värda än hund skiten under dina skor”

  ”Oh kom inte och spela som att du vore så mycket bättre än mig. Du är precis som jag är och du har vart med fler tjejer än jag”

  ”Ja men skillnaden på oss är att jag inte behöver tvinga mig själv på en tjej för att få henne” sa jag och såg hur Roberts blick svartnade. Han spände på händerna och käkarna hårt. Kollade med inget annat än hat på mig.

  Jag gav honom ett kort leende innan jag vände mig om för att gå upp till mitt rum. Men jag blev stoppad tvärt när Robert satte en rak höger i mitt ansikte. Jag log kort och skakade smått på huvudet.

  Han borde inte ha gjort det där.

  

Hinner inte läsa igenom just nu så gör det imorgon. Jag hoppas att det inte är för mycket fel och att ni gillar det.

 

Robert smällde till Jason. Hur tror ni det kommer att sluta?!?!

KOMMENRERA MASOR FÖR NÄSTA KAPITEL


kapitel 16 - Nej du är inte ledsen

 
TIDIGARE KAPITEL:

  Väll borta vid baren försökte jag få bort den mentala bilden som jag fick framför mig. En bild där Jason har sex med en annan tjej och av någon anledning så gjorde det mig svartsjuk. Men så kunde vi ju inte ha det eller hur?

  Om Jason inte tar så hårt på det här med att vi ska vara ett lyckligt och ett bra par, varför ska jag då det? Om han kan hålla på med andra tjejer så kan jag väll hålla på med andra killar. 

  

 

Jasons perspektiv

  Jag kom in i klubben igen efter att ha rökt klart min cigg och kollade runt lite i klubben för att hitta Brianna bort vid baren tillsammans med Chaz. Precis som jag hade bett henne om. Jag såg hur hon skrattade högt åt något som Chaz sa och Chaz höll på att ramla av stolen av hur mycket han skrattade. Han var så full, han skulle få världens bakfylla imorgon.

  Min blick gled tillbaka på Brianna och jag suckade högt. Jag ville gå över dit, jag ville dansa med henne igen. Men jag var rädd att om jag gjorde det så skulle jag tappa det igen. Och den här gången tappa det på riktigt. Ni vet inte hur svårt det var för mig att backa undan ifrån henne när hon sa åt mig att vi skulle sluta. Jag ville ha henne på alla sätt möjligt. Jag har aldrig velat ha en tjej så mycket i hela mitt liv. Sättet hennes kropp rördes i takt med min och hur hennes kropp kändes i mina händer. Hennes händer som var över nästan hela min kropp och låt mig inte ens börja prata om hennes läppar. Åh hennes läppar. Så mjuka och passade perfekt ihop med mina. Jag ville ha henne och det tog allt i mig att inte ta henne här och nu.

  ”Det var ett tag sen jag såg dig här nu McCann” hörde jag hur säga bakom mig och jag drogs ur mina tankar. I vanliga fall hade jag blivit sur om någon hade stört mig men jag måste säga att jag nu var rätt tacksam. Vem vet vad som skulle ha hänt med Brianna annars.

  Jag vände mig om och min blick fastnade på en blond kort tjej som kollade upp på mig med ett stort leende på läpparna ”Känner jag dig?” frågade jag och hon skrattade kort. Hon kollade kort ner i marken innan hon kollade upp på mig igen och tog dem få stegen som behövdes tills hon var uppressad mot mig.

  ”Nej det gör du inte men i det här tillfället så tar jag det som en bra sak då alla vet att du inte är med tjejer som du känner eller vart med tidigare”

  ”Och nu är jag inte med någon tjej. Jag har en flickvän nu om du inte har hört det”

  ”Oh jo jag har hört om det. Jag såg henne även när ni två dansade. Hon var inte särskilt snygg om du frågar mig. Du skulle kunna få så mycket bättre” sa hon med låg röst för att verka vara förförisk eller något. Men det funkade inte. Mina tankar var fortfarande på Brianna och jag tycker att det var rätt skrattretande att hon tycker att jag förtjänar bättre än Brianna. Hon är den mest fantastiska person jag träffat och han var absolut perfekt. Vänta. Kallade jag just en tjej perfekt? Jag kallar inte tjejer perfekta. Dem är antingen snygga, sexiga eller heta. Vad är det för fel med mig?

  ”Jag är ledsen. Du är säkert jätte trevlig och allt det där men vill inte såra min flickvän”

  ”Kom igen. Ingen behöver veta och vad hon inte vet kan ju inte skada någon eller hur?”  

  ”Det är sant men” var allt jag han säga innan hon drog in mig i en kyss. Hon pressad sina läppar mot mina och hennes kropp var så pass nära som den kunde komma. Jag tänkte dra undan men min kropp ville annat. Jag ville göra något annat än att bara kyssas, jag behövde det och eftersom Brianna inte kommer att hjälpa mig med det så får jag väll ta hjälp av någon annan. Är det helt fel? Kanske. Men det är ju inte riktigt som att jag och Brianna är i en riktig relation.

 

  Jag drog handen igenom mitt hår en sista gång innan jag gick ut ur badrummet. Jag började gå bort mot baren för att leta efter Brianna men stannade snabbt i mitt steg när jag såg henne vara en liten bit bort. Hon var borta vid bås sektionen eller vad man ska kalla det. Hon satt i någon killes knä och hade tungan ner körd i hans hals. Hennes händer var in flätade i hans hår och hans händer var över hela hennes kropp. 

  Jag spände ilsket nävarna och gjorde min väg över till dem. Puttade undan alla som stod i min väg när jag gick. Jag kom fort upp till dem och dem höll fortfarande på med varandra. Jag harklade mig högt så att dem skulle höra men dem verkade ignorera mig då dem fortsatte att äta upp varandra. Jag suckade irriterat och sparkade till killens ben vilket verkade få hans uppmärksamhet.

  ”What the fuck man? Vad är ditt problem? Ser du inte att jag är upptagen med något?”

  ”Jo jag kan se att du är upptagen med min flickvän” spottade jag fram och såg hur backade undan när han verkade koppla vem jag var. Han svalde högt och jag log smått ”Så om du inte har något problem så skulle jag vara väldigt glad om du tog bort dina händer från min tjej”

  ”Eh visst, inget problem mannen. Jag är verkligen ledsen, jag visste inte. Jag är”

  ”Nej du är inte ledsen” avbröt Brianna och jag gav henne en hård blick. Men hon kollade bara lika kalt tillbaka innan hon fortsatte ”Jag menar om du kan vara med andra tjejer så måste jag väll kunna vara med andra killar”

  ”Vad då andra tjejer?”

  ”Oh spela inte dum Jason. Alla vet att du hade sex med någon dum blond bimbo inne på toaletten och försök inte ens att neka det. Jag hörde det själv. ”Åh Jason hårdare, fucking shit McCann, precis där” Jag menar du var inte särskilt diskret om du försökte dölja det”

  ”Okej så vad om jag hade sex med en annan tjej? Hade du hellre velat att jag skulle ha sex med dig huh?

  ”Nej jag hade föredragit om du inte hade haft sex med någon över huvud taget. Vi ska föreställa det perfekta paret inför socialen och det hjälper inte om vi bara övertygar dem. Vi behöver övertyga alla för dem kommer att ställa frågor till folk som hänger här omkring” sa Brianna och jag bet ihop käkarna innan jag greppade tag om hennes arm för att kunna dra ut henne ur klubben. Jag drog med henne en bit bort så att vi kunde prata mer privat och jag hörde hur Brianna stönade klagande då mitt grepp om hennes arm  var väldigt tajt.

  ”Okej Jason du kan släppa mig nu. Vad tusan är ditt problem? Varför blev du tvungen att släppa mig hela vägen ut hit? Vi hade kunnat prata där inne du vet”

  ”Inte utan att uppnosiga och snokiga skit stövlar kommer att tjuv lyssna på vårt samtal”

  ”Och vad om dem lyssnar? Ingen tror att vi är ett par ändå”

  ”Det är ju för att du sitter och hånglar med någon random kille inne på klubben”

  ”Oh så du tänker skylla det här på mig? Den enda anledningen till att jag ens var med honom var för att jag hörde dig ha sex med den där tjejen. Var enda person inne på klubben kunde höra henne. Som kom inte och skyll på mig. För det är en jävla dubbelstandard om det bara går åt ena hållet”

  ”Grejen är ju bara att du ska ju vara den bättre utav oss. Det är du som ska vara den bra och pålitliga personen i våran relation”

  ”Kanske det men du behöver bättra dig också. Eller i alla fall låtsas som att du har bättrat dig. För hur mycket jag än håller mig duktig som du säger så kommer det ändå inte se bra ut om du går och har sex med varenda tjej som du är intresserad utav. Du behöver skärpa dig Jason. Du måste börja bete dig som att du är i ett riktigt förhållande för folk satsar pengar på hur länge vi kommer att hålla. Folk slår vad om hur lång tid det tar innan du kommer att sabba det. Folk förutsätter att du kommer att klanta dig. Dem alla prata om att det bara var en tidsfråga tills du skulle gå vidare till en annan tjej då du inte kan hålla dig till en och samma. Och det är okej för mig att du håller på så. Men dra inte in mig i något spel där vi ska låtsas vara ett lyckligt par om du inte kommer att spela med. Vi kan bryta det här om du vill, det är bara säga till så bryter vi det här avtalet. Jag kommer på något att säga till mina kompisar om hur vi gjorde slut” hon fortsatte att babbla men jag lyssnade inte mer. Jag försökte fortfarande få ihop vad hon nyss sa. Hon sa att vi kunde bryta det, att om jag fortsätter så här som kommer vi att bryta det. 

  Jag vill inte bryta vårat avtal eller vad man ska kalla det. För om vi bryter avtalet så kommer jag inte att se något mer utav Brianna. Vilket skrämde mig av någon anledning. Jag ville inte förlora henne, jag gillade att ha henne runt mig. 

  ”Nej gör det inte det. Vi måste fortsätta med det här. Jag klarar inte det här utan dig”

  ”Det spelar ingen roll om jag stannar eller inte så länge du kommer att vara med andra tjejer. Det är inte så värst övertygande om att du är i en seriös relation direkt”

  ”Jag vet. Jag bara. Vad ska jag göra annars då om jag inte kan vara med andra tjejer?”

  ”Vad menar du?” frågade hon och jag suckade högt. Inte speciellt taggad till att ha det här samtalet med henne. Hon skulle förmodligen inte ens förstå vad jag pratade om.

  ”Du vet. Eh jag, du vet”

  ”Nej uppenbarligen så vet jag ju inte då jag frågar”

  ”Jag har behov okej” sa jag snabbt och slängde ut med armarna frustrerat. Jag kunde inte kolla på henne så jag kollade bort från henne innan jag fortsatte ”Jag har behov och med tanke på att du är som du är så kommer jag ju inte att få något ifrån dig”

  ”Förlåt mig då. Förlåt mig för att jag inte är som alla andra horor där inne som slänger sig efter dig. Jag är inte tjejen dom har sex med en kille hela tiden på varje liten yta man kan hitta. Jag är ledsen att jag inte är den personen som du letar efter för du verkar uppenbarligen leta efter någon helt annan än mig. Jag trodde att det var hela poängen med att du tog mig, det skulle se ut som att du börjat bättra dig. Men uppenbarligen inte så varför tar du inte hon den där blonda bimbon där inne som du hade sex med. Jag menar, hon verkar ju vara rätt bra med tanke på hur mycket ni lät där inne” spottade Brianna ilsket fram men jag kunde se att hon blivit sårad. Hennes ögon fylldes utav tårar och jag fick genast skuldkänslor.

  Jag tog ett steg emot henne vilket bara resulterades i att hon tog ett steg bakåt. Jag försökte igen men hon fortsatte bara att backa undan från mig. Jag fortsatte att gå bak tills jag hade henne uppressad mot ena väggen till klubben. Jag stod med armarna på varsin sida utav hennes ansikte och lutade mig ner mot henne. Men hon vred bara bort ansiktet och kollade ner i marken. Jag suckade högt och greppade tag om hennes ansikte för att vrida upp hennes ansikte mot henne. Men hon stängde snabbt ögonen för att slippa kolla på mig och jag skakade smått på huvudet. Hon var så himla envis.

 

Briannas perspektiv

  ”Snälla Brianna kolla på mig. Jag menade det inte så. Jag bara, jag vill inte ha det med dig. Inte för att du inte ser bra ut eller något. Men det bara, det skulle bara bli väldigt stelt efter. Jag är bara med en tjej en gång och jag tror att du vet det också.Det skulle bara inte funka” sa han och jag öppnade ögonen för att möta hans intensiva.

 ”Jag förstår det och tro mig jag har inga planer på att vara med dig på det sättet heller. Men jag fattar bara inte vad problemet är att inte har sex. Jag menar det kan väll inte vara så svårt. Det är ju bara att du håller dina byxor på” Jason skrattade smått roat och skakade smått på huvudet.

  ”Tro mig, när man väll har haft sex så har man inte samma tankar som innan. Det är mycket svårare att sluta än du tror. Speciellt om du är en fest och sex galen person som jag” sa han och jag skrattade smått. Jag skiftade lite smått på mina fötter och lät åter igen min blick fall ner på marken. 

  ”Brianna kolla på mig” bad Jason och den här gången orkade jag inte tjafsa så jag kollade snabbt upp på honom.

  ”Jag vill fortfarande fortsätta på det här avtalet eller vad det är vi håller på med. Om du vill det så klart. Jag behöver verkligen det här men jag vill inte göra det om du inte vill fortsätta det här” sa han men jag skakade bara smått på huvudet till svar. Hade andra saker på tankarna.

  ”Vad tänker du på?”

  ”Inget jag. Jag bara börjar tröttna på att alla hela tiden pratar om sex och att det är så bra. Pressar mig till att ha det som att det inte vore något speciellt. Jag har alltid tänkt mig att det ska vara något speciellt första gången jag hade det, att det skulle vara med någon som du gillar. Men med tanke på hur alla pratar om det så verkar det inte så himla speciellt längre. Så varför hittar jag bara inte en random kille och blir av med det. Får det överstökat”

  ”Tro mig Brianna du kommer att vara glad att du väntade när du väll har det men någon som du gillar. Det är mycket mer speciellt om det är med någon som du gillar” sa Jason och jag kollade en aning chockat på honom. Sa han just det jag trodde att han gjorde.

  ”Vad vet du om det? Jag trodde inte att den store Jason McCann trodde på kärlek”

  ”Det gör jag inte. Men du gör det och så gjorde min brorsa Alex. Han sa att när man väll hittar den rätta så skulle allt falla på plats. Allt skulle få en mening igen och mitt liv skulle bli komplett. Han trodde på sann kärlek och att den skulle vara för evigt”

  ”Han verkar som en rätt vettig person. Är du säker på att han var din bror”

  ”Haha väldigt roligt. Men ja han var en av dem smartaste personerna jag kände. Men han var dum nog att falla för en tjej som var hans död” sa Jason och jag kunde se smärtan i hans ögon. Alex var den sista personen som Jason hade och han var nu död sen ett tag tillbaka. Så nu har han ingen kvar.

  ”Du vet. Du pratar inte särskilt mycket om honom. Jag har förmodligen bara hört dig nämna honom max 3 gånger eller något”

  ”Det är för att jag inte gillar att prata om honom så kan vi snälla släppa ämnet?”

  ”Jason jag tror att du skulle vara bra om du pratar om det. Det kan förmodligen hjälpa dig”

  ”Jag behöver inte hjälp Brianna. allt är perfekt som det är just nu” spottade han fram och jag hoppade smått till.

  Jag kollade snabbt ner i marken och lindade mina armar skyddande runt mig. Jason verkade märka förändringen i mitt kroppsspråk och beteende för hans blick mjuknade snabbt.

  ”Brianna förlåt. Det var inte meningen att fräsa åt dig. Jag bara. Min bror är ett känsligt ämne. Så snälla prata inte om det” sa han och jag nickade bara kort till svar. Men jag kollade upp på honom för att möta hans blick.

  ”Men hur blir det med vårat avtal?”

  ”Vi fortsätter som det var innan. Vi båda behöver uppenbarligen hjälp att komma bort från något eller någon i vårat liv”

  ”Dina behov och alla tjejer då?” 

  ”Jag ska försöka förbättra mig, jag ska tänka på det. Men du kan inte förvänta dig att det blir perfekt direkt för det här kommer inte att bli enkelt för mig”

  ”Oh kom igen. Blir du upphetsad så är det väll bara att smitta in på toaletten och ta hand om det. Du har ju fått en hand för en anledning” sa jag och Jason skrattade högt. Han skakade smått på huvudet innan han pressade sina läppar mot mina. Jag kysste honom snabbt tillbaka men det varade inte så länge då han inom kort drog sig undan.

  ”Vart kommer allt det här ifrån? Jag klagar inte för det är sexig men du brukar inte vara särskilt framåt när det är om sådana här grejor. Du har inte ens druckit särskilt mycket heller”

  ”Det vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om. När jag satt med Chaz i baren så drack jag en aning. Sen efter att jag kom på dig med den där tjejen så drack jag ännu mer. Jag tror att jag även tog en body shoot om jag inte kommer ihåg helt fel”

  ”Du tog body shoots från någon?” frågade Jason chockat och kollade på mig med stora ögon på mig. Trodde uppenbarligen inte på det jag sa och jag skyllde honom inte. Det är inte direkt något som jag brukar göra.

  ”Ja det gjorde jag. Det var så jag träffade den där William killen....”

 

Jasons perspektiv

  ”Ja det gjorde jag. Det var så jag träffade den där William killen. Jag vill inte ens göra det först. Men alla började att heja och pusha mig så tillslut så gjorde jag det” sa hon och fnittrade smått efter. jag svalde högt när en bil utav Brianna som tog en body shoot ifrån mig kom upp i mitt huvud. Det var en sexig fantasi och jag gjorde en mental bock lista att vi skulle göra det någon gång när vi kommer hit igen.

  ”Var det någon som tog body shoots ifrån dig?”

  ”Nej jag tog bara en ifrån honom. Han ville ta av mig men jag kände mig inte bekväm med honom så jag ville inte ta av mig mina kläder”
  ”Okej så du känner dig inte bekväm med honom men du kan sitta och dela spott med honom utan problem?”

  ”Det låter så äckligt när du säger det så. Men ja jag gjorde det. jag ville få en reaktion ifrån sig och visa dig att jag kunde spela med samma regler”

  ”Det tror jag verkligen inte men vi skiter i det just nu. Du verkar ha druckit mycket så vad säger du om att jag tar med dig hem så att  du kan få sova lite” sa jag och hon nickade smått till svar. Jag gav henne ett litet leende och la en arm runt hennes midja för att dra med henne bort till bilen.

  

Har inte läst igenom det, gör det imorgon då jag måste lägga mig nu. Så hinner även inte skriva någotm

 

Men läs, njut och glöm inte bort att kommenter<3 :D


kapitel 15 - Åh Jason hårdare

 
Tidigare kapitel:
  ”Om jag vinner så måste du ha sex med mig” sa han och både jag och Brianna stelnade till. Hennes öga växte en aning och jag stärkte mitt grepp om henne.

  ”Hell no. Robert skaffa dig en annan tjej. Brianna behöver inte” började jag men Brianna avbröt mig ”Visste jag är på”

  Vi alla kollade chockat på henne och hon log lite smått mot Robert nu. Nästan ett självsäkert leende som var placerat på hennes läppar. Damn, nägot säger mig att hon har något i rockärmen eller något. Något säger mig att hon kommer att få alla killar här inne att bli galen. Hon var fan sexy as fuck och det skulle inte ta mycket till för att få killarnas uppmärksamhet med hennes kropp.

 


 

 

  Jag såg hur ett stor flin spreds på Roberts läppar när Brianna gick med på hans vad, nöjd med att ha fått sin plan igenom. Jag där emot var dock inte lika glad. Jag vet att Brianna inte är min flickvän på riktigt och aldrig kommer att bli det. Men tanken på att hon skulle vara med någon annan störde mig en aning.

  Brianna klunkade i sig det sista av hennes dricka och räckte den till Robert som hon gav ett litet leende innan hon vände om. Hon började gå bort mot det lilla podiet eller vad man ska kalla det som stod i mitten utav dansgolvet. 

  ”Du vet att du kommer att förlora va?” sa jag med ett litet skratt då Robert såg så säker ut på att han skulle få Brianna i säng. Vilket inte skulle hända då jag antar att Brianna var helt hundra på det här. För jag tror inte att Brianna skulle göra ett sådant här vad med Robert om hon inte var helt säker på att hon skulle vinna.

  ”Och varför tror du det McCann?”

  ”Är det inte ganska uppenbart. Hon har en kropp att dö för och det kommer inte kräva mycket för att få killarna galna”

  ”Vi får väll se, får vi?”

  ”Jag antar det” sa jag och kollade bort mot Brianna som nu stod borta vid podiet.

  Med lite hjälp av två killar kom hon upp på den och vände sig snabbt mot oss efter att ha viskat något åt ena killen. Den killen sprang bort till dj som inom kort byte låt. När låten började spelas började Brianna att röra på sig och jag antog att hon bad om den här låten då hon inom kort började dansa ordentligt på podiet. Jag kollade med stora ögon på henne och tappade talförmågan. Av det bra anledning då då. Jag hade förväntat mig att hon skulle kunna dansa i alla fall hyfsat men det här. Det hade jag aldrig räknat med.

  Hon rörde på höfterna som att hon inte gjort något annat i hela hennes liv. Hon flängde med håret åt olika håret och såg hur hon böjde sig neråt för att sen ställa sig upp genom att putta rumpan ut åt och uppåt. 

 

 

  Jag kollade runt lite på alla som stod runt omkring henne och såg hur dem flesta blickarna var fast klistrade på Brianna. Tjejen kollade antingen imponerat eller lite äcklat på henne medan killarna kollade med intresserade ögon. Hon hade helt klart vunnit det här vadet redan. Min blick flyttade jag över till Robert som hade spänt både käkarna och nävarna hårt. Hans blick var nästan helt svart medan han kollade bort på Brianna som fortfarande stod dansande. Jag kollade kort på Brianna som skickade Robert ett stort flin innan hon återgick till att dansa.

  ”Så jag antar att du inte kommer få henne idag heller. Eller någon annan dag för den delen heller. För eftersom hon vann vadet så måste du baka undan lilla gubben” sa jag och klappade Robert lätt på axeln vilket fick honom att börja mumla en massa jävla svordomar. Jag skrattade bara roat åt honom innan jag började gå bort till där Brianna stod. När jag kom bort till podiet hon stod på hoppade jag enkelt upp på det och pressade henne upp mot mig. Hon stod med ryggen pressade mot mina ryggen pressad mot mitt bröst, mina händer föll snabbt till hennes höfter och ena hennes arm lindades runt min nacke.

   ”Så typiskt att McCann får tjejen” hörde jag någon mumla bakom mig och jag log belåtet. Yeah bitch det är inte mitt fel att alla tjejer vill ha mig. Eller i det här fallet så var det nog jag som ville ha Brianna mer än hon vill ha mig. Men kan ni skylla mig, hon ser fucking sexig ut och det är ett under att jag inte har försökt något än med tanke på att jag nu har alkohol i kroppen. Jag blir inte så värst påverkad utav dricka längre men jag blir kåtare av att dricka.

  Brianna började pressa sin rumpa med mer kraft mot mitt skrev och jag höll tillbaka ett stön som lämnade mina läppar. Om den här tjejen bara visste hur mycket självkontroll det tog för mig att inte ta henne här och nu. Hon flängde med håret lite vilket fick allt hennes hår att lägga sig över ena hennes axel vilket resulterades i att vänstra sidan utav hennes nacke nu var helt bar. Jag kollade på hennes nacke en stund innan jag lutade mig framåt och pressade mina läppar mot hennes nacke. Ett lågt stön flög från hennes läppar och jag log smått belåtet. Jag fortsatte att placera kyssar över hennes hals och nafsade smått ibland.

 

Briannas perspektiv

  Jag kände hur Jasons händer föll farligt nära mitt nedre parti medan han började placera öppna mun kyssar längst hela min hals och längst mitt käkben. Han slickade min hals från nyckelbenet upp till bakom mitt öra och det var droppen för mig. Jag ville känna hans läppar mot mina redan. Jag vände mig om mot Jason och lindade snabbt mina armar runt hans nacke för att dra ner honom emot mig. Jag pressade snabbt mina läppar mot hans och hans började inom kort att röra sig med mina. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och drog smått vilket fick ett stön att lämna Jasons läppar. Jag log belåtet mot hans läppar och kände hur hans händer greppade tag om mina höfter. Men dem stannade inte där särskilt länge innan dem föll ner till min rumpa istället. Han klämde åt lite vilket fick mig att öppna  munnen utav chock vilket Jason tog till sin fördel då han lät sin tunga glida in i min mun utan förvarning. Inte för att jag klagade då men ändå.

  

  ”Jason vi måste sluta” mumlade jag fram mot hans läppar när jag kände hur Jason händer började vandra in innanför min tröja.

  Jason drog sig undan från mig med ett högt klagande  stön men nickade smått till svar. Han drog sig undan från mig och jag tog ett steg bort från väggen som Jason pressat upp mig mot. Vi hade blivit lite för upp hetsade och gått längre än vi gjort tidigare. Okej vi gick inte jätte långt då jag redan har bestämt mig jag inte tänker göra något med Jason. Men kyssa honom kan väll inte skada någon eller hur? Inte, okej bra. 

  ”Okej jag ska gå ut och ta en cigg. Eh du kan väll gå bort till baren där Chaz och Ryan sitter” sa Jason och pekade bort mot baren där dem satt.

  ”Är du säker? Jag kan följa med dig ut om du vill”

  ”Nej det är lugnt. Jag behöver bara lite friskluft. Gå bort till baren du och håll dig till Chaz. Jag vill inte att du följer med någon kille någonstans”

  ”Ta det lugnt Jason, det kommer inte att hända. Hälften av killarna här inne skrämmer mig mer än Robert så det måste ju säga en hel del” sa jag och han skrattade kort.

  ”Det är bra. Men om det är något så har jag min mobil på mig så tvivla inte på att ringa. Okej?”

  ”Uppfattat bossen” sa jag och Jason skakade roat på huvudet.

  ”Du är verkligen något extra du”
  ”Är det än bra eller dålig sak?” frågade jag och höjde frågande ögonbrynen mot honom.

  ”I ditt fall så är det bra”

  Jag log smått mot honom och han kysste mig kort innan han gick ut från klubben. Jag kollade kort efter honom innan jag gick bort till Chaz som nu stod ensam då Ryan verkade ha stuckit iväg någonstans. Förmodligen med en tjej om jag skulle få gissa.

  ”Hej Chaz”

  ”Hej beautiful” mumlade Chaz fram när jag slog mig ner bredvid honom och jag skrattade högt. Han var så ful.

  ”Så varför sitter du här ensam för? Ingen tjej som du är intresserad utav?”

  ”Jag har en men hon är upptagen med en annan”

  ”Oh det var ju tråkigt. Vem kan denna speciella tjej vara då?”

  ”Det kan jag inte säga” mumlade han och vred sig lite smått bort från mig.

  ”Kom igen Chaz du kan berätta för mig, jag lovar att jag inte kommer att säga något. Du kan lita på mig” 

  ”Okej då. Hennes namn är Miranda och jag träffade henne för ett tag sen. Jag har gillat henne jätte länge men jag har aldrig vågat säga något och nu är det försent. Hon har hittat någon annan” 

  ”Oh kom igen Chaz. Jag lovar att den här killen inte har någon chans mot dig. Hon Miranda gillar säkert dig också men är lika nervös och osäker som du är”

  ”Jag vet inte, tänk om jag gör bort mig. Jag kan inte förlora henne även om det bara är som kompis” sa han en bedrövat och jag kollade sorgset ner på honom. Han verkade verkligen gilla den här tjejen och jag hoppas verkligen att det skulle kunna bli något mellan dem. Chaz var typ världens trevligaste och mysigaste person och förtjänade det bästa.

 

  Jag hade suttit med Chaz i en halvtimme nu och Jason hade fortfarande inte kommit tillbaka. Jag vet att han kan ta hand om sig själv men jag är fortfarande en aning orolig. Tänk om något skulle ha hänt med honom.

  Jag gjorde min väg bort mot toaletterna för att gå på toa lite snabbt innan jag började leta efter Jason. Jag vet att han sa att jag inte skulle gå ensam men det här var faktiskt inte mitt fel. Chaz bestämde sig helt plötsligt för att lämna mig då han skulle leta reda på den här Miranda tjejen.

  Jag började närma mig toaletten men stannade snabbt i steget när jag hörde konstiga ljud komma inifrån. Jag rynkade smått på pannan och tog några steg närmre för att höra vad tusan var det som hände där inne. För jag kunde även höra en hel del dunsar.

  Jag skulle precis öppna dörren och kolla in när ett högt stön fyllde hela toaletten. Stilla blev jag stående, för chockad för att ens kunna röra på mig för tillfället. Men inom kort hörde jag ännu fler stön och nu var det inte ens en fråga om vem det var där inne med tanke på vad tjejen näst intill skrek från botten av hennes lungor eller något.

  ”Åh Jason hårdare”....”Fucking shit McCann, precis där”...”Jag tror att jag” började hon skrika igen men jag lyssnade inte klart på vad hon skulle säga innan jag vände om och halv sprang där ifrån. Sprang så fort som dem här jäklar klackarna tillät.

  Väll borta vid baren försökte jag få bort den mentala bilden som jag fick framför mig. En bild där Jason har sex med en annan tjej och av någon anledning så gjorde det mig svartsjuk. Men så kunde vi ju inte ha det eller hur?

  Om Jason inte tar så hårt på det här med att vi ska vara ett lyckligt och ett bra par, varför ska jag då det? Om han kan hålla på med andra tjejer så kan jag väll hålla på med andra killar. 

  

 

Gud jag måste verkligen bättra min uppdatering, den suger verkligen men jag försöker allt jag kan. Jag har redan börjat skriva på nästa och vet vad som ska hända så jag hoppas att det kommer upp snabbare. Men jag kan tyvärr inte lova något, ska dock verkligen försöka.

 

Men vad tycker ni om kapitlet?!? Brianna behöver inte ha sex med Robert men det verkar som att någon annan fick sex istället.... Jason var inne på toaletten tillsammans med en annan tjej ;/ Hur tror ni att han hamnade där och vad tror ni kommer hända nu? Nu när Brianna ska köra samma spel som Jason :P

 

KOMMENTERA GÄRNA!!!! DET BETYDER VERKLIGEN SÅ HIMLA MYCKET, NI FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE HUR MYCKET DET HJÄLPER MIG ATT SKRIVA <3


Länkbyte - BiebStoory

 
Jag kunde kopiera över handlingen men ni kan hitta den på hennes sida. Ni klickar bara på bilden för att komma över på hennes sida genom att klicka på bilden. Men om ni vill veta vad den handlar om så kan ni kolla på trailern som tillhör hennes novell.
 
 

Kapitel 14 - Visste jag är på

Tidigare kapitel:


 ”Visst som du vill” sa jag nu en aning deprimerad och tog bort min arm från runt Briannas axlar. Var inte riktigt på humör att prata längre nu när jag visste att jag skulle behöva ha på mig min kostym. Det var min brors kostym som jag hade hemma och jag hade på mig den på hans begravning. Det var den enda gången jag ens har rört, annars så har den bara hängt där och jag vet inte riktigt om jag vill använda den. Kanske skulle det var bättre om jag hyrde en kostym, eller lånade en från killarna. För jag vill inte att Alex kostym ska bli skadad på något sätt. Det var en av dem få grejerna som jag hade kvar av honom.

  

 

  Jag stod i min garderob och försökte hitta något att ha på mig. Jason satt ute i mitt rummet och väntade på att jag skulle bli klar. Han var här för att godkänna mina kläder som jag skulle ha på mig. För det var idag som vi skulle till den här festen som dem pratade. Den skulle hållas inne i en klubb vilket skulle leda till att jag för första gången sätter mina fötter i en klubb. Jag har aldrig vart förut och med tanke på vad Jason säger så dricker dem och röker väldigt mycket. Jag har bara druckit två gånger tidigare men det var inte särskilt mycket. Röka har jag dock aldrig testat och har inte planerat att göra det heller.

  Jag hade visat honom några kläder men dem var antingen för pryda eller för täckande enligt honom. För jag var tydligen tvungen att visa lite kurvor och hud för att passa in

  ”Ska du på en begravning eller?” frågade Jason när jag kom ut med ännu en uppsättning med kläder.

  ”Alltså Jason jag börjar ge upp. Jag kommer aldrig hitta något som passar din smak eller som passar för något sånt här”

  ”Oh kom igen. Något måste ju finnas där inne. Din garderob ät enorm så jag kan lova dig att du kan hitta något där inne. Det finns säker något där inne som du har missat” sa han och jag suckade smått.

  ”Jason det finns inget där inne. Jag har kolla var enda liten vrå utan min låda som jag” började jag men avbröt mig själv mitt i meningen ”Jag kommer strax” sa jag men lät inte Jason svara innan jag gick tillbaka till garderoben och bort till lådan som jag pratade om. Det var där jag bevarade alla mina kläder från olika dansuppträdanden. Vi brukade ha en hel hel del utmanande grejer så om jag inte hittar något där inne som Jason gillar så vet jag inte vad jag gör. Kanske kolla min systers garderob. Hon hade förmodligen något som skulle kunna passa till en sådan här fest.

  Jag öppnade lådan och började rota igenom alla kläder som låg där i. Jag började ge upp hoppet på att jag skulle hitta något när min blick fastnade på några kläder och jag log smått. Där hade vi dem kläderna som jag letat efter.

 

  Jag knöt på mig mina skor innan jag ställde mig framför spegeln för att kunna se hur allt såg ut. Ett belåtet leende spreds på mina läppar när jag såg min outfit. Visst jag vissade inte så mycket hud som Jason hade bett mig om men för en gångs skull så kände jag mig faktiskt sexig.

  Jag hade satt på mig en tajt t-shirt som jag knutit upp i midjan så att man kunde se shortsen som jag hade på mig under. Shortsen var ett jävligt tajt par och slutade nästan precis nedanför min rumpa. Jag hade ett par strumpor som gick upp över knäna och sen ett par höga klackskor med nitar på fötterna. Om Jason inte blir nöjd med det här vet jag inte vad jag ska göra. 

  Jag gav mina kläder en sista blick innan jag kollade upp på mitt ansikte och hår istället. Håret hade jag inte gjort så mycket åt. Jag hade plattat det och låtit det hänga över mina axlar då jag inte orkade göra något åt det. Mitt ansikte hade jag sminkar mer än vanligt för att det skulle passa till det här. Jag hade sotat mina ögon rätt ordentligt för att få mina ögon att sticka ut en aning. Läpparna hade jag heller inte gjort så mycket åt då jag inte gillar att ha så mycket läppstift och sånt. Jag vet inte varför men i alla fall.Jag hade bara satt lite läppstift på läpparna för att få dem att glänsa lite.

  Jag kollade på mig själv i spegeln en sista gång och tog ett djupt andetag innan jag gick ut till mitt rum där Jason satt. Han satt med blick på sin mobil som han hade i händerna. När jag stått där ett tag och han fortfarande inte märkt att jag kommit in suckade jag smått.

  ”Så?” frågade jag vilket fick Jason att kolla upp på mig ”Jag vet det inte riktigt är vad du bad om. Det är inte så mycket hud men det var det bästa jag kunde hitta” började jag babbla när Jason inte sa något utan bara kollade på mig. Hans ögon gick vandrande över min kropp flera gånger vilket fick mig att känna mig väldigt osäker. Var jag fortfarande helt ute och cyklade med mina kläder?

  ”Damn” mumlade Jason plötsligt fram och jag kollade frågandes på honom.

  ”Kan du snurra runt för mig baby?” frågade han och jag tvekade en aning innan jag gjorde det han bad mig om. Jag kände hur Jasons blick nästan brände hål på min hud när jag snurrade runt. När jag sen vände mig mot Jason igen så hoppade jag smått till då han nu bara stod någon centimeter bort från mig. Jag hade inte ens hört att han ställt sig upp.

  ”Jag får nog hålla ett öga på dig i kväll. Kan ju inte låta en annan kille få dig, du är min flickvän trotts allt” sa han och blinkade smått mot mig innan han drog in mig i sin famn genom att linda sina armar runt min midja.

  ”Så det här duger till att ha till klubben?”

 ”Duger? Babe du kommer att ha killar på rad efter dig väntandes på att få vara med dig. Synd bara för dem att du är med mig”
  ”Tänk om jag vill vara med en annan kille då?”

  ”Jag kommer att slå ner alla killar som ens kommer i närheten utav dig”

  ”Varför alltid så våldsam?

  ” Jag måste ju märka och skydda vad som är mitt” sa han och jag skrattade smått ”Vad är det med killar och märka deras revir?”

  ”Jag vet inte. Det får oss att känna oss kraftfulla” sa han och lutade sig ner mot mig. Han pressade sina läppar mot mina och jag kysste honom snabbt tillbaka. Mina armar la sig runt hans nacke och jag flätade in mina fingrar i hans hår. Jasons händer tog dock en annan väg då hans händer istället gjorde sin väg neråt. Hans händer greppade tag om min rumpa och lyfte upp mig på hans höfter. Han började gå framåt och jag fann mig snart sittandes på mitt skrivbord med Jason stående framför mig med mina ben på varsin sida utav honom. Han drog sig undan från mig för att istället pressa sina läppar mot min nacke. Där han började att sugga och lätt nafsa på min hud. Jag höll tillbaka stönen som ville lämna mina läppar. Jag kunde inte ge honom det. 

  Men tillslut blev det för mycket för mig och jag stönade lågt vilket fick honom att dra sig undan med ett stort flin på läpparna.

  ”Så nu har jag bokstavligt talat märkt dig” sa han med ett stort leende och jag tänkte precis fråga honom vad han pratade om innan det slog mig. Han hade gett mig ett sugmärke. Basterd.

 

  Jason parkerade utanför klubben som vi skulle in på och jag kunde höra musiken enda ut hit. Jag gick ur bilen och gick lite tvekande upp till Jason som stod framme vid huven. Medan  jag gick upp till honom kunde jag inte låta bli att kolla runt på alla människor som antingen kom in eller ut från klubben. Killarna hade en liknande stil som Jason men jag kan väll inte direkt säga att jag hade samma tur. Jason sa att det här var bra men jag är inte så säker jag själv längre. Tjejerna här hade toppar som nästan inte täckte något alls och antingen shorts eller kjolar som visade halva rumpan. Med andra ord. Dem alla såg ut som slampor och jag såg ut som värsta nunnan i jämförelse med dem.

  ”Jason jag tror inte riktigt att jag passar in här” sa jag men fick inget svar tillbaka. Jag kollade upp på Jason som hade sin blick fäst på några tjejer längre bort. Deras kläder var så pass små att dem lika gärna skulle kunna gå i bara underkläder. Det skulle visa lika mycket. Eller nästan i alla fall.

  ”Jason” sa jag och knäppte med fingrarna framför hans ögon vilket fick honom att ryckas ur sina tankar.

  ”Vad är det?”

  ”Vad är det? Jason du sa att jag skulle passa in här. Jag passar inte in någonstans. Om du inte har sett det så har jag på tok för mycket kläder på mig. Och med tanke på att du vart här ett antal gånger och just spanade in några tjejer så vet du exakt vad tjejer har på sig här på klubben. Varför sa du då att jag skulle passa in?”
  ”Brianna det kommer gå bra. Och jag vet att dem egentligen har mindre kläder på sig men jag ville inte tvinga dig att ta på dig något som skulle få dig att känna dig så osäker och obekväm. Jag är inte hjärtlös babe och jag vet att  du till och med känner dig obekväm i dem där shortsen så jag tänker inte tvinga dig att ta på dig något ännu mer utmanande” sa han och jag nickade smått. Tacksam över att han inte tvingade mig att vissa mig ännu mer.

  Han lindade en arm runt min midja och drog med mig bort till ingången där vi möte upp resten av killarna innan vi gick in. Jag såg hur killar inne på klubben gav Jason nästan uppmuntrande blickar medan tjejerna gav mig en sned och nästan äcklad blick. Jag pressade mig närmre Jason och hörde hur dem började mumla en massa saker bakom ryggen på mig.

  ”Jag antar att hon är Jasons nya tjej” ”Tror ni att hon kommer att hålla längre än dem tidigare?” ”Varför är han ens med henne? Hon är ju inte ens snygg” Okej så han kan inte vara med mig men med henne kan han vara med” ”Vad ser han ens i henne?” ”Han kommer säkert bara att ha sex med henne på toaletten och sen lämna henne”

  Dem kommentarerna var bara några få utav alla dem kommentarer som jag hörde hur folk mumlade fram när dem såg oss. Jag skakade bara smått på huvudet och försökte att ignorera dem. Dock var det lite svårt när jag hörde sådana kommentarer vart jag en gick.

  ”Vad vill du ha?” frågade Jason när vi kommit bort till baren och jag skakade smått på huvudet.

  ”Jag tänker nog inte dricka. Vem vet vad som kan hända i sådan här ställe”

  ”Kom igen baby, släpp loss lite för en gångs skull. Ta en risk för en gång i livet”

  ”Jason jag tar en risk av att bara komma hit med dig. Jag har bara druckit två gånger tidigare och dem två gångerna så drack jag absolut inte mycket. Så jag vet inte riktigt hur jag kommer att hålla ner mina drinkar” sa jag och han skrattade kort.

  ”Ta det lugnt baby, jag håller koll på dig. Jag lovar att inget kommer att hända dig”

  Han gav mig ett litet lugnande leende innan han vände sig mot bartenden och beställde något till oss båda. Jag lindade mina armar runt Jasons midja och vred oss runt så att jag kunde kolla ut över hela klubben och Jason hade helt rätt. Jag var absolut inte van med något utav det här.

 

 

  Folk stod och gned sig så tätt mot varandra att dem nästan tor jukade på dansgolvet. Det enda tjejerna gjorde var att skaka på höfterna och brösten medan killarna tryckte sig mot dem bakifrån. Folk stod upp tryckte mot olika väggar kyssandes eller smet in på toaletten för att ha lite ”kul” om ni förstår vad jag menar. Folk satt vid olika sektioner och rökte på med något som jag inte visste vad det var. Jag ville säkert inte ens veta vad det var. 

 

Jasons perspektiv

  Jag kollade ner på Brianna som kollade runt i rummet. Hon rynkade lite äcklat på näsan och jag skrattade smått.

  ”Jag tänker inte dans så där om du tror det” sa hon och pekade bort mot ett par som nästan hade sex på dansgolvet. Jag skakade smått på huvudet och räckte mig efter våra dricka som jag beställt och räckte en till Brianna.

  ”Nej du kommer inte behöva dansa så där men du kommer i alla fall att dansa med mig. Vare sig du vill det eller inte”

  ”Jag antar att jag kan dansa med dig. Men kommer du för nära så lovar jag att jag kommer att sparka dig där solen inte skiner” sa hon och jag skrattade smått.

  ”Tro mig baby kommer jag dig så nära så kommer du att be mig att fortsätta”

  ”Skulle inte tro det McCann” sa hon och jag hörde skratt från bakom oss. Jag vände mig om för att se Robert och Chaz vid baren med blick fäst på oss. 

  ”Varför vill du ens dans med henne Jason. Hon kommer säkert bara skämma ut dig ändå. Jag menar, vad vet hon ens om att dans så här. Allt hon vet om dans är att göra piruetter och sparka upp med benen i luften”

  ”Du tror inte att jag skulle klara av att dansa här utan att skämma ut mig?” frågade Brianna och Robert nickade smått till svar med ett stort leende på läpparna.

  ”Tro mig Mistof jag skulle kunna passa in här om jag så ville det”

  ”Bevisa det då. Varför dansar du inte för oss?” frågade Robert men Brianna skakade smått på huvudet ”Vad då? Är du är rädd för en utmaning?”
  ”Jag är inte rädd för något och speciellt inte en patetisk utmaning som denna”
  ”Okej. Så varför gör vi inte ett litet vad?”
  ”Vad då för vad?”

  ”Vi säger så här. Du går bort dit och gör din lilla grej. Får du killarna att gå vilda för dig så vinner du och då lovar jag att ska baka undan från dig. Men börjar alla att buua åt dig eller är tysta så vinner jag”

  ”Och vad vill du ha som ditt pris?” frågade Brianna en aning tvekande och jag såg hur ett stort flin spreds på Roberts läppar.

  ”Om jag vinner så måste du ha sex med mig” sa han och både jag och Brianna stelnade till. Hennes öga växte en aning och jag stärkte mitt grepp om henne.

  ”Hell no. Robert skaffa dig en annan tjej. Brianna behöver inte” började jag men Brianna avbröt mig ”Visste jag är på”

  Vi alla kollade chockat på henne och hon log lite smått mot Robert nu. Nästan ett självsäkert leende som var placerat på hennes läppar. Damn, nägot säger mig att hon har något i rockärmen eller något. Något säger mig att hon kommer att få alla killar här inne att bli galen. Hon var fan sexy as fuck och det skulle inte ta mycket till för att få killarnas uppmärksamhet med hennes kropp.

  

Sen uppdatering än en gång och jag är så himla ledsen. Jag försöker verklige förbättre mig men det är mycket just nu bara med hemma, träningar och skolan. Jag har börjat på nästa kapitel och jag ska försöka få upp det på måndag. Jag har studiedag då och borde kunna få en hel del skrivet då :)
 

 

Men i alla fall. Vad tycker ni om kapitlet? Brianna ska dansa för dem, Hur tror ni att det går?!? :/