Kapitel 1 - Vi ska inte skada dig

Tidigare kapitel:

 Men jag sa inte något, jag var inte på humör för att slåss med henne just nu. Jag var kåt och jag ville ha henne nu. Istället pressade jag mina läppar mot hennes samtidigt som jag började styra oss mot trappan som lede till andra våningen. Jag kände henne snubbla framför mig när vi började gå uppför trapporna och jag suckade. Var denna tjejen allvarlig. Hon har inte ens druckit så mycket men hon agerade som om hon hade druckit halva baren.

 Jag greppade tag om hennes rumpa och lyfte upp henne så att hon kunde linda sina ben runt min midja. Vilket gjorde det lättare för mig att gå upp för trapporna och slutligen komma till mitt sovrum. Jag slängde henne på min säng och gav henne ett stort flin innan jag kröp upp mot henne.

  

 

 

 

 "Jason" ropade Mike högt men jag ignorerade honom, borrade ner huvudet i kudden istället för att slippa oljudet som kom från andra sidan dörren. 

 "Jason" ropade han igen och när jag inte svarade honom verkade hans tålamod ta slut. Bara någon sekund senare slängdes min dörr upp och Mike kom in stampandes. 

 "What the fuck Mike. Jag försöker sova här"

 "Ja och vi försöker planera dem sista grejerna innan ditt uppdrag idag men det är lite svårt när din lilla bitch är nere i köket och "gör mat till sin man" som hon kallade det" 

 "Vad i helvete pratar du om?"

 "Jag pratar om din tjej från igår. Hon står just nu nere och lagar mat till dig"

 "Är den här bitchen seriös. Det här var bara ett engångsligg. Man stannar inte efter, utan man går hem till sig. Vad är det hon inte förstår?"

 "Jag vet inte, men enligt henne så hade du bett henne att stanna kvar igår"

 "Jag har aldrig bett henne att" började jag men avbröt mig själv mitt i meningen när ett kort minne från igår spelades i mina tankar. 

 

 Jag föll utmattat ner i sängen bredvid henne och täckte över oss båda med täcket. Jag lindade min ena arm runt hennes midja och drog hennes kropp tätt intill min. 

 "Du är så himla varm, du är som ett element. Jag önskar att jag kunde stanna i din famn för alltid" mumlade hon mot mitt bröst och jag skakade smått på huvudet. 

 "Jag också baby" okej så det där var rena rama lögnen. Jag ville inget hellre att hon skulle sticka härifrån. Hon var irriterande som in i helvete och sa dem mest dummaste sakerna någonsin. Plus, hon hade inte ens vart bra i sängen så det här var ju slöseri med tid. 

 Men trots det så kunde jag inte låta henne gå nu. Inte vid dem här tiden på natten. Klädd som hon var skulle jag nog inte vara den enda killen som fick något utav henne idag. 

 Inte för att jag egentligen brydde mig om henne men jag tror inte att skulle må så bra om jag såg i tidningen att hon blivit mördad eller något. Ja jag var hjärtlös men inte så hjärtlös. Så jag brukade låta tjejerna stanna över natten i alla fall. Kanske få en till omgång utav dem (om dem var bra) på morgonen men annars skulle dem helst vara borta när jag vaknade. 

 

 "Fucking shit" mumlade jag mest för mig själv och satte mig upp i sängen "Gå ner till killarna du. Jag ska bara ta på mig kläderna sen kommer jag ner" sa jag och Mike nickade lite smått till svar innan han gick ut ur rummet. Han smällde igen dörren efter och jag stönade klagande när en huvudvärk spreds i mitt huvud.

 Jag drog en frustrerad hand igenom håret och ställde mig upp för att sen göra min väg bort till min garderob för att dra på mig ett par boxer och mjukisbyxor. Jag lät byxorna hänga lågt på höfterna som jag alltid gör och kollade mig snabbt i spegeln för att se att jag såg bra ut innan jag gjorde min väg ner till vardagsrummet där killarna satt. 

 ”Jag kommer strax” sa jag bara kort och dem nickade lite till svar innan dem vände sig mot alla papper som låg på bordet igen.

 Jag vände mig om och gick in i köket där jag hörde hur någon stod och nynnade för sig själv. Eller jag behöver inte ens säga någon då jag vet vem det är. Och inte för att Mike berättat för mig att Melissa fortfarande var kvar här men även för att vi bara hade en tjej som annars var i det här huset. Och hon varken nynnade eller lagade mat till oss.

 När jag kom in i köket såg jag hur hon dansade smått till en rytm som hon hade i huvudet. Hon hade endast på sig min tröja (som jag haft igår)  som räckte henne ner till knäna. Man kunde se hennes lilla figur i genom tröjan pågrund av ljuset som fick min tröja att bli en aning genomskinlig. Hon var så sexig just nu och det tog allt inom mig att inte ta uppe henne till mitt rum igen.

 Men jag visste att vi hade en del planering kvar att göra inför jobbet som jag skulle göra och jobb gick före tjejer varje gång. Det spelar ingen roll vad det är. Så länge det är jobb så går det förre allt annat.

 ”Melissa” sa jag efter att ha stått och kollat på henne ett tag och lutade mig mot dörrkarmen.

 ”Åh Jason du är vaken. Du hade inte behövt komma ner. Jag tänkte komma upp med maten till dig så att vi kunde mysa lite i din säng och kanske kolla på någon bra film”

 ”Melissa vad gör du kvar här?” frågade jag och hon vände sig nu chockat mot mig.

 ”Vad menar du? Du bad ju mig att stanna igår” 

 ”Melissa jag var inte seriös. Jag sa det bara för att du inte skulle tjafsa med mig igen. Jag var trött på att bråka med dig och jag behövde verkligen sova”

 ”Så du gav mig falska förhoppningar så att du skulle kunna sova?”

 ”Vad då falska förhoppningar? Det vi hade igår var bara en engångsgrej. Ett engångsligg du vet. Du har väll hört talas om det? Eller är det ännu en grej som du inte förstår?”

 ”Jag vet vad ett engångsligg är ditt pucko”

 ”Är du säker? För jag kan förklara det för dig om du vill?”

 ”Omg du är otrolig”

  ”Haha säg mig något jag inte vet. Du är inte direkt den första tjejen som jag har haft i min säng skrikande just det”

 ”Ditt jävla äckel” sa hon och skakade äcklat på huvudet samtidigt som hon slog armarna om sig själv för att täcka sig mer från mina giriga ögon. 

 ”Det var inte vad du kallade mig igår” sa jag nu med ett stort flin på läpparna då jag kunde märka på henne att jag gick på hennes nerver.

 ”Jag kan inte fatta att jag höll på att falla för dig. Du är ett riktigt svin, vet du det?”

 ”Haha jag vet. Och menar du med att du nästan föll för mig. Du har redan fallit för mig och det har du erkänt själv shawty” skrattade jag fram och kollade roat på henne. Hon kollade irriterat på mig och muttrade något för sig själv innan hon kollade upp på mig igen.

 ”Vet du vad? Jag är trött på dig. Jag ska bara hämta mina saker sen så sticker jag härifrån”

 ”Gör det du, jag kommer inte att stoppa dig. Så länge du inte vill gå för en andra omgång” sa jag och fick hålla tillbaka ett högt skratt när jag såg hennes min. Jag tänkte inte göra det men att jäklas med den här tjejen var bara för roligt för att jag skulle kunna låta bli.

 ”Inte ens i dina vildaste drömmas Jason” spottade hon fram innan hon stampade förbi mig och upp till mitt rum för att hämta sina saker.

 Jag kollade bara roat efter henne innan jag gick bort till vardagsrummet där killarna kollade på mig med roade ansikten. Vilket betydde att dem hade hört hela samtalet. Inte för att det gjorde mig något då jag mer än gärna pratade om tjejerna jag vart med. För det var något som vi alltid gjorde. Men vi hade jobb att göra och det var viktigare. 

 

Briannas perspektiv

 ”Brianna sträck på benen mer” ropade Miss Brickers som stod i ena hörnet inne i dansrummet som vi just nu var i.

 Jag hade vart här i två timmar här inne och ingenting hade gått rätt. Jag gjorde fel danssteg hela tiden och säkert var femte steg var ogiltigt som våran danslärare kallar det. När hon säger ogiltigt menar hon att det inte är godkänt. Alltså om vi skulle inte få något bra poäng om vi skulle bli poäng satta. För på den här nivån som jag dansar och tävlar på måste allt sitta perfekt. Ett sned steg, då är du körd. Sträcker du inte på benen ordentligt, jo då kan din vinst rycka. Om det är tävla som man håller på med så klart. Om det är under ett uppvisande som man har kan man istället förlora en plats på en skola som man vill inte på då det kan vara olika talangscouter i publiken.

 ”Brianna vad är det med dig idag? Du är helt borta. Har det hänt något?” frågade Miss Brickers efter att jag missat ännu ett steg och jag suckade högt.  

 Inget hade verkligen gått som jag ville och jag orkade inte mer. Jag hade inte fått någon sömn alls i natt. Både på grund av det som hände med Nate men jag tror nog mest att det beror på vad som hände när jag var på väg hem. Jag fick bara kalla kårar genom att tänka på det.

 

 Jag hade nu gått i ungefär en kvart eller något när jag hörde hur en bil tutade bakom mig. Jag ignorerade det bara och fortsatte bara att gå. När jag gått någon sekund till hörde jag hur bilen körde upp bakom mig och till min fruktan saktade dem in så att dem nu åkte i samma takt som jag gick. Jag försökte ignorera dem och fäste min blick i ett träd en liten bit bort.Jag hörde hur bilrutan åkte ner och svalde hårt. Hoppades innerligt att det här bara var en dröm som jag snart skulle vakna upp ur.

 ”Så du ska bara fortsätta ignorera oss shawty” skrattade killen som satt närmast glaset fram och jag skakade smått på huvudet.

 ”Åh kom igen baby, vi ska inte skada dig. Vi tänkte bara erbjuda dig skjuts hem. En vacker tjej som du borde inte gå ensam så här sent på natten”

 ”Nej tack det är lugnt. Jag är hemma snart ändå” ljög jag och hoppades att dem skulle tro på det. Att dem skulle åka vidare och låta mig vara. Men med den turen som jag har så går inget min väg och han skrattade bara kort.

 ”Oh kom igen, spela inte svårflörtad. Vi båda vet att du skulle vara mycket bekvämare inne i en varm och mysig bil”

 ”Nej tack. Jag klarar mig fint som det är”

 ”Det tror jag säkert. Men om jag ska vara ärlig så hade jag ingen tanke på att ta hem dig. Jag ville egentligen ta med dig hem, spänna fast dig i min säng och fucka skiten ur dig” sa han nu med ett äckligt flin på läpparna och jag kände hur en kalkår gick ner längst min ryggrad. Jag tog ett steg åt sidan så att jag nu var en liten längre bit bort från dem och han skrattade roat åt mig. 

 ”Haha du kan ta det lugnt. Jag bits inte. Än i alla fall” sa han och jag skulle precis svara honom när ett högt tut hördes bakom oss. Jag vände mig om för att se hur en lastbil kom upp bakom deras bil vilket fick dem att börja åka fortare. Och i samband med att dem behövde åka snabbare så åkte dem längre bort från mig. 

 Men inte förs än killen han skrika en sista mening åt mig, en mening som skulle jaga mig för alltid ”Vi syns snart shawty, det kommer jag se till. Du kommer inte undan förs än jag har dig fastbunden i min säng” 

 

 ”Brianna?” frågade hon än en gång och jag rycktes ur mina tankar. 

 Jag märkte nu att jag satt ner på golvet alldeles kall svettig. Mina händer höll ett fast grepp om mina ben som var hårt pressade mot mitt bröst.

 ”Eh det är inget, jag har bara inte fått så bra sömn på senaste tiden. Kollade på en skräckfilm för ett tag sen och kan inte få bort den från min hjärna” sa jag snabbt och gav henne ett kort leende innan jag halv sprang ut ur lokalen. Packade snabbt ihop mina saker innan jag sprang ut ur byggnaden för att få lite friskluft. Hoppades att det skulle hjälpa mig att rensa tankarna för jag kunde inte fortsätta så här. Jag behövde min sömn och jag behövde den nu.

  

Så nu är det äntligen uppe och jag ber så mycket om ursäkt för det absolut hemska uppdateringen som vart. Men jag har haft väldigt mycket att göra men jag lovar att jag ska försöka bättre mig. 

 

Men nog med mig, vad tycker ni om kapitel 1 och vad tycker ni om huvudkaraktärerna än så länge. Man kanske inte känner dem så väll än men är lite kul att veta bara ;)

 

Det är heller inte igenom läst så ber om ursäkt om  det är mycket fel :)


A Girl Worth Fighting For

Hejsan svejsan<3 hur mår mina vackra små läsar. jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men gissa vad??
 
Kapitlet kommer att komma upp idag, jag håller på med det nu och det kommer komma upp senare idag. Jag ska strax iväg med några kompisar och bada men jag lovar att lägga upp kapitel 1 när jag kommer hem. Det kanske inte är jätte spännande och så men det är ganska viktigt. Eller jag kanske inte men ändå. Det kommer idag så håll ögonen öppna <3

Prolog - One Thing And One Thing Only

 

 

"Brianna varför tar det så lång tid? Nate väntar på dig och om du inte komma ner snart kommer du att bli sen till din danslektion" skrek min mamma och jag bara skakade på huvudet irriterad. Jag hade aldrig bett Nate att komma och hämta mig. Jag bad faktiskt honom att hålla sig borta från mig. Att vi ska bara träffas på våra danslektioner. Men jag antar att han inte förstod det eller ska jag säga. Han ville inte förstå det. Ända sedan vårt uppbrott har inte han gjort något annat än att försöka övertyga mig att bli ihop med honom. Han är så klängig och just nu vill jag inte ens vara nära honom

 "Jag kommer om bara någon minut mamma. Men om Nate har så bråttom så kanske han skulle åka utan mig och så kan vi mötas där" sa jag hoppfull och hoppades att de skulle ta betet.

 "Var inte dum Brianna. Bara skynda dig så att du kan åka" skrek min mamma tillbaka och jag stönade irriterat. Varför måste hon att göra så här mot mig. Hon vet att jag och Nate gjorde slut så varför fortsätter hon att försöka para ihop mig mot honom. Jag vet att hon gillar honom och tror att han är perfekt för mig och allt det där. Men jag lämnade honom för en anledning och jag vill inte att vara med honom längre. När ska hon få in det i huvudet.

 Jag stoppade ner det sista jag behövde i min väska innan du kastade den över axeln och sprang ner för trapporna.

 "Hejdå mamma, jag går nu" skrek jag jag och satte snabbt på mig mina skor, hoppas att jag skulle vara ute ur huset innan min mamma fångade mig. Inte riktigt på humör för att prata med henne just nu. Men jag hade ingen sådan lycka eftersom min mamma kom gåendes i korridoren.

 "Okej gumman. Ha kul och se till att du är hemma innan 10. Du vet att jag inte gillar det när du är ute så här sent på natten utan oss"

 "Mamma jag vet vad det är som gäller. Plus att jag kommer inte vara ensam. Jag kommer att ha Nate och de andra dansarna med mig när jag åker hem"

 "Jag vet. Jag är bara orolig för dig. Det har varit en hel del slagsmål och skjutning på sistone enligt nyheterna"

 "Jag vet mamma, du tvingar mig att titta på nyheterna också. Men du behöver inte oroa dig, jag kommer att vara i en bil"

 "Men" började hon men blev avbruten när bilen tutade utanför.

 "Jag är ledsen mamma. Nate väntar och jag vill inte bli sen" sa jag och kysste henne på kinden innan jag gick  ut till bilen där Nate väntade på mig.

 "Hej" sa han glatt när jag kom in men jag svarade inte honom. Jag tittade bara ut genom fönstret och hoppandes att åkturen skulle gå fort så jag inte behövde prata med honom.

 

 Vår danslektion var äntligen över och efter att ha tagit en dusch hoppande jag att jag skulle ha varit tillräckligt snabba så att Nate inte skulle vara klar ännu. Men återigen var universum emot mig. Sittande på huven till sin bil väntade på mig var ingen mindre än mitt irriterande ex pojkvän Nate. Vilken överraskning.

 "Du var ovanligt snabbt idag. Din brukar vanligtvis vara den sista ut därifrån" sa Nate med ett stort leende på läpparna. Han hoppade ner från huven och tog ett steg närmare mig, som om han ville krama mig men jag gick bara förbi honom, satte mig i hans bil.

 "Tja någon är på bra humör" sa Nate när han hoppade in i bilen också.

 "Ja jag minns att jag berättade för dig att du skulle hålla dig borta från mig och att vi  bara skulle mötas här och i skolan. Men du har en förmåga att hela tiden komma tillbaka"

 "Ja jag kunde ju inte direkt låta dig gå själv till våran lektion"

 "Är du dum i hela huvudet eller. Du vet att jag har en egen bil som jag hade kunnat tagit själv"

 "I denna tid vi befinner oss i just nu. Jag tror inte det"

 "Nate jag kan ta hand om mig själv"

 "Ja, jag är säker på att du kan det" sa han och tittade på mig någon sekund innan hans blick vändes tillbaka till vägen.

 "Vet du vad? Jag är orkar inte med dig längre. Jag är trött på att du alltid behandlar mig som ett barn. Jag är inte 12 år längre. Jag kan ta hand om mig själv. Så stanna den här bilen"

 "Varför? Är du galen eller något?"

 "Jag sa stoppa den här bilen nu Nate" sa jag nu ilsket och till min förvåning gjorde han faktiskt som jag sa åt honom och stannade bilen. Tillät mig att öppna dörren och komma ut.

 "Brianna vad fan gör du?" 

 "Vad ser det ut som, jag försöker komma så långt bort från dig och din irriterande ass som möjligt"

 Jag började gå mot mitt hus och jag blev verkligen förvånad över att Nate inte sa något mer eller försökte övertyga mig att kom tillbaka till bilen. Utan han bara åkte iväg. Men jag var tacksam, jag behövde lite tid för mig själv. Mitt liv var en stor röra och jag har inte tid att fundera ut saker. Mitt liv var ett enda stort schema. Aldrig en dag av att göra precis vad som helst. Antingen det var dans, skola, shopping med mina vänner eller så var den en av mamma och pappar middagar med deras vänner. Jag har aldrig tid att vara ensam. Och kanske är det vad jag behövde just nu.

 

 Okej så eftersom det kommer ta ett tag för mig att komma hem så kan ju jag passa på att berätta lite om mig själv. Mitt namn är Brianna Smith och jag är 17 år gammal men jag fyller 18 snart. Jag bor med min mamma Mandy, pappa Peter och min storasyster Blair.

 Jag är i mitt sista år på gymnasiet och jag har A som betyg i varje skolämne. Och miss förstå mig inte nu. Jag är inte en av dem där nördarna som verkligen bryr sig om skolan. Men om jag får ett betyg som är lägre än ett A kommer mina föräldrar sluta betala för mina danslektioner och jag måste berätta. Jag skulle aldrig någonsin ha råd att betala för dem lektionerna jag själv. De är verkligen dyrt och att det kommer från mig, betyder verkligen något. Okej nog med det. Vad kan jag berätta mer om mig utan du bli uttråkad?

 Inte mycket tror jag. Jag brukar inte göra så mycket. Jag går till skolan, går till mina danslektioner, göra mina läxor, vissa dagar går jag ut med min vän. Så länge det inte är någon middag eller välgörenhets middag med mamma och pappa som jag måste vara närvarande på. Jag antar att det är den största nackdelen med att vara dotter till en av dem mest kända och älskade männen i staden. Jag måste alltid tillsammans med min syster och mamma stå vid hans sida och visa folk att vi är en stark och lycklig familj. Även om vi inte var.

 Vi var så långt borta från en lycklig familj som det går. Okej nu kanske jag var lite för hård men det är sant. Vi har inte haft en familje dag eller ens en middag på minst tre år nu. Mina föräldrar är alltid och arbetar och min syster är alltid ute. Antingen med hennes vänner eller så har hon lite kul med en pojke i hennes rum. Om du vet vad jag menar.

 

 

 

 

Jasons Perspektiv

 "Så är du säker på att du kan göra detta McCann? Jag menar, det är ett hus med väldigt hög säkerhet" frågade Mike mig igen och jag stönade irriterat. Efter all tid vi har känt varandra och jobbat ihop tvivlar han fortfarande på mig.

 "Ja Mike jag är säker. Det är ingenting jag inte har gjort förut. Plus att jag vet var varenda liten kamera är placerad där inne så jag vet hur  jag ska ta mig runt utan att fastna på bild"

 "Jag vet att du kan göra detta. Jag bara undrar om det är så smart att göra ett jobb just nu. Jag menar att polisen är redan dig i hällarna och kommer göra allt för att ta dig. Är det så smart att ge dem det här att utreda också. Polisen misstänker redan dig för de andra bombningar som ägt rum nyligen "

 "Så klart de de gör, jag är den enda som kan göra bomber så där och det vet du"

 "Ja, och det är problemet Jason. Var och en av oss vet att du är den enda som gör bomber så där. Och när jag säger alla menar jag polisen också. De söker bara tillräckligt med bevis för att ta ner dig och genom att göra detta jobb du ger dem mer saker att ta ner dig för"

 "Allvarligt Mike, vad fan är det med dig och vad kommer allt det här ifrån?"

 "Jag vet inte mannen. Jag och killarna tittade på nyheterna häromdagen. Polischefen sade att de har någon på dig och att de var nära att ta in dig"

 "Mike de har inte ett skit på mig. Vill du veta varför? Eftersom jag inte ger dem inte ett skit att gå på. Jag lämnar inte saker bakom så att de kan spåra det tillbaka till mig"

 "Jag vet det manen, jag håller bara på att flippa ut. Jag lovade din bror att jag skulle hålla dig säker" sa Mike och jag kände hur jag stelnade  till när Mike nämnde min bror.

 "Jag är inte en liten unge längre. Jag kan ta hand om mig själv" och med det sagt lämnade jag rummet. Ville inte prata med Mike längre, vid tillfället i alla fall. Han vet att jag inte vill prata om Alex men han fortsätter att ta upp honom hela tiden, som att han försökte få mig att må dåligt för att jag levde det liv vi levde. De andra killarna vet det också, men de är smarta nog att inte prata om honom. Tja, så länge de inte försöker använda honom mot mig.

 "Robert" skrek jag när jag gjort min väg upp till andra våningen och började göra min väg över till hans sovrum.

 ”Vad fan McCann? Jag försöker få lite sömn här "

 "Yeah. Jag hoppas att du hade en godnatt sömn eftersom vi ska ut ikväll"

 "Jason vad fan snackar du om?"

 "Jag talar om dig och mig på en klubb för hitta några tjejer att ta hem och banga"

 "Jason du har ett jobb imorgon. Borde inte du stanna hemma och bara skappna av?"

 "Vi vet båda att jag sover bättre med en random brud i min säng" sa jag med ett leende på mitt läpparna och jag kunde se hur Robert skakade på huvudet. Äntligen hängde med på vad jag ville, vad jag behövde. Precis som jag visste att han skulle göra. Han var ännu värre än mig när det kom till sex. Robert säger aldrig nej till en chans att ha sex vilket gör det så lätt för mig att övertyga honom att komma med mig.

 "Yeah yeah, när åker vi?"

 "Så snart du har ändrat dina kläder" sa jag nu med ett stort leende på mitt ansikte. Jag kommer äntligen att kunna ha sex. Jag har inte haft det på över två veckor då jag var tvungen att arbeta på den här träffen på Starkers. Starkers har svikit oss för sista gången och nu och det är dags för dem att betala.

 Dem kommer inte ens veta vad som träffade dem.

 

Vi var äntligen vid klubben och jag kunde höra musik hela vägen ut hit på parkeringen där vi stod.

 "Chaz och Ryan är redan inne så vi ska möta dem där" skrek Robert över musiken och jag bara svarade med en svag nick innan vi började gå in. Så fort jag kom in började folk klänga på mig och jag hälsade bara på dem med jag kort hej innan du börjar gå över till baren. Så fort jag var i baren föll min blick på mina två vänner som tog bodyshoots från två tjejer som låg på baren. Jag skakade på huvudet åt dem innan jag gick över till dem.

 "Jag ser att ni började festen utan oss" skrek jag vilket fick dem att snabbt kolla upp på mig.

 "McCann du kom, vi började tro att du inte skulle komma"

 "Och missa en chans att ha sex. Jag tror inte det Somers"

 "Vi vet båda att du inte behöver en klubb för att få sex Jason. Du skulle kunna gå ner på gatan och peka på en tjej och hon skulle gå med er utan att ens tänka två gånger" sa Chaz och jag skrattade åt honom.

 "Tja kanske men vi vet alla att jag gillar att få något att dricka före"

 "Tja så varför beställer du inget då så att vi kan dra igång" sa Ryan och ställde sig upp så att han kunde komma över till oss. Ge mig en kram innan han kallade på bartendern till sig för att vissa att vi var redo att beställa.

 "4 shots. Nej vänta, gör det till 8. Ikväll ska jag bli fucked up full och glömma alla bekymmer. Chaz du får hålla dig nykter idag" skrek han innan han tog en av shottsen.

 Jag tog en också, räckte den till Robert och en till Chaz innan jag drack min egen. Ett tillfredsställt stön  lämnade mina läppar när jag kände hur det brände i halsen. Jag tog min andra dricka och ställde ner den på baren innan jag kollade ut över baren. Jag kollade ut över där folk stod och dansade och min blick fastnade på en grupp tjejer. Dem alla hade korta klänningar, dansade sexigt och bokstavligt talat bad mig att ta dem här och nu.

 Jag tog ännu en drink som Ryan beställt innan jag sa åt dem att jag hittat några tjejer jag 

 "Så vad kan en vacker flicka som du göra här?" sa jag och satte mina armar runt den tjejen som jag gillade bäst och jag hörde hur ett fnitter lämnade hennes läppar. Jag log stort när hon började att röra på sig igen och började trycka sin rumpa mot mitt skrev. Hennes vänner såg på mig med stora ögon och viskade något till varandra. Men jag ignorerade dem, det vara bara avundsjuka att jag inte valde dem.

 Jag satte allt hennes över ena axeln och lutade mig framåt för att låta mina läppar  lätt snudda vid hennes varma hud på halsen. Jag kände henne stelna i mina armar när jag började placera kyssar över hela hennes nakna hud på hennes nacke och axlar.

 "Slappna av Shawty, jag bits inte. Så hårt" jag hörde hur hon svalde hårt och slutade med vad hon gjorde. Jag började placera kyssar över hennes käkben och efter tag började hon dansa igen och ett brett flin var nu placeras på mina läppar.

 

 "Så det här är hur du bor?” frågade Melissa när vi gick in i mitt hus (eller åtminstone så tror jag att hennes namn var Melissa, eller var det Felicia) Eh vem fan bryr sig. Hon var här av en anledning och en anledning bara.

 "Yeah. Hade du väntat dig något annat?"

 "Jag vet inte. Kanske lite mörkare, mindre, äldre och lite slitnare"

"Baby, jag har mer pengar än du någonsin kommer att ha"

"Tja kanske om ditt jobb betalar så mycket så kanske jag borde göra det också. Du vet, jag kan hjälpa dig att göra alla de bomber som du gör. Jag är riktigt bra på kemi", sade hon, försöker vara förförisk, bita henne i läppen medan hon körde en hand över mitt bröst.

 Jag måste säga, hon var snygg och allt men hon var riktigt korkad. Under natten har hon sagt några riktigt dumma saker. Och att hon tror att hon kunde hantera mitt liv bevisar bara min poäng mer. Hon skulle inte klara sig en vecka. Nej låt mig ändra det. Hon skulle inte ens klara det en dag ut att bli dödad.

 Men jag sa inte något, jag var inte på humör för att slåss med henne just nu. Jag var kåt och jag ville ha henne nu. Istället pressade jag mina läppar mot hennes samtidigt som jag började styra oss mot trappan som lede till andra våningen. Jag kände henne snubbla framför mig när vi började gå uppför trapporna och jag suckade. Var denna tjejen allvarlig. Hon har inte ens druckit så mycket men hon agerade som om hon hade druckit halva baren.

 Jag greppade tag om hennes rumpa och lyfte upp henne så att hon kunde linda sina ben runt min midja. Vilket gjorde det lättare för mig att gå upp för trapporna och slutligen komma till mitt sovrum. Jag slängde henne på min säng och gav henne ett stort flin innan jag kröp upp mot henne.

  

Okej så nu är äntligen prologen uppe och tyvärr så tog det väldigt lång tid vilket jag ber om ursäkt för. Men jag har redan börjat på nästa och hoppas att få upp det snart. 
 
 
Men vad tycker ni. Är en hel del karaktärer och det kommer bara att komma fler, hehe. I alla fall så kommentera vad ni tycker. Vare sig det är bra eller dåligt. Det hjälper mig bara att bli bättre :)  
 
 
Och som ni kommer märka kommer Jason vara svårare att "lära känna" han är lite mer tillbaka dragen när det hjäler att prata om sitt liv så det kommer ta ett tag innan ni vet vem han riktigt är. Men Brianna kommer ni "lära känna" fortare tillsammans med några andra karaktärer ;) 

 


Jason=Justin?

Fråga: Men Asså är Jason Justin eller kommer justin in senare?
 
Svar: Alltså det är lite komplicerat, eller egentligen inte. Jason ska spelas utav Justin men Justin kommer fortfarande att finnas. Fast han kommer inte komma in i bilden. Han kommer bara vara en kändis som man läser om i tidningarna i den här novellen. Han kanske kommer att nämnas någon gång här och där men han kommer aldrig riktigt vara med om du förstår ;)
 
Kan säga också att det är lite skillnade på hur Jason och Justin ser ut. Jason kommer att vara lite biffigare och ha betydligt mer tattueringar, eller större i alla fall ;)
 
Jason
 
Ja som ni ser på bilden så kommer han att ha lite fler tattueringar som Jason, dock finns ju inte den här tattueringen på alla bilder såni får bara tänka er att den finns där ;)
 
Kom även ihåg att följa bloggen på instagram för uppdateringar om kapitel och annat ;) den här bloggen heter @biebermyworldnovell så gå in och följ NU!!!!! :D<3
 

Take A Risk With Me Baby - Handling

 
HANDLING - Take A Risk With Me Baby

 Brianna Smith är en typsik rikemans tjej som får allt hon vill ha och lever efter reglerna. Hon älskar dans mer än allt annat och om hon får säga det själv så är hon ganska bra. 

 Hon bor i de ”finare” delen av LA och är inte tillåten att vistas i de lite ”farligare” delarna av sin föräldrar. Vilket man kan förstå när man vet vad som händer där inne och vilka slags människor som bor där. För att det är alltid nyheter om att det vart ett slagsmål, skjutningar och att någon har dött i dem områdena och av den anledningen vill ingen åka dit.

 Men det betyder inte att dem inte kan komma till er. Jason McCann är numer 1 på mest efterlysta och har gjort saker som du inte ens kan drömma om. Men han har aldrig blivit dit satt för det. Han har vart branschen ett långt tag nu så han vet vad han håller på med.

 Men en dag så skvallrar någon för polisen om ett troligt jobb som Jason ska göra vilket genom att bara nämna Jasons namn gör dem intresserade. Då dem velat ta ner honom en lång period nu. Men pågrund av detta måste han springa från polisen för att inte bli tagen och förmodligen bli in slängd i fängelset. Han börjar bli desperat efter ett tag och tar bara första bästa chans han får för att komma bort.

 Men vad händer om hans plan leder honom till ingen annan än Brianna Smith.