Take A Risk With Me Baby - Handling

 
HANDLING - Take A Risk With Me Baby

 Brianna Smith är en typsik rikemans tjej som får allt hon vill ha och lever efter reglerna. Hon älskar dans mer än allt annat och om hon får säga det själv så är hon ganska bra. 

 Hon bor i de ”finare” delen av LA och är inte tillåten att vistas i de lite ”farligare” delarna av sin föräldrar. Vilket man kan förstå när man vet vad som händer där inne och vilka slags människor som bor där. För att det är alltid nyheter om att det vart ett slagsmål, skjutningar och att någon har dött i dem områdena och av den anledningen vill ingen åka dit.

 Men det betyder inte att dem inte kan komma till er. Jason McCann är numer 1 på mest efterlysta och har gjort saker som du inte ens kan drömma om. Men han har aldrig blivit dit satt för det. Han har vart branschen ett långt tag nu så han vet vad han håller på med.

 Men en dag så skvallrar någon för polisen om ett troligt jobb som Jason ska göra vilket genom att bara nämna Jasons namn gör dem intresserade. Då dem velat ta ner honom en lång period nu. Men pågrund av detta måste han springa från polisen för att inte bli tagen och förmodligen bli in slängd i fängelset. Han börjar bli desperat efter ett tag och tar bara första bästa chans han får för att komma bort.

 Men vad händer om hans plan leder honom till ingen annan än Brianna Smith.

 
 

Kommentarer
Postat av: biebersfru

skulle vilja läsa den men kan inte du översätta den också så att dne finns på svenska också??

Svar: Jag har funderat på att göra det men jag vet inte riktigt om jag orkar det. Inte nu i alla fall. Blir lite mycket om jag ska skriva både på justtwitter.blogg.se och sen så Take A Risk With Me Baby här och sen också översätta den. Men kanske till senare då. Kanske kan lägga upp översättningen på justtwitter då då jag planerar på att bara ha engelska noveller på den här :)
Bieber My World

2013-06-12 @ 23:36:41
URL: http://justinnovell.devote.se
Postat av: Emelie

Låter bra ! :)
Men Asså är Jason Justin eller kommer justin in senare ?

2013-06-13 @ 09:31:54
Postat av: Amanda

Kan du inte skriva på svenska istället? Blir så mycket roligare då :)

2013-06-17 @ 17:11:43
URL: http://liindstrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback