Prolog - One Thing And One Thing Only

 

 

"Brianna varför tar det så lång tid? Nate väntar på dig och om du inte komma ner snart kommer du att bli sen till din danslektion" skrek min mamma och jag bara skakade på huvudet irriterad. Jag hade aldrig bett Nate att komma och hämta mig. Jag bad faktiskt honom att hålla sig borta från mig. Att vi ska bara träffas på våra danslektioner. Men jag antar att han inte förstod det eller ska jag säga. Han ville inte förstå det. Ända sedan vårt uppbrott har inte han gjort något annat än att försöka övertyga mig att bli ihop med honom. Han är så klängig och just nu vill jag inte ens vara nära honom

 "Jag kommer om bara någon minut mamma. Men om Nate har så bråttom så kanske han skulle åka utan mig och så kan vi mötas där" sa jag hoppfull och hoppades att de skulle ta betet.

 "Var inte dum Brianna. Bara skynda dig så att du kan åka" skrek min mamma tillbaka och jag stönade irriterat. Varför måste hon att göra så här mot mig. Hon vet att jag och Nate gjorde slut så varför fortsätter hon att försöka para ihop mig mot honom. Jag vet att hon gillar honom och tror att han är perfekt för mig och allt det där. Men jag lämnade honom för en anledning och jag vill inte att vara med honom längre. När ska hon få in det i huvudet.

 Jag stoppade ner det sista jag behövde i min väska innan du kastade den över axeln och sprang ner för trapporna.

 "Hejdå mamma, jag går nu" skrek jag jag och satte snabbt på mig mina skor, hoppas att jag skulle vara ute ur huset innan min mamma fångade mig. Inte riktigt på humör för att prata med henne just nu. Men jag hade ingen sådan lycka eftersom min mamma kom gåendes i korridoren.

 "Okej gumman. Ha kul och se till att du är hemma innan 10. Du vet att jag inte gillar det när du är ute så här sent på natten utan oss"

 "Mamma jag vet vad det är som gäller. Plus att jag kommer inte vara ensam. Jag kommer att ha Nate och de andra dansarna med mig när jag åker hem"

 "Jag vet. Jag är bara orolig för dig. Det har varit en hel del slagsmål och skjutning på sistone enligt nyheterna"

 "Jag vet mamma, du tvingar mig att titta på nyheterna också. Men du behöver inte oroa dig, jag kommer att vara i en bil"

 "Men" började hon men blev avbruten när bilen tutade utanför.

 "Jag är ledsen mamma. Nate väntar och jag vill inte bli sen" sa jag och kysste henne på kinden innan jag gick  ut till bilen där Nate väntade på mig.

 "Hej" sa han glatt när jag kom in men jag svarade inte honom. Jag tittade bara ut genom fönstret och hoppandes att åkturen skulle gå fort så jag inte behövde prata med honom.

 

 Vår danslektion var äntligen över och efter att ha tagit en dusch hoppande jag att jag skulle ha varit tillräckligt snabba så att Nate inte skulle vara klar ännu. Men återigen var universum emot mig. Sittande på huven till sin bil väntade på mig var ingen mindre än mitt irriterande ex pojkvän Nate. Vilken överraskning.

 "Du var ovanligt snabbt idag. Din brukar vanligtvis vara den sista ut därifrån" sa Nate med ett stort leende på läpparna. Han hoppade ner från huven och tog ett steg närmare mig, som om han ville krama mig men jag gick bara förbi honom, satte mig i hans bil.

 "Tja någon är på bra humör" sa Nate när han hoppade in i bilen också.

 "Ja jag minns att jag berättade för dig att du skulle hålla dig borta från mig och att vi  bara skulle mötas här och i skolan. Men du har en förmåga att hela tiden komma tillbaka"

 "Ja jag kunde ju inte direkt låta dig gå själv till våran lektion"

 "Är du dum i hela huvudet eller. Du vet att jag har en egen bil som jag hade kunnat tagit själv"

 "I denna tid vi befinner oss i just nu. Jag tror inte det"

 "Nate jag kan ta hand om mig själv"

 "Ja, jag är säker på att du kan det" sa han och tittade på mig någon sekund innan hans blick vändes tillbaka till vägen.

 "Vet du vad? Jag är orkar inte med dig längre. Jag är trött på att du alltid behandlar mig som ett barn. Jag är inte 12 år längre. Jag kan ta hand om mig själv. Så stanna den här bilen"

 "Varför? Är du galen eller något?"

 "Jag sa stoppa den här bilen nu Nate" sa jag nu ilsket och till min förvåning gjorde han faktiskt som jag sa åt honom och stannade bilen. Tillät mig att öppna dörren och komma ut.

 "Brianna vad fan gör du?" 

 "Vad ser det ut som, jag försöker komma så långt bort från dig och din irriterande ass som möjligt"

 Jag började gå mot mitt hus och jag blev verkligen förvånad över att Nate inte sa något mer eller försökte övertyga mig att kom tillbaka till bilen. Utan han bara åkte iväg. Men jag var tacksam, jag behövde lite tid för mig själv. Mitt liv var en stor röra och jag har inte tid att fundera ut saker. Mitt liv var ett enda stort schema. Aldrig en dag av att göra precis vad som helst. Antingen det var dans, skola, shopping med mina vänner eller så var den en av mamma och pappar middagar med deras vänner. Jag har aldrig tid att vara ensam. Och kanske är det vad jag behövde just nu.

 

 Okej så eftersom det kommer ta ett tag för mig att komma hem så kan ju jag passa på att berätta lite om mig själv. Mitt namn är Brianna Smith och jag är 17 år gammal men jag fyller 18 snart. Jag bor med min mamma Mandy, pappa Peter och min storasyster Blair.

 Jag är i mitt sista år på gymnasiet och jag har A som betyg i varje skolämne. Och miss förstå mig inte nu. Jag är inte en av dem där nördarna som verkligen bryr sig om skolan. Men om jag får ett betyg som är lägre än ett A kommer mina föräldrar sluta betala för mina danslektioner och jag måste berätta. Jag skulle aldrig någonsin ha råd att betala för dem lektionerna jag själv. De är verkligen dyrt och att det kommer från mig, betyder verkligen något. Okej nog med det. Vad kan jag berätta mer om mig utan du bli uttråkad?

 Inte mycket tror jag. Jag brukar inte göra så mycket. Jag går till skolan, går till mina danslektioner, göra mina läxor, vissa dagar går jag ut med min vän. Så länge det inte är någon middag eller välgörenhets middag med mamma och pappa som jag måste vara närvarande på. Jag antar att det är den största nackdelen med att vara dotter till en av dem mest kända och älskade männen i staden. Jag måste alltid tillsammans med min syster och mamma stå vid hans sida och visa folk att vi är en stark och lycklig familj. Även om vi inte var.

 Vi var så långt borta från en lycklig familj som det går. Okej nu kanske jag var lite för hård men det är sant. Vi har inte haft en familje dag eller ens en middag på minst tre år nu. Mina föräldrar är alltid och arbetar och min syster är alltid ute. Antingen med hennes vänner eller så har hon lite kul med en pojke i hennes rum. Om du vet vad jag menar.

 

 

 

 

Jasons Perspektiv

 "Så är du säker på att du kan göra detta McCann? Jag menar, det är ett hus med väldigt hög säkerhet" frågade Mike mig igen och jag stönade irriterat. Efter all tid vi har känt varandra och jobbat ihop tvivlar han fortfarande på mig.

 "Ja Mike jag är säker. Det är ingenting jag inte har gjort förut. Plus att jag vet var varenda liten kamera är placerad där inne så jag vet hur  jag ska ta mig runt utan att fastna på bild"

 "Jag vet att du kan göra detta. Jag bara undrar om det är så smart att göra ett jobb just nu. Jag menar att polisen är redan dig i hällarna och kommer göra allt för att ta dig. Är det så smart att ge dem det här att utreda också. Polisen misstänker redan dig för de andra bombningar som ägt rum nyligen "

 "Så klart de de gör, jag är den enda som kan göra bomber så där och det vet du"

 "Ja, och det är problemet Jason. Var och en av oss vet att du är den enda som gör bomber så där. Och när jag säger alla menar jag polisen också. De söker bara tillräckligt med bevis för att ta ner dig och genom att göra detta jobb du ger dem mer saker att ta ner dig för"

 "Allvarligt Mike, vad fan är det med dig och vad kommer allt det här ifrån?"

 "Jag vet inte mannen. Jag och killarna tittade på nyheterna häromdagen. Polischefen sade att de har någon på dig och att de var nära att ta in dig"

 "Mike de har inte ett skit på mig. Vill du veta varför? Eftersom jag inte ger dem inte ett skit att gå på. Jag lämnar inte saker bakom så att de kan spåra det tillbaka till mig"

 "Jag vet det manen, jag håller bara på att flippa ut. Jag lovade din bror att jag skulle hålla dig säker" sa Mike och jag kände hur jag stelnade  till när Mike nämnde min bror.

 "Jag är inte en liten unge längre. Jag kan ta hand om mig själv" och med det sagt lämnade jag rummet. Ville inte prata med Mike längre, vid tillfället i alla fall. Han vet att jag inte vill prata om Alex men han fortsätter att ta upp honom hela tiden, som att han försökte få mig att må dåligt för att jag levde det liv vi levde. De andra killarna vet det också, men de är smarta nog att inte prata om honom. Tja, så länge de inte försöker använda honom mot mig.

 "Robert" skrek jag när jag gjort min väg upp till andra våningen och började göra min väg över till hans sovrum.

 ”Vad fan McCann? Jag försöker få lite sömn här "

 "Yeah. Jag hoppas att du hade en godnatt sömn eftersom vi ska ut ikväll"

 "Jason vad fan snackar du om?"

 "Jag talar om dig och mig på en klubb för hitta några tjejer att ta hem och banga"

 "Jason du har ett jobb imorgon. Borde inte du stanna hemma och bara skappna av?"

 "Vi vet båda att jag sover bättre med en random brud i min säng" sa jag med ett leende på mitt läpparna och jag kunde se hur Robert skakade på huvudet. Äntligen hängde med på vad jag ville, vad jag behövde. Precis som jag visste att han skulle göra. Han var ännu värre än mig när det kom till sex. Robert säger aldrig nej till en chans att ha sex vilket gör det så lätt för mig att övertyga honom att komma med mig.

 "Yeah yeah, när åker vi?"

 "Så snart du har ändrat dina kläder" sa jag nu med ett stort leende på mitt ansikte. Jag kommer äntligen att kunna ha sex. Jag har inte haft det på över två veckor då jag var tvungen att arbeta på den här träffen på Starkers. Starkers har svikit oss för sista gången och nu och det är dags för dem att betala.

 Dem kommer inte ens veta vad som träffade dem.

 

Vi var äntligen vid klubben och jag kunde höra musik hela vägen ut hit på parkeringen där vi stod.

 "Chaz och Ryan är redan inne så vi ska möta dem där" skrek Robert över musiken och jag bara svarade med en svag nick innan vi började gå in. Så fort jag kom in började folk klänga på mig och jag hälsade bara på dem med jag kort hej innan du börjar gå över till baren. Så fort jag var i baren föll min blick på mina två vänner som tog bodyshoots från två tjejer som låg på baren. Jag skakade på huvudet åt dem innan jag gick över till dem.

 "Jag ser att ni började festen utan oss" skrek jag vilket fick dem att snabbt kolla upp på mig.

 "McCann du kom, vi började tro att du inte skulle komma"

 "Och missa en chans att ha sex. Jag tror inte det Somers"

 "Vi vet båda att du inte behöver en klubb för att få sex Jason. Du skulle kunna gå ner på gatan och peka på en tjej och hon skulle gå med er utan att ens tänka två gånger" sa Chaz och jag skrattade åt honom.

 "Tja kanske men vi vet alla att jag gillar att få något att dricka före"

 "Tja så varför beställer du inget då så att vi kan dra igång" sa Ryan och ställde sig upp så att han kunde komma över till oss. Ge mig en kram innan han kallade på bartendern till sig för att vissa att vi var redo att beställa.

 "4 shots. Nej vänta, gör det till 8. Ikväll ska jag bli fucked up full och glömma alla bekymmer. Chaz du får hålla dig nykter idag" skrek han innan han tog en av shottsen.

 Jag tog en också, räckte den till Robert och en till Chaz innan jag drack min egen. Ett tillfredsställt stön  lämnade mina läppar när jag kände hur det brände i halsen. Jag tog min andra dricka och ställde ner den på baren innan jag kollade ut över baren. Jag kollade ut över där folk stod och dansade och min blick fastnade på en grupp tjejer. Dem alla hade korta klänningar, dansade sexigt och bokstavligt talat bad mig att ta dem här och nu.

 Jag tog ännu en drink som Ryan beställt innan jag sa åt dem att jag hittat några tjejer jag 

 "Så vad kan en vacker flicka som du göra här?" sa jag och satte mina armar runt den tjejen som jag gillade bäst och jag hörde hur ett fnitter lämnade hennes läppar. Jag log stort när hon började att röra på sig igen och började trycka sin rumpa mot mitt skrev. Hennes vänner såg på mig med stora ögon och viskade något till varandra. Men jag ignorerade dem, det vara bara avundsjuka att jag inte valde dem.

 Jag satte allt hennes över ena axeln och lutade mig framåt för att låta mina läppar  lätt snudda vid hennes varma hud på halsen. Jag kände henne stelna i mina armar när jag började placera kyssar över hela hennes nakna hud på hennes nacke och axlar.

 "Slappna av Shawty, jag bits inte. Så hårt" jag hörde hur hon svalde hårt och slutade med vad hon gjorde. Jag började placera kyssar över hennes käkben och efter tag började hon dansa igen och ett brett flin var nu placeras på mina läppar.

 

 "Så det här är hur du bor?” frågade Melissa när vi gick in i mitt hus (eller åtminstone så tror jag att hennes namn var Melissa, eller var det Felicia) Eh vem fan bryr sig. Hon var här av en anledning och en anledning bara.

 "Yeah. Hade du väntat dig något annat?"

 "Jag vet inte. Kanske lite mörkare, mindre, äldre och lite slitnare"

"Baby, jag har mer pengar än du någonsin kommer att ha"

"Tja kanske om ditt jobb betalar så mycket så kanske jag borde göra det också. Du vet, jag kan hjälpa dig att göra alla de bomber som du gör. Jag är riktigt bra på kemi", sade hon, försöker vara förförisk, bita henne i läppen medan hon körde en hand över mitt bröst.

 Jag måste säga, hon var snygg och allt men hon var riktigt korkad. Under natten har hon sagt några riktigt dumma saker. Och att hon tror att hon kunde hantera mitt liv bevisar bara min poäng mer. Hon skulle inte klara sig en vecka. Nej låt mig ändra det. Hon skulle inte ens klara det en dag ut att bli dödad.

 Men jag sa inte något, jag var inte på humör för att slåss med henne just nu. Jag var kåt och jag ville ha henne nu. Istället pressade jag mina läppar mot hennes samtidigt som jag började styra oss mot trappan som lede till andra våningen. Jag kände henne snubbla framför mig när vi började gå uppför trapporna och jag suckade. Var denna tjejen allvarlig. Hon har inte ens druckit så mycket men hon agerade som om hon hade druckit halva baren.

 Jag greppade tag om hennes rumpa och lyfte upp henne så att hon kunde linda sina ben runt min midja. Vilket gjorde det lättare för mig att gå upp för trapporna och slutligen komma till mitt sovrum. Jag slängde henne på min säng och gav henne ett stort flin innan jag kröp upp mot henne.

  

Okej så nu är äntligen prologen uppe och tyvärr så tog det väldigt lång tid vilket jag ber om ursäkt för. Men jag har redan börjat på nästa och hoppas att få upp det snart. 
 
 
Men vad tycker ni. Är en hel del karaktärer och det kommer bara att komma fler, hehe. I alla fall så kommentera vad ni tycker. Vare sig det är bra eller dåligt. Det hjälper mig bara att bli bättre :)  
 
 
Och som ni kommer märka kommer Jason vara svårare att "lära känna" han är lite mer tillbaka dragen när det hjäler att prata om sitt liv så det kommer ta ett tag innan ni vet vem han riktigt är. Men Brianna kommer ni "lära känna" fortare tillsammans med några andra karaktärer ;) 

 


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Kan du skriva på svenska? :)

2013-06-16 @ 03:07:09
Postat av: Emelie

Bra! :)

2013-06-16 @ 17:25:58
Postat av: Läserdinandranovellocksp

Du kan ju skriva typ hur de tänker och så på svenska, men dialogerna på engelska!!
Bara ett förslag, men super bra!!!

2013-06-17 @ 11:04:05
Postat av: Anonym

De vekar jätte spännande

2013-06-20 @ 11:36:06
Postat av: Anonym

As grym!! Meeeeeeeeer

2013-06-20 @ 11:57:03
Postat av: Ebba

GRYMT!

2013-06-20 @ 12:18:49
Postat av: Anonym

Det är grymt

2013-06-20 @ 13:17:50
Postat av: Anonym

BRA NÄR KOMMER NÄSTA !!!

2013-06-20 @ 17:53:20
Postat av: Vickan

FÖÖÖÖR BRAAA!

2013-06-21 @ 12:21:45
Postat av: Liv

Riktigt bra!

2013-06-21 @ 19:20:00
Postat av: Tilde

Bäst!

2013-06-22 @ 04:05:59
Postat av: biebersfru

grym juu när kommer del 1??

2013-06-23 @ 00:11:43
URL: http://justinnovell.devote.se
Postat av: Emily

Älskar den !!

2013-06-23 @ 11:48:06
Postat av: Lovisa

Verklien skit bra! När kommer kapitel 1? :)

2013-06-24 @ 21:48:35
Postat av: Anonym

Om du skulle skriva den på svenska skulle jag läsa den, kan inte göra det om den är på engelska, jag suger på det även fast engelska är mitt bästa ämne ! :P

2013-06-25 @ 00:51:44
Postat av: Maria :*

När kommer första kapitlet??

2013-06-27 @ 17:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback