kapitel 21 - Göra bomber

 

 

 

 

 TIDIGARE KAPITEL:


  ”Bodyshoots?” frågade jag och han nickade smått ”På vem? Jag vill inte ta på någon random kille som senast”

 

  ”Hahah ta det lugnt Brianna. Om du skulle ta bodyshoots på någon så skulle det vara mig” sa Jason och jag fick upp en bild i mitt huvud. Det skulle väll inte vara så himla fel att ta bodyshoots med Jason.

 

  Eller?

 

 


 


 

 

  ”Okej så hur går det här till egentligen? Den förra bodyshoten jag tog på den där killen var inte alls så här. Eller jag vet inte egentligen vad det här är men med tanke på att vi behöver ett bord så känns det här mycket mer komplicerat” sa jag vilket fick Jason att skratta.

  ”Hur gjorde du din bodyshot då? Men den där killen alltså”

  ”Jag slickade salt ifrån ena sidan utav hans nacke, tog min shot för att sen slicka lime från andra sidan utav hennes nacke”

  ”Så inga läppar mot läppar eller något annat?”

  ”Nope” svarade jag enkelt vilket fick Jason att skratta än en gång.

  ”Haha du har inte ens tagit en riktig bodyshot baby. Det är bara små barn som tar dem så. Jag ska visa dig hur man egentligen gör” sa han med ett stort flin på läpparna och jag tvekade en aning innan jag nickade.

  Jason log stort mot mig och satte sig på kanten av bordet som han fått rensat så att vi kunde göra det här. Han vinkade lite smått med ett finger i en gest att jag skulle komma över till honom och jag gjorde fort det han bad mig om.

  ”Okej så till att börja med måste du hjälpa mig av med tröjan” sa Jason i en låg sexig röst vilket fick mig att kolla frågandes på honom. Vilket bara fick honom att skratta åt mig än en gång.

 

Jasons perspektiv

  Brianna kollade frågandes på mig och jag skrattade roat åt henne. Hennes oskuldsfullhet var bara för bedårande. Innan mig hade hon inte gått längre än att kyssa en kille, hon hade aldrig ens tänkt tanken på att sätta en fot inne på en klubb, dricka eller festa. Men jag hade ändrat allt det där. Kanske inte så mycket på killfronten men det har jag inga planer på heller. Brianna var inte en av dem där tjejerna som har sex med vem som än slänger sig åt henne vilket jag respekterar. I början måste jag erkänna att jag tyckte det var konstigt. Men nu när jag har lärt känna henne och hört hennes sida utav allt så förstår jag vart hon kommer ifrån.

  I alla fall så gillar jag att hon är så oerfaren. Det ger mig ett litet hopp att hon gillar mig tillbaka, att det var därför som hon lät mig göra allt det här med henne. Jag gillade tanken om att vara den första som gjorde grejer med henne. Det fick mig att känna mig speciell.

  ”Varför ska jag ta av din tröja?” frågade Brianna förvirrat och kollade med stora ögon på mig.

  ”För att det blir lite jobbigt att ta shoten annars. Skulle ju bli lite jobbigt om man skulle behöva suga upp drickan ifrån tröjan”

  ”Varför skulle man behöva suga upp drickan från tröjan om man inte tar av den” det här fick både Chaz och Ryan att skratta smått och mitt leende att bli om möjligt större.

  ”För att om man tar bodyshots på det sättet som vi tar så tar man den från magen, slickar upp lime från nacken för att sen även ta en limebit från den andra personens mun”

  ”Okej det låter mycket mer komplicerat än det jag gjorde. Men jag antar att jag inte kan backa ur nu va, för jag skulle få ett straff om jag inte gjorde va?” frågade hon och Chaz nickade fort till svar.

  ”Okej jag gör det. Men du får göra först. Det här känns alldeles för komplicerat för mig. Det är förmodligen inte komplicerat men jag är inte van att dricka och jag tror att jag kan ha druckit lite för mycket idag”

  ”Det är lugnt baby, jag kommer att gå igenom allt steg för steg med dig”

  ”Eller så gör du först på mig. Du vet, lära mig igenom att se vad du gör” sa hon och bet sig sexigt i underläppen. Jag svalde högt, om hon bara visste vad dem små grejerna hon gjorde påverkade mig. Men jag nickade lite smått och greppade tag om hennes hand för att dra henne närmre mig.

 

Ingens perspektiv

  Brianna kolla med stora ögon på Jason som nu greppade tag om änden på hennes tröja. Han gav henne ett litet leende innan han drog av henne den vilket gav honom en bra titt på hennes kropp. Än en gång svalde Jason högt medan hans blick gled över henne. Hon var seriöst den snyggaste personen han någonsin sett. Nej vänta stryck det, hon var det sexigaste och vackraste personen han hade träffat.

  ”Ska du bara stå där och stirra på mig eller ska du faktiskt göra något” sa Brianna med ett litet leende men hennes kinder hettade fort till när hon faktiskt insåg att Jason stirrade på henne. Jason skrattade återigen för vad som kändes för hundrade gången bara den kvällen. Eller snarare bara den timmen.

 

  Jason låg nu bordet med Brianna gränslande över hans höfter. Han hade dricka och salt utspritt över hans mage, lime smörjet över hans nacke och sen en lime bit i munnen.

  Brianna kollade ner på Jason från sin sittande position och tänkte igenom vad Jason hade gjort så att hon kunde göra likadant. Hade precis som han sagt först slickat upp saltet och drickan innan han började med hennes nacke. Där han dessutom sög ett antal gånger vilket hade lämnat ett X antal sugmärken. Han hade sen tagit limen från hennes mun och nu var dem här. Brianna tvekade en aning innan hon lutade sig fram och började kyssa/slicka på Jason mage för att få upp allt.

  Jason kollade med stora ögon ner på Brianna och ett lågt stön lämnade hans läppar när hon drog tungan över hans magmuskler upp till nacken där hon började arbeta för att få bort limen. Hans händer smekte hennes sidor som fortfarande var nakna då hon fortfarande inte hade på sig något annat än hennes bh på överkroppen. Dem båda hade vart för inne i allt för att ens tänka tanken på att sätta på henne kläderna igen.

  Även Brianna sög sig fast vid Jasons nacke precis som han hade gjort med henne vilket fick ännu ett stön att lämna hans läppar. Han klarade inte av det längre. Att hålla hennes kropp i hans händer och känslan han fick utav det hon gjorde mot honom var bara för mycket för honom. Utan att egentligen tänka hade han lyft upp hennes ansikte i samma höjd med hans och pressade sina läppar mot hennes. En aning förvånad som Brianna var tog det ett tag för henne att förstå vad som hände och började kyssa honom tillbaka. Hennes händer hittade sin väg in i hans redan förstörda hår medans hans händer vandrade neråt och greppade tag om hennes rumpa.

  Ett stön lämnade Briannas läppar och Jason tog det som hans chans att stoppa ner hans tunga i hennes mun. Vilket han gjorde och inom kort slogs deras tungor om dominans, deras kroppar pressade mot varandra och händer över allt.

  

Jasons perspektiv

  Jag vaknade av att någon rörde sig framför mig och stönade klagande. Jag försökte vrida på mig men insåg fort att min arm var fast så jag slutade försöka. Jag kollade ner på min arm för att hitta svaret men möttes istället av en massa hår. Brianna låg på sidan med ryggen upptryckt mot min mage, min ena arm under hennes huvud som en kudde medan den andra låg vilande runt hennes midja. 

  Hon låg fortfarande sovandes och jag log smått när jag hörde hur hon mumlade något. Jag kunde dock inte höra exakt vad det var men jag kunde höra mitt namn i allt det där. Vilket endast kunde betyda en grej. Brianna drömde om mig. Hon rynkade smått på pannan och vred på sig så att hon nu var vänd mot mig. Han borrade in ansiktet i mitt bröst och henne händer lindades fort runt min midja.

  Mitt leende blev ännu större när jag såg dem alla sugmärken på hennes nacke. Beviset på att hon var min. På sätt och vis i alla fall. I alla fall så kanske det blev lite för het mellan oss igår. Inte för att jag klagar då. Men jag är rädd att Brianna ska vakna upp och ångra allt. Vi gjorde ju egentligen inget särskilt. Men Brianna är inte som jag, hon ser saker annorlunda än mig och det här kanske inte är en stor grej i mina ögon. Men det kan mycket väl vara något stort med henne. Med tanke på att hon aldrig gjort något sådant här med en annan kille förut.

  Hon mumlade än en gång men den här gången fladdrade även hennes ögon till. Hennes blick möte snabbt min och ett litet leende spreds på hennes läppar.

  ”Hej” mumlade hon lågt och drog en hand över min rygg. Vilket du lede till att ett visst pirer gick igenom hela min kropp. Ett pirer som bara hon kunde få mig att känna.

  ”Hej. Hur känner du sig? Det blev rätt vilt igår. Ångrar du något?”

  ”Nej. I alla fall inget som jag kan komma ihåg. Jag tror inte att jag har glömt bort något men med tanke på min huvud värk så drack jag en aning för mycket igår så jag kan lika gärna ha glömt en hel del” sa hon och jag skrattade smått innan jag placerade en kyss på toppen utav hennes huvud.

  ”Vad är det sista som du kommer ihåg från igår?”

  ”Det sista jag kommer ihåg är att vi tog bodyshots och ja det övergick till ja du vet”

  ”Haha du kan slappna av baby. Det var det sista som hände egentligen. Efter det så tog jag hem dig och vi båda somnade” sa jag och hon nickade smått.

  Hon kollade ner på min nacke och hennes ögon vidgades fort ”Jason snälla säg att det där inte är sugmärken och att jag inte har liknande märken på min hals”

  ”Ledsen baby men så länge du inte vill att jag ska ljuga för dig så kan jag inte säga det”

  Brianna skakade smått på huvudet innan hon snabbt hoppade ur sängen. Hon var snabbt borta vid min spegel som stog på byrån och började inspektera märkerna som jag lämnat på hennes hals.

  ”Seriöst Jason vad tänkte du på när du gjorde dem här? Det är ju bara korkat och dumt. Förstår du hur svårt det kommer att bli att täcka det här?”

  ”Det är väll bara att sminka över, ha en halsduk eller något liknande. Det kan väll inte vara så himla svårt. Du gjorde på mig också om du inte kommer ihåg och senast jag kollade så klagande du inte igår när jag gjorde dem” sa och en rodnad spreds på hennes kinder.

  Jag skrattade roat och greppade tag om hennes hand för att dra ner henne i sängen bredvid mig. Hon låg halvt över mig och hon skrattade smått åt min plötsliga rörelse ”Så vad ska du göra idag då? Jag måste ha ett möte med killarna så vi kan inte hitta på något” sa jag och placerade en slinga som ramlat ner från hennes tofs bakom hennes öra.

  ”Det är lugnt. Jag ska ändå iväg med tjejerna och leta efter klänningar idag så jag tror att jag klarar mig”

  ”Klänning till vad? Har du inte kläder så att räcker redan?”

  ”Jo det har jag nog. Men min skola har en bal nästa vecka. En bal som du lovade att du skulle ta med mig på. Jag hoppas att du inte glömt bort det”

  ”Ta det lugnt baby jag har inte glömt bort din dans. Jag hämtar dig vid halv sju har jag ju sagt. Men jag trodde att du redan fixat det. Du är ett sådant kontroll freak att jag trodde att du skulle ha det fixat redan samma dag som ni fick nyheterna om dansen” sa jag och Brianna smällde till mig hårt på bröstet. Inte för att jag var särskilt påverkade utav det men i alla fall.

  ”Nu överdriver du ju till månen och tillbaka. Visst jag gillar att ha saker i ordning och allt men jag är inte så där”

  ”Som du vill baby. Vad som än får dig att sova bättre på kvällarna” sa jag och hon himlade smått med ögonen innan dem möte mina.

  Jag log smått upp mot henne och hennes hand hittade min kind. Hon lutade sig ner mot mig och kysste mig kort innan hon drog sig tillbaka.

 

  ”Okej så nu när din lilla flickvän har lämnat. Kan vi nu prata om jobbet?” frågade Hank och jag suckade högt.

  Vi hade ett av dem alla olika gäng vi samarbetar med över här för att prata affärer. Okej så vi brukade väll inte samarbeta men jag brukade göra bomber åt dem. Självklart för en hög summa pengar då. Det är ju inte gratis att göra bomber direkt, min tid är heller inte gratis. Jag skulle kunna göra något bättre under den tiden.

  ”Visst men bäst för er att det här är något bra. Jag hade kunnat göra andra bättre saker än att bara sitta här och planera någon dum attack på något annat gäng”

  ”Vad skulle du göra McCann. Spendera dagen med flickvännen? Kolla på filmer och ligga i sängen hela dagen”

  ”Jag skulle inte säga nej till det. Låter faktiskt mer tilltalande än det är”

  ”Haha McCann har börjat bli en mjukis” skrattade Kevin från deras gäng fram och jag gav honom en hård blick vilket genast fick honom att sluta.

  ”Jag har inte blivit en mjukis och om du vill ha ett bevis på det kan jag komma över dit och bryta din nacke med en gång om du vill”

  ”Hej Jason det är inte nödvändigt att bli våldsam. Vi skämtar bara med dig. Jag menar ingen av oss klandrar dig för slå dig ner med henne. Hon är sexig och jag skulle inte ha emot att ha en omgång med henne”

  ”Jag förstår det men om du ens tänker tanken på det igen så lovar jag att det är bland det sista du gör i dit patetiska liv. Nej låt mig omformulera mig. Om du ens kollar på henne, tänker på något sätt om henne kommer jag se till att döda dig” sa jag och spände hårt händerna vid mina sidor i ett försök att släppa lös en del av ilskan som spreds inom mig.

  ”Ta det lugnt Jason, dem skämtar ju uppenbarligen. Ingen kommer att skada henne, dem alla vet bättre än så” sa Mike och log smått mot dem medan han sparkade mitt ben under bordet så att ingen skulle se.

  ”Vi får hoppas det” spottade jag fram och dem kollade chockat på mig.

  ”Jag måste be om förlåtelse för Jason. Hans humör är som värst efter en vild natt på klubben. Han hade en del dricka igår och saker blev lite vilda”

  ”Haha vi förstår. Man kan se det på både din och din tjejs nacke. Damn, det var några rejäla sugmärken. När man kollade på henne först så trodde man inte att hon skulle ha det i sig, att hon var en av dem där ‘duktiga tjejerna’ som alltid gör vad pappa säger. Men jag antar att jag hade fel. Hon är uppenbarligen rolig att leka runt med. Jag kan bara tänka mig att hon är bra i sängen. När du är klar med henne kan du ju säga till. Vi alla vet ju att den store McCann inte stannar med en tjej särskilt länge.” skrattade Nick i deras gäng fram och det var nu som det sprack för mig. Brianna var inte något pris som man bara skickade vidare när man var klar med det.

  Innan någon hann reagera slängde jag mig mot honom gav honom en rak höger som slängde han och hans stol baklänges. Han stönade högt utav smärtan och hans hand kupade snabbt kinden som jag hade träffat. Jag satte mig fort över hans mage och låste fast hans händer under mina knän så att han inte kunde göra något motstånd. Jag började svinga slag efter slag mot hans ansikte och ett sjukt leende spreds på mina läppar när jag hörde hur hans näsa bröts. 

  Han skrek av smärta och bad gång efter gång hans kompisar att hjälpa honom. Men hans kompisar visste bättre än att ställa sig upp mot mig. Jag skulle ha dem alla döda på under minuten om jag bestämde mig för det. Min revolver var som vanligt instoppad innanför kanten på mina jeans i bak och jag var inte rädd att använda den. Att spilla lite blod. Jag var ju som sagt känd som en av dem mest hänsynslösa mördarna i landet. Det var därför jag var etta på listan av mest efterlysta. Jag gjorde saker som vissa inte ens kunde drömma om och jag gjorde det med ett leende på läpparna. Jag föddes in i det här livet och jag hade lovat Alex den dagen han dog att jag skulle göra honom stolt. Att jag på ett eller annat sätt skulle döda alla dem som hade något med hans död att göra.

  Jag kanske verkar som en okej kille när jag är runt Brianna, som vilken kille som helst. Men vi alla vet nog att det egentligen bara är bullshit. Jag är en mördare och det kommer jag alltid vara. Inget kommer att förändra det och nu efter att ha vart lite off från alla affärer och skit är jag tillbaka. Anledningen till att jag kanske börjat falla för Brianna är för att jag tillåtit mig själv att bli som Kevin sa, en mjukis är för att jag glömde bort den jag var. Jag slutade med det som gjorde mig till den jag är idag och nu går jag tillbaka till det. Till det som alltid lyckas sätta ett leende på mina läppar.

  Göra bomber.

  

 

Briannas perspektiv

 "Hej" ropade jag fort när jag såg Emily och Alexandra en liten bit bort. Dem vände sig fort mot mig och jag log stort mot dem. Jag drog in dem båda i en grupp kram och dem båda skrattade åt mig när jag inte lät dem gå. 

 "Okej så vart ska vi börja någonstans? Jag själv skulle dö för något att dricka först men det är ju bara jag" sa Alexandra och länkade ihop sin arm med min för att börja dra med mig bort mot Starbucks som låg en bit bort. 

 "Det bli bra för mig" 

 "Mig också. Men innan vi går in någonstans så måste Brianna förklara varför hon har sugmärken över hela nacken" sa Emily och flinade stort mot mig. 

 "Brianna har inget sugmärke hon" började Alexandra men avbröt sig snabbt när Emily drog bort mitt hår från ena sidan vilket gav Alexandra en bra blick på min hals. 

 "Omg Brianna du har sugmärken över hela nacken. Jag trodde du sa att du och Jason inte höll på med sådant"

 "Och det gör vi inte. Det var bara att igår så"

 "Så vadå då? Du kan inte lämna några detaljer ute nu. Vi vill veta allt. Så börja spilla nu så att vi kan återgå till vårt shoppande sen"

 "Visst. Men kan vi i alla fall sätta oss på fiket så att jag kan få min dricka"

 "Visst men du kommer inte komma undan. Vi vill veta det här Brianna. Du är sen enda av oss som har kille här nu så vi lever allt det här igenom dig”

  ”Okej det där är inte alls konstigt på något sätt”

  ”Inte alls, så kom nu. Vi vill veta allt”

 

  "Okej så vad gillar Jason?" frågade Emily så fort vi satte foten inne i affären. Vi hade direkt gått hit efter att jag berättat allt för dem. Dem hade båda flippat ett antal gånger under tiden som jag berättade. Ingen utav dem kunde väll inte direkt tro sina öron och jag förstod dem. Hade något sagt till mig för bara någon månad sen att jag skulle börja festa, dricka och kyssa Jason McCann så skulle jag ha skrattat dem i ansiktet. Sagt att dem var galna och att dem behövde hjälp. 

  Men kollade på mig nu. Jag gör allt det där och jag ångrar inget. Att Jason hoppade in i mitt fönster den dagen vi träffades kanske bara var ett misstag. Men det var ett misstag som förändrade allt till det bättre. För för än gångs skull i mitt liv så lever jag faktiskt. Jag går inte efter samma schema hela tiden, jag har faktiskt ett leende på läpparna. Ett riktigt och ärligt leende som jag inte behöver klistra på.

  "Inte vet jag. Varför skulle det ens spela någon roll?"

  "Det är ju Jason som du ska gå med" sa Alexandra och Emily nickade instämmande. Som att set var väldens mest uppenbara sak. Vilket det dock nu inte var då jag inte förstod deras poäng. Eller så kanske det var uppenbart och jag var den korkade som inte förstod vad dem pratade om.

  "Okej nu ska jag förklara en sak för dig lilla gumman. Eftersom du inte verkar veta någonting om relationer. Vilket du borde med tanke på att du var tillsammans med Nate i två år. Men i alla fall. Eftersom du och Jason nu är ihop, dejtar eller vad ni nu än gör så vill du att han ska gilla det du har på dig. Det ska inte spela någon roll vad alla andra tycker, egentligen är inte din åsikt särskilt viktig heller. Så länge ens dejt är nöjd så är det bra" 

  "Men borde inte min åsikt vara den som gäller? Visst ens dejt åsikt är väll viktig men ens egen borde väll ändå vara viktigare. Det är ju ni som alltid säger att man inte ska bry sig om vad andra tycker"

  "Ja och du ska hålla dig till det. Så länge det inte är till något sånt här. Då är andras åsikter viktigare" sa Emily och jag kollade oförstående på henne. Jag tycker fortfarande att min egna åsikt borde vara viktigare, självklart ville jag ju att Jason skulle tycka om det. Men ska det ta över hur jag tycker och tänker?

  "Så vad är Jason för kille då? Med tanke på hur han ser ut och vart han kommer ifrån så skulle jag tipsa att han gillar korta sexiga klänningar. Som visar mycket hud"

  "Emily vi ska inte förvandla Brianna till en slampa. Jason gillar ju uppenbarligen henne för den hon är så hennes stil borde väll ändå funka. Kanske kan ha lite tajt eller sexig klänning men vi ska inte göra henne till en slampa" brast Alexandra ut och Emily himlade smått med ögonen. Jag däremot log tacksamt mot henne, att hon var på min sida. Halvt i alla fall. 

 

  

 

Okej så det här kapitlet var lite, jag vet inte. Känns bara som att det inte var något sammanhang i allt. Men jag vet itne hur jag ska göra det bättre. har suttit ett tag nu och försökte bättra det. Men det går brara inte. Så jag hoppads att ni gillar det trots allt och att ni lämnar en kommentar. Era kommentarer betyder allt.

 

1, Okej så bad ass Jason är tillbaka i bilden igen. Tror ni att det kommer att påverka deras relation? I sådana fall hur?

2, Hur tror ni Briannas kläning kommer att se? Vet att jag inte gett ut något hur den kommer se ut men hur vill ni att den ska se ut? Några önskemål?

3, Sen har ni något bra film tips? Ska ta och titta på lite film imorgon men vet inte vad jag ska titta på :/

 

Kommentarer
Postat av: Vicky

1.Jag tror att det kommer påverka deras relation för att han kommer väll typ bli aggressiv
2,jag tycker att hon ska ha nån fin kortklänning och inte lång.
3.pitch perfect kanske ?❤❤ KAPITLET VAR SKIIIIT BRAAA!!

2013-11-01 @ 10:27:00
Postat av: camilla

så himla perfekt du skriver alltså!! :O

2013-11-01 @ 10:31:30
Postat av: Fanny

Gud! Det blir bara bättre och bättre!

2013-11-01 @ 11:30:47
Postat av: Anonym

Klänningen kan vara kort (inte jätte kort men typ till mitten av låren, eller till knäna) och sen kan den vara öppen vid midjan lite gran & klänningen ska vara röd eller rosa. sedan ha en svart handväska till :) bara ett förslag hahah

2013-11-01 @ 13:06:18
Postat av: Maria :*

Älskar kapitlet! Jätte bra som vanligt!
1. Jag vet faktiskt inte
2. En lång klänning men den ska vara öppen i ryggen. Eller en kort klänning typ till knäna men den ska vara öppen i ryggen. De som är öppna i ryggen är sjukt snygga!
3. Bring it on eller white chicks maybe?

2013-11-01 @ 14:21:52
Postat av: Anonym

1: jag tror det
2:svart spets och tajt. till halva lårn och band lös:)
3:jag kollar inte på filmer så mycket,så jag vet inte :/

men btw..as bra!

2013-11-01 @ 14:49:40
Postat av: Anonym

Sjukt bra som vanligt! <3

2013-11-01 @ 15:08:41
Postat av: Linn

1. det hoppas jag fasen inte... han kan vara hur badass han vill mot andra men mjukis för henne. vad som kan hända är dock att hon får se den sidan mot andra mer än vad hon gjort. yes, that's good. =D
2. LÅNG! korta är för party aktiva... en lång klänning som faller snyggt o har en fin överdel.
3. ohoh! såg 'white chicks' igår... HAHAHHAHAH! shit, vad jag skrattade. den kan du se. kramis!

GRYMT KAPITEL, KEEP IT COMING!

2013-11-01 @ 15:25:27
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: Linn

okej... behövde bara lägga till eftersom jag läste kommentarerna efter. YOU GO MARIA! SAME THOUGHT! awesome sausage.. white chicks it is! whöööp whööp!

2013-11-01 @ 15:27:00
URL: http://juustanordinarygiirl.blogg.se
Postat av: lollo

Så himla bra!

2013-11-01 @ 18:37:13
Postat av: Anonym

skit bra!!

2013-11-01 @ 20:21:10
Postat av: Anonym

Shit kapitlet va jävligt långt och jag älskar det!!!!!

2013-11-01 @ 21:59:59
Postat av: Emelie

skit bra snälla mer snart :)

2013-11-02 @ 00:13:35
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Postat av: celebnovell

Har bråttom så jag kan k te skriva en lång kommentar. Men sjukt bra! ♥

2013-11-02 @ 12:33:16
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Manar

Skulle vara kul om vi skulle kunna göra länkbyte♥️♥️😊

Svar: Ja der skulle det. Men just nu vill jag inte ha länkbyten på bloggen då jag tycker att det ser plottrigt ut då ;) Men vi skulle kunna göra på Instagram om du vill? Ge varandra en shout out😊♥️
Bieber My World

2013-11-03 @ 17:42:40
URL: http://biebertimez.blogg.se
Postat av: Maja

Snälla nästa kapitel din novell är så underbart bra den är som en drog älskar den vill bara ha mer och du skriver jätte bra.

2013-11-03 @ 22:20:05
URL: http://biebermyworld.blogg.se
Postat av: Anonym

as bra!! men när kommer nästa har typ gått jätte länge:( det är inte så att jag vill stressa dig men bara det att jag är så spänd på nästa kap så att jag nästan dör! :**

2013-11-04 @ 15:10:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback