kapitel 24 - Jag skyddar dig baby

 
 TIDIGARE KAPITEL:
 ”Det är en dejt” sa han och gav mig ett stort leende innan han gick ut ur rummet. Jag hade ett stort leende på läpparna då Jason sagt att vi hade en ‘dejt’ men jag kunde känna besvikelsen så jag inte ens fått en hejdå kyss ifrån honom.

  ”Oh vänta, jag glömde” sa Jason som kom halvspringandes tillbaka och drog fort upp mig på fötter innan han pressade sina läppar mot mina. Den var kort men det var mycket som blev sagt i den.

  ”Vi syns imorgon baby” var det sista han sa innan han sprang ner för trapporna och ut ur huset.

  

 

  ”Okej så ingenting hände efter att du och Jason lämnade dansen?” frågade Emily och jag skakade på huvudet som svar ”Oh kom igen Brianna, du tror väll inte att vi kommer tro på det?”

  ”Ja det tror jag för ingenting hände mellan oss. Visst vi kysstes” och saker blev lite het ”Men vi gjorde inget mer än så” sa jag smått irriterat då hon och Alexandra inte ville släppa det här. Dem har enda sedan dem kom hit förhört mig på vad som hände efter att jag lämnade dansen med Jason och det här förhöret har pågått i ungefär en halvtimme nu och  det börjar bli väldigt irriterande. Dem vägrade att släppa det och det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att det inte hände något. Dem litar inte på mig. Dem tror att det hände något mellan oss, vilket det inte gjorde. Eller typ inte, det hände inte det som dem anande men jag gick längre med Jason än jag någonsin gått med någon annan kille. Det är säkert jätte konstig med tanke på att jag var tillsammans med Nate i två år, men jag kände mig aldrig tillräckligt bekväm med honom. Med Jason så, jag vet inte. Jag bara litar på honom. Han har inte gett mig en anledning att inte lita på honom. Plus så känner jag mig dragen till honom, jag vill ha honom. Men jag kan inte. Inte än i alla fall.

  ”Kom igen Brianna. Jag menar det är Jason vi pratar om, han är en vandrande sex gud”

  ”Är det ditt smeknamn på honom nu eller?”

  ”Ja det är mitt smeknamn på honom och ut med språket nu. Vad hände efter att ni åkte”

  ”Ingenting så kan ni släppa det. Ingenting hände mellan oss så bara släpp det”

   "Okej vi tror dig. Men bara en fråga Brianna. Vet du ens vad sex är? Jag menar vet du ens vad man gör?" frågade Emily och jag kollade chockat på henne. Frågade hon verkligen det där? Jag menar det är klart jag vet vad sex är. Jag kanske inte har några egna erfarenheter men jag vet ju hur det går till. 

  "Det är klart att jag vet hur det fungerar, jag menar varför skulle jag  inte veta vad du är?"

  "Jag vet inte, jag bara. Varje gång vi börjar prata om något sådant så byter du ämne. Du vill inte ha sex med varken Jason eller Nate när du hade honom och det är rätt hyfsade killar. Speciellt Jason"

  "Jag vet och snälla kan vi prata om något annat som inte handlar om mig, Jason och sex. Speciellt inte Nate och sex, jag menar det kommer inte ens på tanken"

  "Jag vet att du inte vill prata om det men kom igen Brianna ge oss en anledning till varför du inte vill"

  "Varför hänger du så mycket på mig? Jag menar bara för att du har haft det betyder det inte att alla har haft det. Alexandra är också oskuld" sa jag till mitt försvar men hörde hur Alexandra harklade sig bredvid mig. Jag vände mig chockat om och kollade med stor ögon på henne "Har du förlorat oskulden? När? Var? Vem?" frågade jag och såg hur hennes kinder hettade till. 

  "Det var när du var på fest tillsammans med Jason och hans kompisar förra veckan?” frågade Alexandra och jag nickade smått till svar ”Okej så jag och Emily följde med några av hennes gamla kompisar på någon fest. Jag hade inte tänkt dricka men dem lurade i mig dricka. Jag blev helt borta och jag låg med en av killarna där. Jag kommer inte ihåg något från det, allt jag kommer ihåg är den pinsamma tystnaden och hur öm jag kände mig när jag vaknade upp”

  ”Se, det här är vad jag menar. Allt är inte skit bra med det som du vill få det att låta”

  ”Oh kom igen Brianna. Du förstår väll att det inte skulle vara samma sak med Jason som du gillar. Visst du kanske skulle vara öm efter, jag menar med tanke på hans händer och fötter så är han stor” sa Emily och jag kände hur mina ögon blev till de dubbla storleken ”Men det skulle inte bli stelt mellan er, ni gillar varandra så det är bara ytligare ett sett att visa hur mycket ni gillar varandra” om det nu ändå var så väll, alla vet att sex bara är sex för Jason. Visst han har erkänt att han gillar mig men kommer vi verkligen att komma till den punkten? Kommer Jason någonsin att lämna det stadiet där han bara har sex för att ”lätta på trycket” som Alexandra så förut.

  ”Emily det är inte så att jag inte vill ha det. För helt ärligt så vill ja ha det”

  ”Du vill ha vad med vem?” hörde jag någon fråga och vred mig om för att se hur Jason gjorde sin väg in i köket där vi satt tillsammans med killarna efter sig.

  ”Hon vill ha sex med dig. Hon är bara för rädd för att fråga efter det”

  ”Emily vad fan. Det var inte vad vi pratade om” skrek jag nästan vettskrämt och alla skrattade högt. Eller alla förutom Jason som bara log roat åt mig.

  Utan att säga något kom han upp bakom mig och la armarna runt min midja. Jag kände hur han begravde ansiktet i mitt hår och jag la mina armar över hans ”Så du pratar om mig hör jag” mumlade Jason mot min nacke som inom kort knottrade sig när hans andetag kom i kontakt med den.

  ”Ja vi pratade om dig men vi pratade inte om det”

  ”Jag tror dig baby. Jag menar hade du velat ha sex med mig så hade du ju chansen igår men du nekade mig så” sa Jason och jag kände hur rodnaden snabbt spreds på mina kinder vilket endast bara fick Jason att skratta roat åt mig. Jag var i alla fall tacksam att han inte sa det högt så att dem andra hörde, för jag vet mycket väll att Jason inte har något problem att prata om sex med killarna. Vilket får mig att undra fall han någonsin pratat om det vi har gjort. Jag vet ju att vi inte kommit särskilt långt men jag skulle direkt inte uppskatta om Jason berättade för dem att jag nekade honom igår.

  ”Okej i alla fall, om vi går vidare från den här jätte pinsamma tystnaden så. Eh tjejer det här är Mike, Chaz, Ryan och Robert. Killar det här är Emily och Alexandra” 

  Dem alla hälsade smått på varandra och jag såg hur Chaz ögon låg på Alexandra vilket hon också verkade märka då hennes kinder fort hettade till. Åh dem skulle bli ett gulligt par. Jag såg hur Robert spanade in Emily och kände redan nu hur jag blev tvungen att lägga mig i. Inte en chans att jag skulle låta Robert skrämma Emily lika mycket som han har skrämt mig. Dock tvivlar jag på att hon skulle vara lika skrämd då hon alltid vart den ”modiga” utav oss men i alla fall. Jag vet hur Robert fungerar och det skulle inte sluta vackert.

  ”Robert håll dina ögon för dig själv. Dem vet om dig och vad du har gjort. Jag skulle hellre dö än låta dig bli tillsammans med henne. Så ögonen bort om du inte vill att jag ska sparka dig där solen inte skiner” sa jag och alla skrattade roat utan Robert som gav mig en irriterad blick. Han kollade nästan äcklat på mig vilket passade in då jag hatade honom minst lika mycket. Förmodligen mer, mycket mer men i alla fall.

  ”Det är bäst att du håller ett öga på din tjej McCann. Vem vet vad som skulle kunna hände med en sådan tjej som henne om hon blev lämnad ensam”

  Jag kände hur hela min kropp stelnade till och hur kalla kårar gick längst min kropp. Robert skrämde mig, det visst vi alla. Så kanske var det dumt att jag hotade honom. Jag skulle ju inte ha någon chans om han gav sig på mig. Men en grej jag har börjat fundera på. Skulle han verkligen ge sig på mig? Jag menar jag är med Jason nu och han skulle skydda mig. Det skulle han väll? Jag menar han har ju bråkat om mig tidigare med Robert. Men skulle han välja Robert före mig? Det låter ju vettigare med tanke på att dem känt varandra längre. Men jag hoppas att han väljer mig eller åtminstone stoppar det om det skulle hända något.

  ”Ta det lugnt han kommer inte komma åt dig, jag skyddar dig baby” mumlade Jason och jag antar att han kände min humörsvängning då även hans grepp om mig hårdnade. Jag slappnade genast av och kunde inte stoppa leendet som ville spridas på mina läppar.

  ”Okej så eh. Brianna skulle du kunna visa oss runt? Jag är jätte nyfiken på hur resten av huset ser ut. Jag är imponerad bara av att se din hall och det här köket” sa Chaz som kollade runt med stora ögon vilket fick mig att skratta smått. 

  ”Visst, jag kan börja med matrummet så kan vi fortsätta där ifrån. Jag har ett antal rum som jag tror att ni skulle gilla men jag tar dem tråkiga först så går vi vidare där ifrån”

  ”Låter bra för mig baby, jag har velat se ditt hus ett tag nu”

  ”Vänta Jason har du inte sett huset än? Ni har ju vart tillsammans ett tag nu” sa Emily chockat och kollade med stora ögon på mig.

  ”Eh alltså nej, han har bara vart i mitt rum. Eller igår efter dansen såg han hallen och korridoren in till mitt rum men inte mer än så. Mina föräldrar har alltid vart hemma och det skulle inte sluta särskilt bra om pappa såg att Jason var hemma hos oss. Kan du tänka dig hans reaktion om han såg oss tillsammans”

  ”Omg din pappa skulle döda dig om han fick reda på att ni var tillsammans”

  ”Döda mig skulle inte ens vara nog för honom. Han skulle låsa in mig i mitt rum och aldrig släppa ut mig igen” 

  Jason skrattade roat åt mig och jag vände mig frågandes mot honom ”Du tror inte att du överdriver nu. Det kan väll inte vara så illa?”

  ”Jason han skulle sätta dig bakom stängsel och hitta på någon dum story om att du utnyttjade mig och skadade mig”

  ”Det låter för sig rätt mycket som din pappa. Din pappa är rätt galen, det vet du va?”

  ”Tro mig, jag vet”

 

 

  ”Okej så ni har sett nu sett hallen, köket, matsalen, vardagsrummet, badrummen och nu mitt rum” sa jag och log smått medan jag såg hur killarna kollade runt i mitt rum. Jason stod med armarna runt mig, mitt huvud lutandes mot hans bröst och jag kunde inte slut le. Det funkade väldigt bra mellan mina och Jasons kompisar. Chaz och Alexandra verkar ha ögon för varandra vilket jag tycker är jätte gulligt. Dem skulle passa bra för varandra. Alexandra var en mjukis och så var Chaz, när han vill vara det. 

  Robert och Emily där emot funkar inte lika bra. Och när jag säger inte bra menar jag katastrof. Katastrof som i att Emilys hand nu är inprintat i hans högra kind, för ett tag i alla fall. Han hade försökt kyssa henne och Emily hade smällt till honom. Jag skyller henne inte, jag skulle själv vilja göra det. Så hon har hållit sig till Ryan istället då han är den enda singel killen förutom Robert. Mike har en tjej, som jag fortfarande inte träffat än men Jason sa att jag förmodligen skulle gilla henne. Antingen det eller verkligen hata henne. Jag hoppas att vi ska komma överens, det skulle bli rätt jobbigt annars då våra killar bor under samma tak.

  ”Haha kolla jag hittade hennes underkläder” ropade Robert och kom ut från min WIC med ett par trosor och en bh i händerna. Jag kände hur mina ögon växte till de dubbla storleken och Jason reaktion var den samma. Dock var hans nog av en annan anledning.

  ”Omg du kan inte rota i mina lådor, lägg tillbaka dem där. Nu Robert”

  ”Oh kom igen Brianna, det kan väll inte vara så illa. Det ger oss bara en bättre blick på vad du gömmer under alla dessa kläder”

  ”Och det är just det jag inte vill att du ska veta. Du har ingen anledning till att veta sådant”

  ”Nej men Jason borde veta och med tanke på att du inte verkar ge honom något så” sa Robert och jag kände hur jag stelnade till. Hade Jason sagt något? Hade han sagt att jag nekat honom igår?

  ”Robert om du inte lägger tillbaka det där nu så lovar jag att jag ser till att min pappa sätter dig där du hör hemma” spottade jag irriterat åt honom innan jag vred mig ur Jasons grepp för att stampa ut ur mitt rum. Jag ville komma bort ifrån Jason vilket då inte funkade då han snabbt följde efter.

  ”Brianna stanna. Kom igen Brianna stanna” bad han men när jag inte stannade greppade han tag i min arm så att han kunde vända mig om ”Brianna vad är det?”

  ”Berättade du för dem?”

  ”Berättade vad? Brianna snälla kan du förklara vad du pratar om för jag är förvirrad här”

  ”Berättade du för dem att jag sa nej till dig, att vi inte gick hela vägen?”

  ”Va nej. Varför skulle jag göra det för? Varför tror du att jag skulle berätta för dem?”

  ”För att du sa att ni prata om sådant och här så kommer Robert och säger att jag inte ger dig något. Vad tror du att det ger för signaler?”

  ”Babe jag lovar att jag inte har sagt något. Han tycker bara att jag har blivit lite lätt retad och grinig på senaste tiden så han skyller det på att jag har för lite sex. Jag lovar, jag har inte sagt någonting. Jag vet att du inte gillar att prata om det så jag lovar att inte säga något för jag vet att det kommer att leda till att dem har något slags förhör med dig”

  ”Låter roligt” sa jag sarkastiskt vilket fick Jason att skratta smått.

  ”Väldigt. Men du varför gå vi inte vidare, jag vill komma till dem bra grejerna som du kallade det. Jag har ingen aning om vad det är men det är förmodligen bra”

  ”Åh lite på mig, det är bra”

 

  När jag visat dem ännu mer utav huset kom vi ut på baksidan utav huset som bestod av en pool, ett bubbelbad, en tennisplan, en stor gräsplätt, ett matställe där man kan laga mat -där hembiträdet kan laga mat- och sen en liten basketplan. Basketplanen har dock inte blivit använd på länge då det var min brors grej, men sen han försvann har den stort orörd.

  ”Kom igen, det här är ju grymt. Du har ju allt i ditt hus. Du skulle kunna leva här inne utan att någonsin bli uttråkad” skrattade Ryan fram och kollade än en gång storögt runt sig.

  ”Tro mig man kan bli uttråkad, det kan bli lite instängt och väldigt långtråkigt att springa runt ensam här”

  ”Det skulle aldrig bli tråkigt med oss här, du kan alltid ringa oss om du behöver någon att underhålla dig”

  ”Back off Ryan” 

  ”Ta det lugnt Jason, jag skämtar bara. Jag undrar bara hur tusan man skulle kunna bli uttråkad om man bodde i ett sådant här hus. Det är enormt och har allt man behöver i det”

  ”Haha och jag har ännu inte visat er det bästa. Eller vad jag antar att ni kommer att gilla bäst”

  ”Finns det något bättre än basketplan inne i det där huset?”

  ”Ja så kom igen nu, jag börjar bli rätt trött på att gå runt här. Det är inget speciellt för mig så kom nu. Vi genar igenom bion”

  ”Bion? Vänta har ni en egen biograf?” frågade Jason nu chockat och kollade med stora ögon på mig. Han hade vart rätt off, okej inte off men han var inte som dem andra killarna som såg ut som ett barn på julafton. Han visste redan att jag hade en basketplan och det mesta som vi hade i huset. Men dem två grejerna som jag hade kvar att visa vet han inte om vilket var det roliga med det här. Okej så nu visst han om biosalongen men han visste inte om det andra.

  

Okej så det här kapitlet blev lite kortare än det tidigare men nu fick det bli så här. Jag ville få upp det idag och om jag hade gjort det längre så hade det tagit ännu längre för att få upp kapitlet. Så här har ni, hoppas att ni gillar det :)

 

1, Okej så vad tycker ni om mötena av deras kompisar? Chaz och Alexandra kommer ju bra överens men jag kan inte riktigt säga det samma om Emily och Robert ;)

2,Vad tycker ni om huset? Man fick inte se/höra om hela då det skulle ta evigheter. Hennes hus är enormt som ni kanske förstår så ni får vet om det "viktigaste"

3, Vad tror ni att det är som Brianna ska vissa killarna nu som kommer göra dem glada?

 

Kommentarer
Postat av: Janaaaaa

Omg det var perfekt!!! Hahaha dock pallar jag inte svara på frågorna men tyckte att det var roligt att Jason tog med sig sina vänner och att de hänger tsm. Förresten har ni hört rollercoaster?? :))

2013-11-25 @ 07:06:15
Postat av: Anonym

Awesome
1 det var bra men Alexandra och chaz måste bli tillsammmans och kanske Emily och Ryan
2 LYX
3 kanske ett TV-spels rum

2013-11-25 @ 07:24:56
Postat av: camilla

Asså så grymt!!

2013-11-25 @ 07:54:16
Postat av: Isabelle

Hon kanske ska vissa något tv-spelrum eller något som killar gillar. Hoppas att Alexandra och Chaz blir ihop och Emily och Ryan! Längtar grymt mycket till nästa :) ❤️❤️💕💕

2013-11-25 @ 15:15:37
Postat av: Ariana

1: roligt ! Jag älskar när Robert håller på så! Jatycker han ska göra det ofta!

2:AS COOL!

3:en MASSA bilar!!!!!


Grymt kap.

2013-11-25 @ 16:46:31
Postat av: Celebnovell

1, Inget speciellt men det var bra att dom klickade - dom flesta iallafall. :P
2,Avundsjuk like ASDFGHJKL
3, Spelrum? Pistolrum? I dunno.

Sjukt bra kapitel anyway. ;)

2013-11-25 @ 17:14:16
URL: http://celebnovell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sååå bra!!

2013-11-25 @ 17:53:33
Postat av: -

Nägot spelrum, skjutbana eller något sånt

2013-11-25 @ 18:21:49
Postat av: Vicky

OMG OMG SÅ JÄÄÄVLA BRAAA ÄR SÅ FÖÖRÄLSKAD I DIN NOVELL,, okej svar på frågorna
1. Haha som du sa så går det ju bra för cahz och Alex men jag gillar när Robert håller på så
2. Ååhh jag önskar att det var mitt hus hon bor ju typ i dröm huset!
3. Typ sjukt snygga bilar eller massa vapen:)

2013-11-25 @ 19:19:52
Postat av: Emelie

sjukt bra! :)

2013-11-25 @ 22:31:40
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Postat av: Issa

Jätte bra mer!❤️❤️bästa novell skrivare

2013-11-26 @ 15:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback